*

Αποστολέας Θέμα: Ποιές θα είναι στο 40%????  (Αναγνώστηκε 31766 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Απ: Ποιές θα είναι στο 40%????
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 01, 2009, 02:11:16 pm »
θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση!εχώ περιπου 43 μορία και καλή σειρά στην κατάταξη του διαγωνισμού (760).υπάρχει πιθανότητα να διοριστώ του χρόνου με το 40%;και φέτος θα είναι 2η χρονια αναπληρώτρια που θα πάω και θα πάρω κι άλλα μόρια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:11 »

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 01, 2009, 02:31:05 pm »
Κι εγω ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση κι εχω την ιδια απορια! εγω εχω 41 μορια περιπου

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 01, 2009, 03:10:48 pm »

Στο β) δεν κατάλαβα τί ακριβώς γίνεται με αυτές τις τρίτεκνες. Εχουν επιτυχία στο ΑΣΕΠ και δεν τις συμπεριλαμβάνω; Αν είναι έτσι, θεωρείς ότι μπορώ να βρω μια πηγή με τη λίστα αυτών των 27 τρίτεκνων;

Αυτές οι τρίτεκνες δεν έδωσαν ποτέ ΑΣΕΠ.Τις έπαιρναν αναπληρώτριες βάσει της ποσόστωσης του 20%.Έτσι κατάφεραν να συμπληρώσουν 24+ μήνες προϋπηρεσίας.Όμως επειδή δεν έχουν καμία επιτυχία σε κανένα διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δε διορίζονται με το 24μηνο.Μεταβαίνουν στην κατηγορία του 40% και διορίζονται από εκεί.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να μπείς στον ενιαίο και να ελέγξεις ποια από τα ονόματα του 24μήνου είναι τρίτεκνες.Υπάρχει αντίστοιχη στήλη.ΚΑι έπειτα αν αυτά τα ονόματα έδωσαν σε κάποιο διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
ΌΜΩΣ,επειδή αυτό που σου προτείνω είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο και επίσης αμφιβάλλω,για να μην πω ότι είμαι σίγουρη ότι καμία από τις κυρίες τρίτεκνες δεν είχε την ευθιξία να συμμετάσχει στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ,για να πιάσει έστω τη βάση,μιας και ο διορισμός για αυτές είναι σίγουρος,απλά βάλε στα τελευταία 27 από τα 200 άτομα του δικού σου 40% ένα ερωτηματικό.

Πάντως για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 01, 2009, 06:48:09 pm »
Και γω σ' ευχαριστώ που μου ξεκαθάρισες το γκρι χρώμα στον ενιαίο πίνακα. Το είδα πολλές φορές, αλλά δεν πηγε το μυαλό μου ότι πρόκειται για τα δυσπρόσιτα.

Επίσης, πραγματικά, για το 40% η περσινή εγκύκλιος διορισμού του 40% δεν αναφέρει ότι πρέπει να έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Λέει χαρακτηριστικά:

"...προγραμματίζει να προβεί σε διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών από υποψηφίους, που συμπλήρωσαν πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού τουλάχιστον 30 μηνών μέχρι 30-6-2008, από υποψηφίους που συμπλήρωσαν πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού 24 μηνών και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και από υποψηφίους, που είναι εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2ββ΄ του Ν.3255/2004, σε ποσοστό 40% των κενών οργανικών θέσεων.Αναφορικά μ' αυτό που λες ότι οι τρίτεκνες θα πάνε στον πίνακα 40%, πιθανώς αυτό δεν θα το καταφέρουν, αν ισχύσει το περσινό στυλ του διορισμού του 40%..."

Η μόνη περίπτωση είναι να λέει κάτι το άρθρο 6 παρ.2ββ΄ του Ν.3255/2004. Τέλος πάντων.

Οσον αφορά τα μόρια δυσπρόσιτων, θα αφαιρέσω όλα εκείνα που συγκεντρώθηκαν έως 30/6/2008. Για τη χρονιά 2008-2009 εξακολουθούμε και δεν έχουμε καμμία πληροφορία, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:11 »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:00:09 pm »
Nα θεσω και εγω το ερωτημα μου....μπορει να ειναι χαζο αλλα διαβαστε το
Οι συναδελφοι που εχουν το 40% και ειναι διοριστεοι
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:23:42 pm »
Όχι, θα διοριστούν με το 40% φέτος και η θέση τους στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ του χρόνου "χηρεύει" οπότε και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τους περιβόητους επιλαχόντες ή συμπληρωματικούς διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ. ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 01, 2009, 07:40:11 pm »

