0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σε όλους σας! Σας παρακαλω θα ήθελα την βοήθεια κάποιου,γιατι εχω κανει πολλά λάθη.Στον προηγούμενο ΑΣΕΠ με κάλεσαν τη δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια , αλλα για προσωπικούς λόγους δεν πήγα. Σε αυτό τον ΑΣΕΠ είμαι στην θέση 2218 και έγραψα 73,84 και με την προσαύξηση του πτυχίου 76.02. Το τελευταίο λάθος είναι πως άλληδεν πρόλαβα την προθεσμία για τις δηλώσεις των αναπληρωτών. Ξέρει κάποιος αν θα βγει πάλι ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και αν έχω πιθανότητες να με καλέσουν;
Καλημερα!!!!!!!!!!!!απο τι καταλαβα εγω θα ειμαι στην πρωτη χρονια εχω θεση 134 σωστα;;;;κατι αλλο ρε κοριτσια θελω να ρωτησω χαζο βεβαια μην γελατε η πρωτη φορα ειναι....τωρα σαν μονιμη πρεπει να παω καπου μακρια για να παρω μορια;;;αυτο ειναι για τους αναπληρωτες ή και για τους μονιμους;;;τα εχω χαμενα δν ξερω τι γινεται.... .. αφου πολλες φορες δν μπορω να καταλαβω τι λετε ενιαιος πινακας χαμος γινεται ποσοι πινακες υπαρχουν;;;; :Pμπορειτε να με βοηθησετε λιγο με τις περιοχες ;;;;
Παράθεση από: marigian στις Ιουνίου 27, 2009, 10:31:08 amΚαλημερα!!!!!!!!!!!!απο τι καταλαβα εγω θα ειμαι στην πρωτη χρονια εχω θεση 134 σωστα;;;;κατι αλλο ρε κοριτσια θελω να ρωτησω χαζο βεβαια μην γελατε η πρωτη φορα ειναι....τωρα σαν μονιμη πρεπει να παω καπου μακρια για να παρω μορια;;;αυτο ειναι για τους αναπληρωτες ή και για τους μονιμους;;;τα εχω χαμενα δν ξερω τι γινεται.... .. αφου πολλες φορες δν μπορω να καταλαβω τι λετε ενιαιος πινακας χαμος γινεται ποσοι πινακες υπαρχουν;;;; :Pμπορειτε να με βοηθησετε λιγο με τις περιοχες ;;;;Δεν θελω νασε στενοχωρησω αλλα δεν ξερω καμια/κανενα νεοδιοριστο που να μην πηγε επαρχια την 1η χρονια.Ασφαλως στην επαρχια παιρνεις περισσοτερα μορια,αν κοιταξεις ομως το μηνυμα μου για το Λασιθι θα δεις οτι δεν ισχυει παντου αυτο, 1μοριο δινει οΑγ.Νκολαος και 1 μοριο δινουν τα σχολεια της Αθηνας,ειναι λογικο αυτο?κι ομως ισχυει.Οσο για τον ενιαιο των διορισμων αφορα μονο οσους εχουν προυπηρεσια και εχουν πιθανοτητα να μονιμοποιηθουν με το 40% και υπαρχει ο ενιαιος των αναπληρωτων μεσω του οποιου επιλεγονται οι αναπληρωτες μονο(εκει μπαινουν τα μορια απο τον τελευταιο ΑΣΕΠ+τα μισα του προηγουμενου ΑΣΕΠ+μορια προυπηρεσιας).Εσενα δεν σε αφορα κανεις απο τους 2 πινακες αφου εισαι στις διοριστεες και με τετοια σειρα θα φυγεις απο τα τελη Αυγουστου μιας και θα πρεπει να παρακολουθησεις τα ΠΕΚ(επιμορφωτικα σεμιναρια).Περιμενεις λοιπον τις εγκυκλιους και ολα μετο καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ερώτηση....... Αν κάποια δεν έχει δώσει στον προηγούμενο ΑΣΕΠ, και είναι στον πίνακα διοριστέων στματάνε τα μόριά της ως εκεί. Εγώ έχω δώσει και έχω μόρια και από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ οπότε προσθέτω και τα μισά από εκείνα και περνάω μπροστά στους διορισθέντες, κάνω λάθος
Μια φιλικη συμβουλη (περα για περα):οταν με το καλο επιλεγετε αναμεσα στα κενα που θα ανακοινωθουν θυμηθειτε να αποφυγετε το Ν.Λασιθιου!!!!!!1.Οι πολεις ,Αγ. Νικολαος,Ιεραπετρα δινουν 1 μοριο και η Σητεια που δεν ειναι και τοσο προσβασιμη 2 μορια.Μπορει τωρα να μην σας λεει κατι αυτο αλλα το Νοεμβριο στις μεταθεσεις θα δυκολευτειτε ιδιαιτερα να παρετε καλη μεταθεση με τοσα λιγα μορια.Δεν ειναι τυχαιο που απο τα 40 περιπου ατομα εφυγαν σχεδον ολα ενω μολις 6 πηραν μεταθεση για εκει.2.Η δικη μου εμπειρια ηταν στην καλυτερη απογοητευτικη γι αυτο θα συνιστουσα να σημειωσετε τα ονοματα Νεαπολη και Σκοπη και αν μπορεσετε νατα αποφυγετε(προσφαταγνωρισα κοπελα απο τη Σητεια και μου μιλησε με τα χειροτερα λογια ειδικα για Νεαπολη και Σκοπη και οταν τον Ιουνιο γνωρισα ταξιδευοντας καποια κυρια απο το Ηρακλειο η οποια πριν πολλα χρονια δουλεψε στη Νεαπολη μου ειπε επι λεξει"εφυγα απο εκει με ρευματισμους λογω υγρασιας και οι ανθρωποι δεν δινουν ουτε του αγγελου τους νερο".Ισως να σας φανουν υπερβολικα ολα αυτα αλλα ευχομαι να μην περασει καμια-κανεις οτι εζησα την χρονια που περασε!!!!Καθε καλο σε οσες/ους θα υπηρετησουν στην επαρχια την χρονια που ερχεται.