0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβαζα την περσινή εγκύκλιο.."Αν οπωσδήποτε θέλεις να διοριστείς να βάλεις + στο κουτάκι επιθυμώ διορισμό σε όλα τα δυσπρόσιτα"Αν το βάλω αυτό θα με στείλουν οπωσδήποτε σε δυσπρόσιτο (φημολογείται αυτό...)επίσης το επίδομα του δυσπρόσιτου ξέρετε πόσο είναι ;
Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι! Για τον διορισμό χρειάζεται να κάνουμε κάποιες εξετάσεις σε νοσοκομείο;Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς χρειάζεται κ πότε;
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιούνιος 29, 2009, 08:32:37 πμΔιαβαζα την περσινή εγκύκλιο.."Αν οπωσδήποτε θέλεις να διοριστείς να βάλεις + στο κουτάκι επιθυμώ διορισμό σε όλα τα δυσπρόσιτα"Αν το βάλω αυτό θα με στείλουν οπωσδήποτε σε δυσπρόσιτο (φημολογείται αυτό...)επίσης το επίδομα του δυσπρόσιτου ξέρετε πόσο είναι ;Όχι απαραίτητα. Απλώς, αν τσεκάρεις το κουτάκι, μπορεί να σε στείλουν.Το επίδομα παραμεθορίου νομίζω ότι είναι 120 ευρώ μεικτά. Μεγαλύτερο κέρδος πάντως είναι τα μόρια που παίρνεις.
Παράθεση από: apri στις Ιούνιος 29, 2009, 10:57:22 πμΠαράθεση από: πε04.04 στις Ιούνιος 29, 2009, 08:32:37 πμΔιαβαζα την περσινή εγκύκλιο.."Αν οπωσδήποτε θέλεις να διοριστείς να βάλεις + στο κουτάκι επιθυμώ διορισμό σε όλα τα δυσπρόσιτα"Αν το βάλω αυτό θα με στείλουν οπωσδήποτε σε δυσπρόσιτο (φημολογείται αυτό...)επίσης το επίδομα του δυσπρόσιτου ξέρετε πόσο είναι ;Όχι απαραίτητα. Απλώς, αν τσεκάρεις το κουτάκι, μπορεί να σε στείλουν.Το επίδομα παραμεθορίου νομίζω ότι είναι 120 ευρώ μεικτά. Μεγαλύτερο κέρδος πάντως είναι τα μόρια που παίρνεις.Ευχαριστώ!!!!Αν πάω πιστοποιητικό υγείας από τον νομό που μένω έχω πρόβλημα;
Καλημέρα σας!Έδωσα και εγώ πρώτη φορά φέτος ΑΣΕΠ και είμαι στους 50 πρώτους επιτυχόντες - μη διοριστέους (τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά)... Υπάρχει καμία πληροφορία για το αν θα πάρουν επιπλέον άτομα? Πέρισυ ξέρω ότι πήραν στο τέλος +100 περίπου άτομα. Ξέρουμε τίποτα για φέτος? Ρωτάω γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δε γνωρίζω αν με συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Σε περίπτωση όμως που αποφασίσω να πάω με βαθμό 80 και κάτι στον ΑΣΕΠ υπάρχει περίπτωση να μη με καλέσουν και 2η χρονιά? Δε γνωρίζω καθόλου τι γίνεται και γι΄αυτό ζητάω βοήθεια...Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω και εγώ 2 παιδιά και είμαι έγκυος στο 3ο. Παίζει κανένα ρόλο αυτό?