Οσον αφορά τα μόρια δυσπρόσιτων, θα αφαιρέσω όλα εκείνα που συγκεντρώθηκαν έως 30/6/2008. Για τη χρονιά 2008-2009 εξακολουθούμε και δεν έχουμε καμμία πληροφορία, έτσι δεν είναι;

Από τη στιγμή που θέλεις να δημιουργήσεις τους πίνακες του 24μήνου και του 40%,δε σε ενδιαφέρει ποιος έχει υπηρετήσει σε δυσπρόσιτο.Η καθαρή προϋπηρεσία σε ενδιαφέρει,την οποία έχεις βγάλει.

Δες και αυτό εδώ:http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank23_11_08_953.php

37 είναι τελικά οι κυρίες.

Επίσης είμαι 100% σίγουρη πως αν και δε διορίζονται με το 24μηνο,θα διοριστούν με το 40%.

Νομίζω ότι το παρακάτω αποσαφηνίζει καλύτερα τον τρόπο διορισμών.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 

Οι διορισμοί εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις κενές οργανικές θέσεις πραγματοποιούνται ως εξής:

α) Σε ποσοστό 60% από όσους επιτυγχάνουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και κατά τη σειρά της βαθμολογίας,

β) Σε ποσοστό 40% από ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, ο οποίος συντάσσεται για κάθε έτος και στον οποίο κατατάσσονται κατά σειρά που εξαρτάται από την πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του ΥΠΕΠΘ.

Παράλληλα 402 εκπαιδευτικοί             ΠΟΥ είχαν συμπληρώσει την 30.6.2008 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διορίζονται με σειρά που εξαρτάται από την προαναφερθείσα συνολική προϋπηρεσία τους.

Ακόμη διορίζονται 1100 περίπου εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει με τη λήξη του φετινού σχολικού έτους είκοσι τέσσερις (24) μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.

Πηγή alfavita.  http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank01_7_9_840.php
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2009, 07:46:32 pm από alexel »
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 01, 2009, 08:11:29 pm »
Αυτοί οι πίνακες διορισμού ελπίζω να είναι πιο σωστοί. Περιμένω τις παρατηρήσεις σας.
Δεν συμπεριλαμβάνω τις 37 κυρίες που λέει η alexel. Πρώτα θέλω να διορθώσω το συνολικό ενιαίο πίνακα αναπληρωτών

ΠΙΝΑΚΕΣ 30ΜΗΝΟΥ, 24ΜΗΝΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ   Telika Pragmatika Moria   Pinakes                 AA Neo

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 01, 2009, 08:13:35 pm »
ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 40%

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ   Telika Pragmatika Moria   Pinakes               AA Neo

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 01, 2009, 09:59:21 pm »
npanag,έχεις ρίξει πολλή δουλειά.Τί να πώ?Έχω εντυπωσιαστεί.
Εγώ πάντως είμαι στη σωστή θέση.

Αποσυνδεδεμένος vk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 02, 2009, 11:12:38 pm »
Συγχαρητηρια
Ακομα και λαθη να εχει ο πινακας η δουλεια που εχεις κανει ειναι αξιέπαινη :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Dimy26

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:33:39 am »
Συγχαρητήρια npanaq για την προσπάθεια σου...Απλά στον προηγούμενο εκτιμώμενο πίνακα είμουν μέσα στο 40 % και τώρα δεν είδα το όνομα μου...Επειδή αγχωθηκα λιγάκι μπορείς να μου πεις πως τα υπολόγισες? Υπάρχει περίπτωση να άλλάξει? Και κάτι ακόμα εάν έχω 18.3 μόρια πρόυπηρεσίας και είμαστε πλλοί αυτοί από τι θα εξαρτηθεί ποιους θα πάρουν σε περιπτωση ισοβαθμίας?

Αποσυνδεδεμένος june 23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 03, 2009, 05:08:09 pm »
npanaq και εγω ενω στον προηγουμενο πινακα με ειχες με 21.54 μορια, χωρισ προυπηρεσια και πρωτη φορα στον ασεπ τωρα δεν βλεπω το ονομα μ!

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 03, 2009, 05:23:44 pm »
Οι πίνακες του 24μηνου και του 40% καταρτίζονται με βάση τα πραγματικά μόρια προϋπηρεσίας και δεν συνυπολογίζονται τα μόρια από ΑΣΕΠ.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)