*

Αποστολέας Θέμα: Ειδική Αγωγή και προϋπηρεσία  (Αναγνώστηκε 46172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annachr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ειδική Αγωγή και προϋπηρεσία
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 23, 2007, 11:09:26 am »
Συγνώμη αν δεν ήμουν σαφής , αλλά δεν με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες για την ειδική κατηγορία ,επειδή  θέλω να ενταχτώ σε αυτή!!!

Όσον αφορά αυτό που γράφεις στο μήνυμα σου < Επίσης το ότι ένας είναι στον Πίνακα Α' ΣΜΕΑ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και στον πίνακα αναπληρωτών.>

Σου λέω ότι στον πίνακα της ειδικότητας μου υπάρχει ένα τέτοιο  άτομο , το οποίο στον πίνακα ΣΜΕΑ είναι ειδική κατηγορία , ενώ στον πίνακα αναπληρωτών δεν έχει μόρια  σαν ειδική κατηγορία παρά μόνο τα μόρια προϋπηρεσίας . Και για αυτόν και μόνο αυτό τον λόγο θέλω να μάθω περισσότερα για την ειδική κατηγορία ΣΜΕΑ.
ΠΕ1835

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:01:47 »

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 23, 2007, 12:05:08 pm »
Στον πίνακα αναπληρωτών ειδική κατηγορία σημαίνει ΣΕΛΕΤΕ, ενώ στην ειδική αγωγή παίζουν άλλα πράγματα ρόλο για να την αποκτήσεις. Πληροφορίες μπορώ να σου δώσω μέσω mail

Αποσυνδεδεμένος annachr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 23, 2007, 12:23:19 pm »

Στον πίνακα αναπληρωτών ΣΕΛΕΤΕ σημαίνει παιδαγωγική κατάρτιση και όχι ειδική κατηγορία.
ΠΕ1835

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 23, 2007, 12:33:33 pm »
Ναι από κεκτημένη ταχύτητα απάντησα λάθος. Πάντως αφού δουλεύεις ως ωρομίσθια θα έρθουν και καλύτερα. Στα ΣΜΕΑ αν δουλέψεις μια φορά πάντα σε καλούνε. Τι ειδικότητα είσαι και σε ποιο σχολείο δουλεύεις?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:01:47 »

Αποσυνδεδεμένος Mixanikos_HY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 25, 2007, 06:59:39 pm »
Στα ΣΜΕΑ ποιοί καθηγητικοί κλάδοι μπορούν να εργαστούν? και κάτι ακόμη...στον πίνακα αναπληρωτών η ειδική κατηγορία ποιούς αφορά?

"
"Ουδεις μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" Μια είναι η λύση: Μηχανικοί στην Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος MENO

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 25, 2007, 08:50:41 pm »
Το πιο προσφατο έγγραφο που έχω είναι το παρακάτω. Άν υπάρχει κάποιο πιο πρόσφατο ή πιο κατατοπιστικό είναι ευπρόσδεκτο
Πώς γίνονται οι προσλήψεις προσωρινών εκπαιδευτικών στα ειδικά και άλλα σχολεία (19/8)

Αθήνα 19.8.2005
Τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων προσλαμβάνεται το προσωρινό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης, καθορίζουν δύο αποφάσεις που εξέδωσε πρόσφατα το υπουργείο Παιδείας και δημοσιεύει η Proslipsis.

Η πρώτη απόφαση ρυθμίζει θέματα πρόσληψης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού

Αποσυνδεδεμένος MENO

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 25, 2007, 08:57:11 pm »
 .........η συνέχεια
Άρθρο 5
Προσδιορισμός των λειτουργικών αναγκών των ΣΜΕΑ και των ΚΔΑΥ
1. Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μετά τις μεταθέσεις, τους διορισμούς και τις αποσπάσεις των μονίμων και τις τοποθετήσεις αυτών σε σχολικές μονάδες προσδιορίζουν τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων της αρμοδιότητάς των σε προσωρινούς αναπληρωτές και ωρομίσθιους από τις ειδικότητες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και από το Ειδικό

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 27, 2007, 08:36:35 am »
Καλημέρα,

lousalome84 σχετικά με τις ερωτήσεις σου.

