0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
npanag σ ευχαριστουμε για την αξιεπαινη και αξιολογη προσπαθεια σου με τα οποια λαθη η παραλειψεις σου!!!!!!!!!!!! προσωπικα επειδη ειχα τρελλαθει περιμενοντας τους καινουργιους πινακες ,κι επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να κατσω να κανω τετοια δουλεια γιατι ειναι πολυ εξειδικευμενη,σου λεω οτι σε σενα οφειλω την ψυχικη μου ηρεμια και τις διακοπες μου...σε ευχαριστω λοιπον ο,τι καλυτερο σε σενα και στην οικογενεια σου και καλο υπολοιπο καλοκαιρι
Παράθεση από: lena!!! στις Ιουλίου 01, 2009, 12:43:48 pmΠαράθεσηΕισαγωγή παράθεσηςΕμενα δε με βρισκω.Υποθετω οτι θα με εχεις βαλει στο 30μηνο γιατι ειμαι 3 χρονιες αναπληρωτρια αλλα τις δυο σε δυσπροσιτο.Οι πινακες απο το υπουργειο ποτε θα βγουν?να σε ρωτησει κατι; αφου εισαι 3 χρονιες αναπληρωτρια και τις 2 μαλιστα σε δυσπροσιτο, γιατι δεν εχεις μονιμοποιηθει;;;; οταν συμπληρωνεις 24 μηνες δεν γινεσαι μονιμη;;;Φετος συμπληρωσα 24 μηνες.Πρεπει να ειναι πραγματικοι κ οχι διπλοι λογω δυσπροσιτου.
ΠαράθεσηΕισαγωγή παράθεσηςΕμενα δε με βρισκω.Υποθετω οτι θα με εχεις βαλει στο 30μηνο γιατι ειμαι 3 χρονιες αναπληρωτρια αλλα τις δυο σε δυσπροσιτο.Οι πινακες απο το υπουργειο ποτε θα βγουν?να σε ρωτησει κατι; αφου εισαι 3 χρονιες αναπληρωτρια και τις 2 μαλιστα σε δυσπροσιτο, γιατι δεν εχεις μονιμοποιηθει;;;; οταν συμπληρωνεις 24 μηνες δεν γινεσαι μονιμη;;;
Εισαγωγή παράθεσηςΕμενα δε με βρισκω.Υποθετω οτι θα με εχεις βαλει στο 30μηνο γιατι ειμαι 3 χρονιες αναπληρωτρια αλλα τις δυο σε δυσπροσιτο.Οι πινακες απο το υπουργειο ποτε θα βγουν?
\npanagΣτο pm μου είπες αν μπορω να κανω την ιδια δουλεια. Κάνε ένα search στο forum και σύγκρινε τους περυσινούς πίνακες που δημοσίευσα οι οποίοι επαληθεύτηκαν με διαφορά 4 ατόμων τα οποία δεν αποδέχονται κάθε χρόνο για κάποιο λόγο την τοποθέτησή τους. Δεν ανεβάζω πίνακα αν και τον έχω επεξεργαστεί για να μην μου λεν ευχαριστώ όσοι μπαίνουν στο ασανσερ και σταματούν λίγο πριν τον τελευταίο όροφο έστω κι αν είναι 1 άτομο μόνο.Φαντάσου κάποιος να μην κάνει αίτηση για μόνιμο διορισμό και να αφαιθεί στους αναπληρωτές επειδή δεν ήταν στο πίνακά σου. Τουλάχιστον γράψε με κεφαλαία ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Δουλειές πρόχειρες και βιαστικές δεν αξίζουν ευχαριστώ εκτός κι αν το ονομά σου είναι στον πίνακα..........Υπομονή και ενημέρωση.Επίσης κατέβασε τον πίνακα από τα "νέα αρχεία" καίγεται πολύς κόσμος.
paschalist χαλαρωσε λιγο, εγω ανοιξα το θεμα και ζητησα σε οποιον μπορει να ανεβασει εναν ενδεικτικο πινακα και η npanag προσφερθηκε και καλα εκανε κατα τη γνωμη μου! ολοι ειμαστε επιφυλακτικοι γιατι ειναι ενδεικτικος πινακας. η npanag εμενα με εχει στους 200 διοριστεους του 40% και σε καλη θεση μαλιστα αν κι εγω νομιζω οτι δε θα ειμαι μεσα συμφωνα με τους δικους μου υπολογισμους. τι να κανω? να τη βρισω που μου δινει ελπιδες??? ε οχι... δε θα το εκανα αυτο ισα ισα την ευχαριστω οπως και αλλοι για τον κοπο της. καταλαβαινω τι λες κι εσυ αλλα ας χαλαρωσουμε λιγο, δεν μπαινουμε εδω για να ξεσπασουμε επειδη εχουμε αγχος και νευρα. παιδια ο πινακας της npanag ειναι EΝ-ΔΕΙ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!Μια προσπαθεια εκανε η κοπελα και δεν το εκανε κατα τη γνωμη μου για να ακουσει επαινους αλλα για να βοηθησει. αυτα!:) ας μην ξαναθιξετε το θεμα. εγω το αρχισα εγω ας το κλεισω αν ειναι γιατι δεν μου αρεσει να βλεπω συναδελφους να ριχνουν τοσο χαμηλα το επιπεδο και να μαλωνουν σαν τα κοκορια... καλη τυχη σε ολους!