0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά πέρυσι διορίστηκαν συνάδελφοι με καθαρή προϋπηρεσία 19,6 μόρια. Φέτος με 23 μόρια περίπου που έχω λέτε να είμαι στους διοριστέους με το 40 %;
Παράθεση από: tzamalou στις Ιουνίου 26, 2009, 05:32:18 pmΠαιδιά πέρυσι διορίστηκαν συνάδελφοι με καθαρή προϋπηρεσία 19,6 μόρια. Φέτος με 23 μόρια περίπου που έχω λέτε να είμαι στους διοριστέους με το 40 %; Συνάδελφε tzamalou πιστεύω πως πρέπει να εχεις σίγουρο το διορισμό με 23 μόρια καθαρή προυπηρεσία.Είμαι και εγώ ΠΕ0401 τρεις φορές επιτυχούσα ΑΣΕΠ αλλά έχω 20,6 μόρια καθαρή προυπηρεσία οπότε μάλλον αναπληρώτρια θα είμαι πάλι φέτος (αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω στον πίνακα αναπληρωτών λόγω των οαεδιτών).Αν έχεις δει τον πίνακα πρόβλεψης στην κασταμονίτσα πληροφόρησε σε παρακαλώ το forum για τις βάσεις διορισμού με το 40% και αναπληρωσης για φέτος.
Αν δεν ισχυσει η αναγνωριση προυπηρεσιας των οαεδιτων στον πινακα μονιμων διορισμων τοτε η βαση του 40 /% θα ειναι γυρω στα 21 με 22 μορια
To αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν έβγαλε ο κατ 21,739 έπεσε ακριβώς σε .........εμένα!!!!Αυτό και αν είναι!!!
ρε παιδια δεν μπορώ να διαβάσω το dat αρχείο του κασταμονιτσα ξέρει κανείς τίποτα?