0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: prf στις Ιουνίου 25, 2009, 09:11:44 pmτο έκανα στον προηγουμενο, ο βαθμός δεν αλλαζει εκτός αν δεν έχει περαστει σωσταΠου απευθυνόμαστε για ένσταση; Σε παρακαλώ αναντησέ μου το συντομότερο γιατί απο ότι ξέρω πρέπει να γίνει αύριο.
το έκανα στον προηγουμενο, ο βαθμός δεν αλλαζει εκτός αν δεν έχει περαστει σωστα
και δεν το βρεις ποτε ουτε εσυ ουτε κανενας μας γιατι το ΑΣΕΠ εχει φτιαχτει για να διοριζονται οι ημετεροι..........και ας το θεωρουν καποιοι πανακεια..........αντικειμενικοτητα χωρις αναβαθμολογηση και χωρις να μπορω να δω το γραπτο μου ΔΕΝ συμβαδιζουν κυριοι
, που δεν μου επιτρέπει να δω το γραπτό μου, που δεν μου αναγνωρίζει το δικαίωμα της αναβαθμολόγησης, και που δεν βγάζει απαντήσεις που να μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλουν επιτέλους να γράφουμε.
τι εγραψες andrian με 2 λογια αν θες λες???μπας και ηρεμησω και μου φυγει απο το μυαλο.....
από γνωστό μου πάντως κορίτσια που ήθελε να κάνει ένσταση σε προηγούμενο ΑΣΕΠ του είπαν ότι αναβαθμολόγηση δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει και ότι ο βαθμός είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξει γιατί υποτίθεται ότι τα έχουν ξαναελέγξει πριν τα ανακοινώσουν