Δεν βρίσκω τίποτα το περίεργο να δουλεύει ένας ωρομίσθιος και αργότερα να αλλάξει η σύμβαση του σε αναπληρωτή, εκτός αν εσύ το θεωρείς παράνομο ή έχει αλλάξει κάτι που δεν το γνωρίζω.

Επίσης αν κάποιος καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά υγείας, πράγμα που είναι πολύ μεγάλο ρίσκο, κάποια στιγμή θα ανακαλυφθεί. Τώρα αυτά που λέτε για ενστάσεις και τα σχετικά ότι δεν υπολογίσθηκαν καν, και ότι δουλεύει συγκεκριμένος με πλαστά δικαιολογητικά, αφού άμμεσα σε αφορά η υπόθεση μπορείς να κάνεις μήνυση και τότε να λάβεις την οριστική άπαντηση σου.
Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο γνωρίζεις ότι κάποιος έχει καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά.

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 29, 2007, 12:04:56 am »
Σε παρακαλώ πολύ άσε τους χαρακτηρισμούς και μην προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Εγώ μπαίνω στο forum για να βοηθήσω και όχι να πω εξυπνάδες. Και όπως είπες το να ονειροπολείς δεν είναι κακό, αλλά εχω ξυπνήσει προ πολλού και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ειδική αγωγή και ΣΜΕΑ. Και σχετικά με την απορία σου για το αν είμαι υπάλληλος του υπουργείου παιδείας μια και τραβάς ζόρι από ότι βλέπω σου λέω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αποσυνδεδεμένος MENO

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 29, 2007, 05:41:10 pm »
Αμάν ρε παιδιά! Με τέτοια τσαντίλα θα σας "κάτσει" το αρνί! Τς, τς, τς! Δε λέει! :P

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 14, 2007, 11:48:04 am »
Από την προκήρυξη για αναπληρωτές ΓΕΝΙΚΗΣ αγωγής. Πλήρες κείμενο

11. Από τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.8 του Ν.3194/2003 και τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν.3402/2005 (ΦΕΚ 258/17-10-2005 τ.Α΄) ορίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας προτάσσονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών αμέσως μετά τους υποψηφίους που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας ή πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία και δρεπανο-μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία.

Από την προκήρυξη για αναπληρωτές ΕΙΔΙΚΗΣ αγωγής.

Ι    Για τον πίνακα Α΄ οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων, που είναι τυφλοί, κωφοί και γενικά άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67 % και άνω και έχουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα  για συμμετοχή στο διαγωνισμό πρόσληψης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών υποβάλλουν πιστοποιητικό Α/θμιας και όπου απαιτείται 

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 14, 2009, 08:31:29 pm »
Γειά σας!

Γνωρίζω πως όσο αφορά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση η προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑ μετράται και ως προϋπηρεσία για τη γενική αγωγή. Γνωρίζετε αν αυτό ισχύει και στην πρωτοβάθμια;

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 17, 2009, 09:25:29 pm »
Ναι από κεκτημένη ταχύτητα απάντησα λάθος. Πάντως αφού δουλεύεις ως ωρομίσθια θα έρθουν και καλύτερα. Στα ΣΜΕΑ αν δουλέψεις μια φορά πάντα σε καλούνε. Τι ειδικότητα είσαι και σε ποιο σχολείο δουλεύεις?

alithevei afto ???oti  an doulepseis mia fora sta smea se kaloume? giati egw douleva persi alla fetos pou kathisteroun etsi oi aitiseis exw anxwthei oti tha meinw anergi...

Αποσυνδεδεμένος dynamic

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 29, 2009, 09:37:03 am »
Καλημέρα.

Μόλις επικοινώνησα με το υπουργείο για το επίμαχο θέμα της προυπηρεσίας και μου απάντησαν οτι περιμένουν απο τους αρμόδιους κάποια διευκρινιστική ανακοίνωση. Ωστόσο μου τόνισαν οτι, αν δε βγει ανακοίνωση μέχρι την κατάρτιση των πινάκων, η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει βάσει προσόντων και όχι προυπηρεσίας. Για περαιτέρω πληροφορίες μου πρότειναν να επικοινωνήσω με τον κ. Παπαιωάννου στο τηλ. 2103442191 αλλά η επικοινωνία δεν ήταν εφικτή. Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει τι γίνεται με το ζήτημα της προυπηρεσίας;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2009, 06:44:04 pm από Dr_Michael »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182707
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144