0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω προβληματιστεί αρκετά μετά τα αποτελέσματα. Δουλεύω σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και γενικά είμαι ικανοποιημένη....τα μόρια μου είναι 30.21 και πρέπει να ενημερώσω αν θα φύγω και πότε...Έχω ακούσει βέβαια ότι θα προσληφθούν πολλοί αναπληρωτές αλλά μπορεί και να μη συμβεί...
Μιλάμε για βαθμό του ΑΣΕΠ 76,5, και με σειρά κατάταξης 1580, αυτό δεν εκφράζετε σε 76,5 -55 = 21,5 μόρια?Άρα 21,5 + 9 μόρια από προυπηρεσία προ διετίας = 30,5 συνολικά μόρια, σωστά?Θέλω να πω ότι ακόμη και με αυτά τα + 9 μόρια πόσο πια κάτω να κατέβεις, για να έχεις ελπίδες για φέτος?Επομένως υπάρχει βάσει του νέου πίνακα αναπληρωτών ελπίδα για αυτή την χρονία? Ευχαριστώ
Παράθεση από: marios στις Ιουνίου 26, 2009, 03:02:26 pmΜιλάμε για βαθμό του ΑΣΕΠ 76,5, και με σειρά κατάταξης 1580, αυτό δεν εκφράζετε σε 76,5 -55 = 21,5 μόρια?Άρα 21,5 + 9 μόρια από προυπηρεσία προ διετίας = 30,5 συνολικά μόρια, σωστά?Θέλω να πω ότι ακόμη και με αυτά τα + 9 μόρια πόσο πια κάτω να κατέβεις, για να έχεις ελπίδες για φέτος?Επομένως υπάρχει βάσει του νέου πίνακα αναπληρωτών ελπίδα για αυτή την χρονία? Ευχαριστώ εχω σειρα 1720, και 23,63 μορια. τι ελπιδες υπαρχουν για αναπληρώτρια φέτος; Παίζει πόλο και η περιοχή που έχψ δηλώσει;
εχω σειρα 1720, και 23,63 μορια. τι ελπιδες υπαρχουν για αναπληρώτρια φέτος; Παίζει πόλο και η περιοχή που έχψ δηλώσει;
Παράθεση από: Maria GrBl στις Ιουλίου 01, 2009, 07:43:18 pmεχω σειρα 1720, και 23,63 μορια. τι ελπιδες υπαρχουν για αναπληρώτρια φέτος; Παίζει πόλο και η περιοχή που έχψ δηλώσει;Το αποκλείω να πας από την πρώτη χρονιά. Με 18,63 μόρια είσαι μέσα από τη δεύτερη χρονιά μάλλον κατά τα μέσα της χρονιάς. [/με 23,36 μόρια και πρώτη επιλογή β λέσβου και δεύτερη α΄λέσβου τι πιθανοτητα υπαρχει με καλέσουν ;
μονο αυτεσ τις περιοχες εβαλες;το κουτακι το εβαλες;
τι να σου πω;πρεπει να εισαι τυχερη και να βγει θεση την καταλληλη στιγμη ωστε να πασ εσυ.παντωσ παιρνουν σε αυτην την περιοχη αρκετουσ αναπληρωτεςκαι εγω αυτο ελπιζω . ευχαριστώ πολύ.καλη επιτυχια και σε σενα
Η Α' Λέσβου πήρε το 2007-2008 πάνω από 13 αναπληρωτές και το 2008-2009 πήραν 19 αναπληρωτές. Για τη
καλημερα εχω περιπου 28 και κατι μορια μαζι με προηγ. ασεπ υπαρχουν πιθανοτητες για αναπληρωση? και αν σε τι φαση, πιθανολογειτε?
ΠΕΡΙΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 19 ΜΟΡΙΑ....ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ,ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ;