PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
Αριθμός αναπληρωτών 2009-2010
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
6
7
8
9
10
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αριθμός αναπληρωτών 2009-2010 (Αναγνώστηκε 33958 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
georgiasamar
Πλήρες μέλος
Απ: Αριθμός αναπληρωτών 2009-2010
«
Απάντηση #98 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:10:57 pm »
Tweet
lena,niki 26,tesy kai try more βραζουμε στο ιδιο ακριβως καζανι.ξερετε ειμαι και της γνωμης πως δεν πειραζει αν δεν μας παρουν αναπληρωτριες ομως ας μας παρουν τουλαχιστον στους συμπληρωματικους τον αυγουστο.αλλα με τα νεα δεδομενα ουτε και αυτο ειναι στανταρ.εγω εχω σειρα 648 στον πινακα του ασεπ αλλα κρατω και μια πισινη καλου κακου γιατι ηδη φετος εφαγα μεγαλη νιλα....τι γνωμη εχετε και οι υπολοιποι πανω σε αυτο?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:51:09 »
gioulitsa
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
«
Απάντηση #99 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:21:36 pm »
Καλησπέρα κορίτσια!! Κι εγώ μαζί στο καζάνι μην με ξεχνάτε. Κι εμένα από το υπουργείο μου είχαν πει πως β' φάση στη χειρότερη θα έχετε φύγει. Να φτιάξετε τα πράγματά σας. 'Ετσι μου έλεγε. 4 διαφορετικοί άνθρωποι που μίλησα τότε και οι 4 το ίδιο. Αποτέλεσμα: άφησα πίσω τη διπλωματική μου επειδή δεν θα ήμουν εδώ να βρίσκομαι με την καθηγήτρια και - καλά για άγχος και που πονάει το στομάχι μου ας το αφήσω.
Όσον αφορά τους συμπληρωματικούς του χρόνου, μακάρι ο αριθμός να είναι μεγάλος. Πέρυσι ζητήσαν 106 άτομα παραπάνω, αλλά οι προσληφθέντες ήταν και 960 όχι 600 όπως φέτος. Άρα, θα μαζευτούν πάλι τόσα άτομα;
Καταγράφηκε
giota.pat.
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #100 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:39:33 pm »
Γειά σας κορίτσια! Έχω γράψει ελάχιστες φορές αλλά σας παρακολουθώ αρκετό καιρό. Εγώ έχω 25 περίπου μόρια και είμαι στους διοριστέους ΑΣΕΠ β' φουρνιάς. Και εμένα μου έλεγαν ότι θα πάω αναπληρώτρια απο τους πρώτους. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν ... και ακόμα περιμένω. Αποφάσισα λοιπόν (αφού ήδη εργάζομαι δίπλα στο σπίτι μου αν και άσχετη με το επάγγελμά μας) να μην πάω αναπληρώτρια ακόμα και αν με καλέσουν. Σας το αναφέρω έτσι για να σας δώσω λίγο θάρρος, όχι ότι μια θέση λιγότερη θα αλλάξει τπτ αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποια/ον συνάδελφο να μαζέψει τα πολυπόθητα μόρια.
Εύχομαι να σας καλέσουν σύντομα!!!!!!!
Καταγράφηκε
sofaki!!!
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #101 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:46:46 pm »
μεγαλη αποφαση αν σε καλεσουν να μην πας....που δουλευεις¨?
?πρωτη φορα εδωσε ασεπ?
???και εγω ειμαι στους διοριστεους της β φουρνιας και εχω 25.17 μορια ελπιζω κατι να γινει και να με καλεσουν σντομα..γιατι εμενα δεν με παιρνουν στην δουλεια γι αυτο τον λογο γιατι με ρωτησαν αν θα με καλεσουν ανπληρωτρια τι θα κανω...δεν μπορουσα να πω ψεμμτα....
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:51:09 »
giota.pat.
