0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια. Ήμουν Κρήτη και εκεί έμαθα τα μαντάτα. Είμαι 24ος μετά τον τελευταίο διοριστέο με 73.6. Μεγάλη ατυχία. Τώρα συγκεντρώνω 22.6 μόρια και δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Ξέρετε αν έχω πιθανότητες για αναπλήρωση φέτος;
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουλίου 05, 2009, 10:54:52 pmΚαλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια. Ήμουν Κρήτη και εκεί έμαθα τα μαντάτα. Είμαι 24ος μετά τον τελευταίο διοριστέο με 73.6. Μεγάλη ατυχία. Τώρα συγκεντρώνω 22.6 μόρια και δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Ξέρετε αν έχω πιθανότητες για αναπλήρωση φέτος;Λογικα του χρονου θα διοριστεις με τους επιλαχοντες. Συγχαρητηρια λοιπον...και εννοειται φετος θα εισαι αναπληρωτης!
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε ένα διαγωνισμό που εγώ θεωρώ απαράδεκτο από το 1998 που θεσπίστηκε. Τότε κάποιοι τότε φώναζαν ότι θα κόψει τα εργασιακά δικαιώματα των πτυχίων μας, θα μας φιλτράρει, θα γίνονται με σύνθετο και ύποπτο τρόπο οι μοριοδότήσεις (ΠΔΣ κλπ) αλλά κανείς δεν τους άκουγε. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να λένε κάποιοι ότι ο διαγωνισμός είναι κάτι το εύκολο,όπως προειπώθηκε εδώ μέσα. Ο διαγωνισμός ούτε εύκολος είναι (μόνο και μόνο από την αναλογία 1 θέση/50 υποψήφιοι), αλλά κυρίως είναι γελοίος και υποτιμά τα πτυχία μας και τη νοημοσύνη μας. Είναι γελοίο να θεωρείς ότι ο σωστός εκπαιδευτικός πρέπει να ξέρει αν η μάχη στους Κάτω Γαργαλιάνους έγινε το Νοέμβριο του 370 ή τον Οκτώβρη του 370. Είναι τεράστια η κριτική που μπορώ να κάνω άλλα δεν είναι ο χώρος και ο χρόνος. Αλλά θα παρακαλούσα κάποιους να είναι πιο σεμνοί σε σχέση με την προσπάθεια των άλλων.Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω όποιο συνάδελφο γνωρίζει να μου πει τι γίνεται στην περίπτωση που αφήσω το διορισμό μου για του χρόνου (είμαι στη β' φάση) αλλά ταυτόχρονα δεν πάω ούτε αναπληρωτής φέτος (αφού σίγουρα θα με καλέσουν).Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όσους να παλεύουν με το θηρίο του ΑΣΕΠ. Στο τέλος θα δικαιωθούν αρκεί να μη το βάλουν κάτω.
οσον αφορά τον διαγωνισμό μου φάνηκε εύκολος ανεξάρτητα από το εάν θα πέρνούσα.
" ευκολο "- " δυσκολο" ειναι πολυ υποκειμενικο (και δεν αναφερομαι στις πολυ δυσκολες ερωτησεις που σαφως υπαρχουν, ουτε στις πολυ ευκολες )
Καλά θα κάνουμε εμείς οι διοριστέοι να είμαστε περισσότερο ταπεινοί και να μην το παίζουμε έξυπνοι.....Για παράδειγμα ήταν αποτυχούσα συναδέλφισσα από το σχολείο που η επιστημονική της επάρκεια με έκανε να της ζητάω συνεχώς βοήθεια και συμβουλές . Φαντάζεστε τώρα που διορίστηκα να θεωρήσω εαυτόν καλύτερο??? Ε, όχι, αυτό δε γίνεται....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ! ! ! ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ..! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ/ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ/ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΗ -> ΜΕ 70.73 ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ 954 ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ (ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ!) ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ?? ΑΝ ΟΧΙ,ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
..... ΜΕ 70.73 ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ 954 ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ (ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ!) ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ?? ΑΝ ΟΧΙ,ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