0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα επαναλαβω κατι που εχω πει και σε αλλο post...ο ανθρωπος ειναι γλωσσολογος οχι οικονομολογος..τον παρακολουθω απο την αρχη του περιφημου διαλογου για την παιδεια..το τι εχει προτεινει δεν λεγεται..πολλαπλο βιβλιο,ολοημερα δημοτικα και γυμνασια ,πανελληνιες εξετασεις 4 φορες το χρονο,περιφερειακες εξετασεις κτλ...για αυτα που προτεινει εχει σκεφτει το οικονομικο κοστος ;στην Σουηδια νομιζει οτι βρισκεται ; εδω λοιπουν δυο βασικα πραγματα1.Η
Αυτό που φοβαμαι εγώ περισσότερο είναι τα πασαλείμματα και οι προχειρότητες που θα γίνουν έτσι για να πει το Υπουργείο ότι εφάρμοσε καινοτόμες προτάσεις που προέκυψαν από τον περίφημο διάλογο....
Παράθεση από: rorygr στις Ιουνίου 25, 2009, 07:54:12 pmθα επαναλαβω κατι που εχω πει και σε αλλο post...ο ανθρωπος ειναι γλωσσολογος οχι οικονομολογος..τον παρακολουθω απο την αρχη του περιφημου διαλογου για την παιδεια..το τι εχει προτεινει δεν λεγεται..πολλαπλο βιβλιο,ολοημερα δημοτικα και γυμνασια ,πανελληνιες εξετασεις 4 φορες το χρονο,περιφερειακες εξετασεις κτλ...για αυτα που προτεινει εχει σκεφτει το οικονομικο κοστος ;στην Σουηδια νομιζει οτι βρισκεται ; εδω λοιπουν δυο βασικα πραγματα1.Η
Καλά όλα αυτά που λέτε. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ρωτήσαν γλωσσολόγο και όχι παιδαγωγό. Εξαιρετικός ο κ.Μπαμπινιώτης αλλά από σχολική παιδαγωγική και αναλυτικά προγράμματα; Χάθηκε ένας Ξωχέλλης που έχει φάει τη ζωή του να μελετάει το σχολείο και τη μάθηση; Ένα