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #102 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:15:34 pm »
Σοφάκι και εγώ τόσα μόρια έχω!!! Μάλλον είμαστε δίπλα στο ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Όπως ανάφερα δεν δουλεύω σαν νηπιαγωγός αλλά σε δουλειά γραφείου. Είναι δίπλα στο σπίτι μου, καλά τα χρηματα, μέτρια
ατμόσφαιρα. Με ένα μικρό παιδί το σκέφτομαι να μετακομίσω για λίγους μήνες και του χρόναυ πάλι απο την αρχή. Έχω δώσει όλλες 3 φορές ΑΣΕΠ και στον προηγούμενο δεν κατάφερα να πάω γιατί μόλις είχα γεννήσει και έτσι έχασα και τα λιγοστά μόρια απο προηγούμενο διαγωνισμό. Τόσα χρόνια περίμενα, πάνω απο 10, έχω υπομονή να περιμένω λίγο ακόμα (εκ του ασφαλούς
). Αν δεν είχα τον μικρούλη μου βέβαια δεν θα το σκεφτόμουν αλλά τώρα βάζω άλλες πρωτεραιότητες!
Καταγράφηκε
sofaki!!!
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #103 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:22:31 pm »
Mπραβο για την υπομονη σου μπραβο...τι θεση εχεις δηλαδη στον καινουργιο πινακα?
?μετα τα σμεα που βγηκε στα νεα αρχεια ./????αληθεια πως το βλεπεις θα με καλεσουν φετος?
??εγω πιστευω οτι θα παιξει σημαντικο ρολο η δ φαση αν θα ειναι αρκετα ατομα...για να ανεβω στον πινακα......ελπιζω.καλα κανεις...αντε και απο του χρονου θα γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα..εγω εδωσα πρωτη φορα ασεπ και ημουν απο τουσ πολυ τυχερους.....
Καταγράφηκε
giota.pat.
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #104 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:44:39 pm »
Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος Οκτώβρη θα έχεις φύγει. Παίζει ρόλο βέβαια και αν έχεις δηλώσει όλες τις περιοχές ( το κουτάκι!) και τις επιλογές των ατόμων πριν απο σένα. Εάν πολλά άτομα έχουν δηλώσει λίγες περιοχές μάλλον σε βλέπω για νωρίτερα. Απλώς οι εκλογές μας αναστάτωσαν λίγο και έκαναν τα πράγματα πιο πολύπλοκα (και τα νεύρα μας κρόσσια). Πάντως τα κενά είναι πολλά, πολλοί γονείς διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις, οι εκπαιδευτικοί το ίδιο ... αλλά ποιος ακούει?
Όλοι τρέχουν να μαζέψουν ψήφους
Καταγράφηκε
sofaki!!!
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #105 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:47:48 pm »
εχω βαλει και το κουτακι με ολες τις περιοχες και το κουτακι με τα σμεα ...για οκτωμβρη δυσκολο ..εγω ελπιζω γυρω στα χριστουγεννα..αλλα θα δουμε παντως ελπιζω να με καλεσουν.......τι να πω θα δειξει..παντως ευχαριστω για την εκτιμηση σου..
Καταγράφηκε
try more..
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #106 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 06:52:27 pm »
εγω δυστυχως αν και με 24,09 μορια στο πινακα αναπλ,χωρις καλο βαθμο
στο πτυχιο ειμαι καπου 960 στο πινακα του ασεπ οποτε δεν εχω ελπιδες για
τους συμπληρωματικους..γιαυτο περιμένω πως και μηπως πάρουν περισσοτερους
αναπλ..
gioulitsa και georgiasamar σκεφτειτε οτι ο αριθμος εχει κατέβει ηδη κάπου στο 330
γιατι και φέτος κάποιοι δεν δέχτηκαν τον διορισμο απο τον πινακα του ασεπ..
σιγουρα θα γίνει και του χρόνου αυτό..ετσι σιγα σιγα ελπιζω να ξαναφτάσει ο αριθμος
τους 100..σας το ευχομαι παντως..
