*

Αποστολέας Θέμα: ενσταση?  (Αναγνώστηκε 8931 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eirini007

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ενσταση?
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:15:52 am »
Ένσταση μπορούμε να κάνουμε μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη η και σε άλλες πόλεις? Είμαι στην Πάτρα και νομίζω ότι έγραψα καλύτερα στη β θεματική... :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:42 »

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:19:17 am »
από γνωστό μου πάντως κορίτσια που ήθελε να κάνει ένσταση σε προηγούμενο ΑΣΕΠ του είπαν ότι αναβαθμολόγηση δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει και ότι ο βαθμός είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξει γιατί υποτίθεται ότι τα έχουν ξαναελέγξει πριν τα ανακοινώσουν

Αποσυνδεδεμένος eirini007

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 26, 2009, 02:30:02 am »
το έκανα στον προηγουμενο, ο βαθμός δεν αλλαζει εκτός αν δεν έχει περαστει σωστα

Που απευθυνόμαστε για ένσταση; Σε παρακαλώ αναντησέ μου το συντομότερο γιατί απο ότι ξέρω πρέπει να γίνει αύριο.
Στο site του ασεπ αν δεν κανω λαθος λεει οτι μπορουμε να κανουμε ενσταση μεχρι τις 10 Ιουλιου

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 26, 2009, 09:25:45 am »
Επειδή έχω κάνει ένσταση παλιότερα, ένσταση δυστυχώς δεν δέχονται για αναβαθμολόγηση.Φέτος για να είμαι ειλικρινής πήρα ό,τι άξιζα να πάρω.Όταν έκανα ένσταση είχα αδικηθεί κατάφορα και τώρα ίσως να ήμουν μόνιμη.Ήταν γερό σκαμπίλι...Πάντως το δίκιο μου δεν το βρήκα.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:42 »

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 26, 2009, 11:16:24 am »
και δεν το βρεις ποτε ουτε εσυ ουτε κανενας μας γιατι το ΑΣΕΠ εχει φτιαχτει για να διοριζονται οι ημετεροι..........και ας το θεωρουν καποιοι πανακεια..........αντικειμενικοτητα χωρις αναβαθμολογηση και χωρις να μπορω να δω το γραπτο μου ΔΕΝ συμβαδιζουν κυριοι

Αποσυνδεδεμένος prf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 26, 2009, 11:25:41 am »
και δεν το βρεις ποτε ουτε εσυ ουτε κανενας μας γιατι το ΑΣΕΠ εχει φτιαχτει για να διοριζονται οι ημετεροι..........και ας το θεωρουν καποιοι πανακεια..........αντικειμενικοτητα χωρις αναβαθμολογηση και χωρις να μπορω να δω το γραπτο μου ΔΕΝ συμβαδιζουν κυριοι

αιτιολόγησε τα περι ημετέρους, αλλιώς η άποψη σου είναι προβοκατόρικη φίλε μου

αλήθεια εσύ ποιό σύστημα προτιμάς και γιατί?
Η διδασκαλία είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ο ρόλος μας, όμως, είναι περισσότερο σύνθετος.

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:04:54 pm »
        Επειδή δεν είμαι διοριστέα δεν θα πω οτι οσοι πέρασαν είχαν βύσματα κτλ.... Σίγουρα θα γίνουν μαγειρέματα αλλα οσοι πέρασαν πιστεύω οτι αξιζαν και μπραβο τους!

Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω τον θυμό μου για το σύστημα του Ασεπ, που δεν μου επιτρέπει να δω το γραπτό μου, που δεν μου αναγνωρίζει το δικαίωμα της αναβαθμολόγησης, και που δεν βγάζει απαντήσεις που να μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλουν επιτέλους να γράφουμε.

Εχω σκυλοβαρεθεί και το εννοω να δίνω και να ξαναδίνω, να περνάω πάντα και κάθε φορά να έχω σειρα απο 2500 εώς 1700. Τι στο καλό έπρεπε να γράψω;;; Και να σημειώθεί χωρίς να έχω καμιά διαθεση να περηφανευτώ οτι έχω πτυχίο με άριστα σύν βράβευση σύν 2 υποτροφίες!

Γιατί δηλαδή το σύστημα αυτό θα πρέπει συνεχώς να με βγάζει "άχρηστη";;;; Παιδία μα το Θεό δεν αντέχω άλλο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:16:32 pm »
Καλημέρα σε όλους.Για άλλους ξημερωσε μια χαρουμενη ηλιολουστη μερα για αλλους μια βροχερη συννεφιασμενη ! για ολους ομως μια καινουρια μερα!
συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν !
mariav  σε καταλαβαινω απολυτα αυτο που με τρωει ειναι τι εκανα λαθος ? τουλαχιστον να ηρεμησω γιατι οταν περιμενω μια πολυ καλη βαθμολογια για την κυριακη και μου ερχεται κεραμιδα τι κανω??? δν αντεχω που δεν ξερω ποιο ηταν λαθος και γιατι που δεν μπορω να κανω τπτ
παρολα αυτα θα την κανω την ενσταση και δν με νοιαζει ας μην καταφερω τπτ .....χθες ειπα δν θελω να ξανασχοληθω ποτε αλλα δν θα τους αφησω ουτε να με νικησουν μεσα μου ουτε να με βγαλουν αχρηστη γιατι κι εγω αχρηστη  ενισωσα με αυτο που μου εβαλαν......τοση προσπαθεια τοσο διαβασμα για να παρω τοσηηηηηη απογοητευση ???
αλλα η ζωη συνεχιζεται και δν εχω σκοπο να το βαλω κατω ποτε και για τπτ
Never give up !
να ειστε καλα ολοι
υγεια πανω απο ολα  ;)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος andrian

