*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Απορία μετά τα αποτελέσματα  (Αναγνώστηκε 16694 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απορία μετά τα αποτελέσματα
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 27, 2009, 03:25:11 pm »
Ξερω την Κρητη απο την καλη και απο την αναποδη γιατι εχω γεννηθει και εχω ζησει καποια χρονια εκει.
Επιμενω και λεω οτι ο νομος Λασιθιου θελει πολυ προσοχη,ειναι λογικο να ξεκινας απο Κομοτηνη και ναπηγαινεις Στην Ιεραπετρα με 1 μοριο?
Οσο για το οτι μπορεις να περασεις καλα δεν αμφισβητω αλλα δοκιμαστε να το κανετε μετακινουμενες με το ΚΤΕΛ(υπαρχουν 2 ΚΤΕΛ που ειναι σε σχεδον εμπολεμη κατασταση-Αγ.Νικολαος -Χανια 5 ωρες,ρωτηστε φοιτητες και αλλους που πανε Ρεθυμνο απο Λασιθι ποσο ικανοποιημενοι ειναι οσον αφορα τη μετακινηση τους).Απο ολες τις συναδελφισσες που γνωρισα(πανω απο10)1 μονο εμεινε ευχαριστημενη σε σημειο που να θελει να παραμεινει.
Μπορει να με κρινουν καποιες /οι υπερβολικη αλλα αν ειναι να παω τερμα θεου για να παρω 7 μορια να μου λειπει(Ζακρος-αν δεν εχεις οχημα μενεις εκει,Γουδουρας παρομοιως).Το θεμα της αναμοριοδοτησης στο νομο εξεταζεται και θα εξεταζεται φοβαμαι επι μακρον.
Αλλη περιπτωση ειναι το Σισι που απεχει λιγα χλμ απο Ηρακλειο,δινει 4 μορια αλλα μην το επιλεξετε αν δεν εχετε οχημα γιατι το ΚΤΕΛσε αφηνει στην Εθνικη.
Οι συμβουλες μου αποσκοπουν να γλιτωσουν καποιους απο κακοτοπιες,εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι μολις 6 πηραν μεταθεση στο νομο.
Αγαπω τον τοπο μου αλλα δεν κλεινω τα ματια στα κακως κειμενα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:49:46 »

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 27, 2009, 03:36:21 pm »
Καλησπέρα σας!!!
Τα κενά ξέρετε πότε θα τα μάθουμε;
Τον αριθμό των κενών αλλά και ακριβώς τα σχολεία ανα περιφέρεια είναι δυνατό να το μάθουμε; Ξέρετε;

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 27, 2009, 04:03:32 pm »
Τα κενα  με την μοριοδοτηση των σχολικων μοναδων στα δινουν οταν παρουσιαστεις στην διευθυνση που εχεις τοποθετηθει προσωρινα.
Αν εννοεις τα κενα για την προσωρινη τοποθετηση νομιζω οτι γυρω στα μεσα του Αυγουστου θα ξερετε απο εγκυκλιο του υπουργειου σχετικη με τη διαδικασια διορισμου και τις διαθεσιμες περιοχες τοποθετησης.

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 27, 2009, 05:05:25 pm »
καλησπέρα καλούς διορισμούς σε όλους/όλες και καλή τύχη!!!
επειδή είμαι εντελώς άσχετη μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει
την πρώτη χρονιά διορίζονται οι 300 πρώτοι μόνιμοι και οι υπόλοιποι 300 αναπληρωτές
στον πίνακα των αναπληρωτών αρχίζει το μέτρημα, πάνω κάτω, από τον 301 μέχρι όπου καλέσουν?
εγώ στον ασεπ έχω σειρά επιτυχίας 1268
δηλ στον πίνακα θα είμαι 868 ή κάπου εκεί κοντά?
sorry αν λέω κοτσάνες αλλά ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει...please

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:49:46 »

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 27, 2009, 05:39:42 pm »
Ο πίνακας του ΑΣΕΠ και ο πίνακας των αναπληρωτών ελάχιστη σχέση έ χουν μεταξύ τους >:(
Ο πίνακας των αναπληρωτών που αναμένεται να βγει περι τα τέλη Ιουλίου θα κατατάσει τους/τις συναδέλφους κατά φθίνουσα σειρά με βάση το σύνολο των μορίων τους τα οποία προκύπτουν ως εξής:
1.βαθμός ΑΣΕΠ 2009 (χωρίς προσαυξήσεις) -55
2. βαθμός ΑΣΕΠ 2007(χωρίς προσαυξήσεις) -55, δια δύο
3. ένα μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας ως αναπληρωτής/τρια (αν η προϋπηρεσία είναι σε δυσπρόσιτο. δύο μόρια για κάθε μήνα)
Το άθροισμα των παραπάνω δίνει το σύνολο των μορίων βάσει των οποίων κατατάσεσαι.

Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος Termar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 27, 2009, 06:04:27 pm »
Διάβασα την Εγκύκλιο διορισμών ΑΣΕΠ του 2007 και λέει ''Ολοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, που είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006 και επιθυμούν να διοριστούν κατά το τρέχον σχολικό έτος''.
Ερώτηση τώρα:Είπαμε ότι κάποιοι από τον Πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ θα φύγουν λόγω 24μήνου και 40%. Πότε θα γίνει αυτό; Λογικά πριν απο αυτήν την εγκύκλιο γιατι έτσι θα κατεβούμε κι εμείς θέση (649), οπότε θα έχω το δικαίωμα να κάνω κι εγώ Αίτηση αφού θα έχω μπει στον πίνακα διορισθέντων.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά από την μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα με ολα αυτά που πρέπει να προσέχω έχς τρελαθεί.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 27, 2009, 06:12:36 pm »
Φέτος θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αιτηση για διορισμό όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα γιοριστέων (1-600) επιλαχόντες/ουσες θα κληθούν την επόμενη χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 27, 2009, 07:54:07 pm »
Μαρία την πρώτη χρονιά σαν διορισμένη, αν δεν κάνω λάθος, δεν δικαιούσαι απόσπαση-μετάθεση. Αλλά, ακόμα κι αν δικαιούσαι, θα χρωστάς την οργανική σου, που σημάινει ότι όπου διοριστείς θα πρέπει να ξαναγυρίσεις κάποια στιγμή να υπηρετήσεις για ένα χρόνο τη θέση.
Τα δυσπρόσιτα για τους νεοδιόριστους δηλώνονται ονομαστικά. Δηλαδη ΜΟΝΟ αν δηλώσεις η ίδια στην αίτηση διορισμού που θα κάνεις κάποιο δυσπρόσιτο από αυτά που θα έχουν δώσει στον πίνακα του υπουργείου θα σε τοποθετήσουν εκεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2009, 07:55:38 pm από sophie »
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 27, 2009, 08:14:22 pm »
Μπορείς να παίρνεις αποσπάσεις και να ξεχρεώσεις την οργανική σου με άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης ή ανατροφής :) :)

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 27, 2009, 08:21:33 pm »
Καλά...έγραφα, έγραφα και τελικά δεν πάτησα αποστολή και το έχασα! ;D
Λοιπόν σωστά τα λέει ο συνάδελφος. ;) Ο μόνος τρόπος να υπηρετήσεις τον πρώτο χρόνο χωρίς να είσαι εκεί είναι ή με άδεια κύησης ή με άδεια ανατροφής. ;D
Για μετά η μετάθεση εξαρτάται από το πόσα μόρια θα σου έχει δώσει το σχολείο, τι άλλα μόρια έχεις από γάμο, εντοπιότητα, συνηπηρέτηση κλπ και, φυσικά, από τη βάση μετάθεσης της περιοχής που θέλεις να πας. Αν δεν κάνω λάθος η Θεσσαλονίκη έχει αρκετά υψηλή βάση μετάθεση σε μας.
Η απόσπαση εξαρτάται συνήθως από τα κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά κλπ) και ακόμα πιο "συνήθως" από τα δοντάκια που έχει κάποιος... ;D :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2009, 08:23:43 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 27, 2009, 08:31:32 pm »
Έλα βρε Μαράκι...σκέψου το αλλιώς! Θα ανανεώσεις το γάμο σου βρε...Θα τον έχεις λίγο στο τσιτσίρισμα... ;D (φρεσκοπαντρεμένη σε "κόβω" ;))
Τώρα που πέτυχες το "ακατόρθωτο" θα κολλήσεις εκεί? Είχα φίλη που διοριστήκαμε μαζί Κεφαλλονιά με ένα 6χρονο παιδί και είχαν κάνει με τον άντρα της το Αθήνα-Κεφαλλονιά...Σύνταγμα-Ομόνοια. Εναλλάξ κάθε ΣΚ πηγαινοέρχονταν...Όλα μια χαρά θα πάνε! :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Termar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 27, 2009, 08:43:21 pm »
Μαράκι τουλάχιστον εσύ είσαι στους διορισμένους. εγώ με έναν γιο 6 χρονών που θα ξεκινήσει φέτος το δημοτικό με βλέπω αναπληρώτρια στο πουθενα για να δούμε που θα μου βγεί το οπουδήποτε που έβαλα τότες στην αίτηση  για αναπληρώτρια.

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:03:28 pm »
να είστε καλά κορίτσια για τα καλά σας λόγια... ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το φόρουμ... θα δούμε τι θα κάνουμε...βλέπω να είμαι πάνω σε ένα αεροπλάνο ή πλοιο κάθε σαββατοκύριακο ;D ;D ;D ;D ;D σημασία έχει που πέρασα αλλά αυτός έλειπε 8 χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και μόλις βγήκε η μετάθεση ότι έρχεται τον Αύγουστο.. και εγώ τον Αύγουστο φεύγω... θα του τραγουδάω: δεν μπορεί- δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D μάλλον τον βλέπω να παίρνει αυτός απόσπαση... σας καταλαβαίνω όλες κορίτσια, από την μια είναι η χαρά που πήραμε και από την άλλη στεναχωριέμαι που θα πρέπει να αφήσουμε πίσω άντρες και παιδιά και να φύγουμε.. πάντως μου δίνετε πάρα πολύ κουράγιο και πριν τον ΑΣΕΠ και μετά και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου :)

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 27, 2009, 11:54:16 pm »
Και εγώ παιδιά φεύγω Σεπτέμβριο, μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τις άδειες ανατροφής; Έχω δύο παιδιά τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αν έχω άδεια μήπως πρέπει να δηλώσω δυσπρόσιτο;;;;
Δια βίου Εκπαίδευση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182610
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144