Καταγράφηκε
gioulitsa
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
«
Απάντηση #107 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:25:38 pm »
try more με μπέρδεψες λιγάκι. Τι εννοείς έχει κατέβει ο αριθμός στο 330; Από που τα βρίσκεις αυτά; Εγώ γιατί είμαι τόσο άσχετη; Σε ευχαριστώ πάντως που μας ενημερώνεις
Υ.Γ.: Σόρυ που αργώ συνήθως να απαντήσω, αλλά κάνω ταυτόχρονα τη διπλωματική. ΑΧ αυτό το διάβασμα...
Καταγράφηκε
try more..
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #108 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:44:00 pm »
όλοι κατι εχουμε να κάνουμε..άλλοι δουλείες,αλλοι διαβασμα..
αν πας στην τριτη σελιδα σ αυτο το τοπικ θα δεις οτι έχει εν θεμα
για τους συμπληρωματικους διορισμούς..εκει λένε οτι φέτος αντι για
300 πηραν 330 γιατι οι υπολοιποι πηγαν απο 24μηνο,η το 40%..
απο κει το είδα και σας το λεω..κοίταξέ το...
α!και καλό κουράγιο για το διαβασμα....
Καταγράφηκε
try more..
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #109 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:07:12 pm »
οτι εγραψε η effie τοτε,αυτο ξέρω και εγω..
οτι κενά προκύψουν του χρονου τα καλύπτουν με συμπληρωματικους απο τον
πινακα του ασεπ..ηδη φέτος 25 ηταν 2πλοδιοριστεοι και με το 40% η 24μηνο η 30μηνο αλλά και με τον διαγωνισμο..αυτες τις θέσεις τις κάλυψαν με τουσ διοριστεους β'..ετσι θα γινει και του χρόνου,όπως καθε χρονια..τοτε θα βγουν και οι συμπληρωματικοι..το θέμα είναι το πόσοι..
αα..και κατι τελευταίο..μη σε ζαλίσω κιολας..υπάρχει περιπτωση κάποιοι να μη δεχτουν διορισμο
την πρωτη χρονια αλλα τη δευτερη..οι συμπληρωματικοι γινονται ειτε γιατι θα χρειαστουν περισσοτερους
(που δεν υπαρχει περιπτωση απ αυτα που ειδαμε φετος.πάλι θα τα καλύψουν με αναπληρ τα κενα.)
ειτε απο τους
2πλοδιοριστεους που φυσικα θα επιλεξουν διορισμο απο τον πινακα αναπληρ και οχι απο τον πινακα
του ασεπ για καλυτερη θεση ..
ελπιζω να βοήθησα και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο..
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:29:29 pm από try more..
»
Καταγράφηκε
lena!!!
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ 60
«
Απάντηση #110 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:24:25 pm »
Gioulitsa ειμαστε διπλα-διπλα στον πινακα του Ασεπ
και σκεφτομαι ακριβως το ιδιο με σενα οτι στον προηγουμενο ασεπ ηταν 960 οι διοριστεοι, οποτε βάση πιθανοτητων λογικα θα μειωθουν και οι συμπληρωματικοι, δεν ξερω αν θα φτασει μεχρι τα 100. Μακαρι να φτασει, να ειμαστε και εμεις μεσα, αλλα το βλεπω δυσκολο, η georgiasamar πιστευω ομως οτι δεν πρεπει να ανησυχει , σιγουρα θα φθγουν αλλα 20 ατομα.
Καταγράφηκε
try more..
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #111 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:34:12 pm »
εχεις δικιο lena..οι 30 που είπα κ εγω δεν είναι καινουριοι..είναι απ αυτους τους 600 που είχαν πει απο την αρχή.απλα είναι της β΄ φουρνιας..το σημαντικοτερο είναι να υπάρξουν 2πλοδιοριστεοι..απ αυτους θα βγουν
οι συμπληρωματοι..ετσι τουλαχιστον ξερω εγω οτι γινεται..
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
6
7
8
9
10
Πάνω
« προηγούμενο