0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kostantinos85 στις Ιουλίου 05, 2009, 05:30:35 pmοσον αφορά τον διαγωνισμό μου φάνηκε εύκολος ανεξάρτητα από το εάν θα πέρνούσα.
οσον αφορά τον διαγωνισμό μου φάνηκε εύκολος ανεξάρτητα από το εάν θα πέρνούσα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 05, 2009, 05:44:03 pmΠαράθεση από: kostantinos85 στις Ιουλίου 05, 2009, 05:30:35 pmοσον αφορά τον διαγωνισμό μου φάνηκε εύκολος ανεξάρτητα από το εάν θα πέρνούσα. Σώπα bikini σώπα!Υπάρχουν και αυτά τα όντα!Μπράβο τους!
Παράθεση από: possessed στις Ιουλίου 05, 2009, 05:47:07 pmΠαράθεση από: bikini στις Ιουλίου 05, 2009, 05:44:03 pmΠαράθεση από: kostantinos85 στις Ιουλίου 05, 2009, 05:30:35 pmοσον αφορά τον διαγωνισμό μου φάνηκε εύκολος ανεξάρτητα από το εάν θα πέρνούσα. Σώπα bikini σώπα!Υπάρχουν και αυτά τα όντα!Μπράβο τους!αγνοώντας την ειρωνεία μου επιτρέπεις να σου κάνω μερικές ερωτήσεις..ήταν δύσκολα τα αρχαία; οι ερωτήσεις στον θουκυδίδη;; τις απαντήσεις θα τις βρεις στο σχολικό βιβλίο!!η ιστορία όντως ήταν δύσκολη αλλά αυτό οφείλεται στην έκταση της ύλης και όχι στις ερωτήσεις. τώρα εαν σας φάνηκαν δύσκολα τα νέα τι να πω; στον πολίτη και στα βιβλία της εκθεσης ήταν οι απαντήσεις.όσον αφορά τα παιδαγωγικά τα θεωρώ εύκολα γιατί αρκετές ερωτήσεις επαναλαμβάνονταν με άλλη μορφή. και η διδακτική - των αρχαίων εννοώ- ήθελε δύο απλά σχέδια. συγγνώμη κιόλας αλλά χωρίς να ξέρω τι έγραψα και ανεξαρτήτου αποτελέσματος είπα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν εύκολα...
οι ερωτησεις τις ιστοριας ειχαν ανακριβειες και των νεων ηταν ανουσιες.ευνοουσαν οσους απομνημονευαν καλα!για την διδακτικη των αρχαιων δεν μπορω να πω οτι ηταν δυσκολη .για τα παιδαγωγικα οι ερωτησεις σε μπερδευαν και δεν πιστευω οτι εκριναν τον καλο παιδαγωγο.ηταν ερωτησεις για να διχασουν και μονο και κατ επεκταση να κοψουν κοσμο , καθως 2 τουλαχιστον απαντησεις ηταν εξισου πιθανες.δεν τα λεω αυτα για να υποβαθμισω την επιτυχια ουτε να δικαιολογησω την αποτυχια κανενος.αυτη ειναι απλως η αποψη μου!!!