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω...τα νησιά της άγονης γραμμής
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:30:52 pm »
       , που δεν μου επιτρέπει να δω το γραπτό μου, που δεν μου αναγνωρίζει το δικαίωμα της αναβαθμολόγησης, και που δεν βγάζει απαντήσεις που να μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλουν επιτέλους να γράφουμε.

mariav μπορείς να δεις τα γραπτά σου. Στον προηγούμενο διαγωνισμό αρκετοί συνάδελφοι κάνοντας αίτηση στο ΑΣΕΠ ειδοποιήθηκαν και μετά από ραντεβού τα είδαν.

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:33:47 pm »
στον προηγουμενο ασεπ το ειχα δει το γραπτο και τι καταλαβα οντως σαν να μην ειχαν σημειωσει πανω παρα μονο 2 μικρες υπογραμμισμενες λεξεις !
τι εγραψες  andrian  με 2 λογια αν θες λες???μπας και ηρεμησω και μου φυγει απο το μυαλο.....

Αποσυνδεδεμένος andrian

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω...τα νησιά της άγονης γραμμής
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:45:22 pm »

τι εγραψες  andrian  με 2 λογια αν θες λες???μπας και ηρεμησω και μου φυγει απο το μυαλο.....

Στην πρώτη θεματική τα πράγματα ήταν μετρήσιμα. Τόσες σωστές, τόσες αναπάντητες, τόσες λάθος. Όλες λίγο πολύ για το ΔΕΠΠΣ τα ίδια ξέραμε. Από τα ίδια βιβλία διαβάσαμε. Στη δραστηριότητα βοηθήθηκα από τον οδηγό του ολοημέρου και τις δραστηριότητές του. Απλά αντί να γράψω σαν να είμαι από μακριά και να στήνω τη δραστηριότητα, έβαλα τον εαυτό μου μέσα σε μια τάξη με αλλόγλωσσα παιδάκια και που πρέπει να κάνει Εναλλαγή μέρας νύχτας. Κάτι σαν εικονική πραγματικότητα ένα πράγμα. Θα σου στείλω το απόγευμα πμ. Πρέπει να μαζέψω τα παιδιά μου σε λίγο.

Αποσυνδεδεμένος nanakimou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:47:08 pm »
Κορίτσια είναι απόλυτα λογικό να μην σημειώνει ο εξεταστής τίποτα πάνω στο γραπτό μας…διότι δεν πρέπει ο πρώτος εξεταστής να επηρεάσει τον δεύτερο. Έχω να σας δώσω και ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό, ένας καθηγητής μου, που διόρθωνε γραπτά στις πανελλήνιες όταν ήταν έτοιμος να βαθμολογήσει κάποιον/κάποια με 100% παρατήρησε ότι ο πρώτος εξεταστής είχε υπογραμμίσει με μολύβι το λάθος αποτέλεσμα μιας πράξης σε ένα ερώτημα! Το άτομο λοιπόν αυτό πήρε χαμηλότερο βαθμό επειδή ο πρώτος επηρέασε τον δεύτερο! (και το αποτέλεσμα της πράξης ήταν 8,01 αντί για 8,1)...

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:50:40 pm »
σε ευχαριστω πολυ andrian  και παλι συγχαρητηρια!!!!

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:57:29 pm »
από γνωστό μου πάντως κορίτσια που ήθελε να κάνει ένσταση σε προηγούμενο ΑΣΕΠ του είπαν ότι αναβαθμολόγηση δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει και ότι ο βαθμός είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξει γιατί υποτίθεται ότι τα έχουν ξαναελέγξει πριν τα ανακοινώσουν

Ακριβώς έτσι είναι.Δικαίωμα ένστασης έχετε μόνο για τα στοιχεία σας.Αν έχουν περάσει δηλαδή κάτι λανθασμένα (αριθμό ταυτότητας, προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά κλπ.)
Οσό για τα γραπτά που δεν έχουν επάνω κοκκινάδια κάπου είχα ακούσει πως οι διορθωτές απαγορεύεται να σημειώνουν επάνω στο γραπτό, γι' αυτό και όσοι είδαν πέρισυ το γραπτό τους δεν είδαν επάνω διορθώσεις και λάθη.

Μπορεί και να διοριζονται κάποιοι από το παράθυρο δεν αντιλέγω αλλά μην απαξιώνεις συνολικά τις προσπάθειες τόσων ανθρώπων που κουράστηκαν ψυχικά κυριώς για να είναι τελικά στους πίνακες των διοριστέων.
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144