0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chrysavgi στις Ιουλίου 02, 2009, 03:36:48 pmΓεια σας και συγχαρητήρια σε όλους όσους πέτυχαν αλλά κυρίως σε όσους προσπάθησαν.Εγώ έγραψα 69,73 ενώ στον προηγούμενο 61. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει για το πόσα μόρια αναπληρωτών έχω και αν υπάρχει ελπίδα;14,73 μόρια από τον φετινό και 3 απο τον προηγούμενο=17,73
Γεια σας και συγχαρητήρια σε όλους όσους πέτυχαν αλλά κυρίως σε όσους προσπάθησαν.Εγώ έγραψα 69,73 ενώ στον προηγούμενο 61. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει για το πόσα μόρια αναπληρωτών έχω και αν υπάρχει ελπίδα;
Συγχαρητήρια κι από μένα στους διοριστέους και ΜΠΡΑ
Κι από μένα πολλά συγχαρητήρια στους διοριστέους!!! Επιτέλους είμαι κι εγώ με την τρίτη φορά! Η τρίτη απόπειρα διαβάσματος ήταν πολύ ψυχοφθόρα, διότι το πρωί ως αναπληρωτής σε ΕΠΑΛ υπέφερα από τους μαθητές και μετά είχα ένα κεφάλι.......άστα να πάνε! Παράλληλα και απο εδώ ένα μήνυμα στους συναδέλφους που θα χρειαστεί να ξαναδώσουν. Καλό κουράγιο και να ξέρουν το εξής: Aργά ή γρήγορα οι κόποι ανταμείβονται! Και δεν το λέω από την άνεση του διοριστέου......έχω υπάρξει απλώς επιτυχών και δακρύβρεχτος φιλόλογος....δις!
Παράθεση από: stave στις Ιουλίου 02, 2009, 03:18:15 pmΣυγχαρητήρια κι από μένα στους διοριστέους και ΜΠΡΑ
Να καταθέσω και μια τελείως διαφορετική γνώμη από την παραπάνω. Μόλις πριν 2 χρόνια τελείωσα τη σχολή κι έδωσα τώρα τον πρώτο μου ΑΣΕΠ. Διορίστηκα με την πρώτη. Χωρίς να τρελαθώ στο διάβασμα. Απλά διάβασα συστηματικά. Με ιδιαίτερα φούλ και χωρίς να θυσιάσω πολλά. Στο γνωστικό πήρα 60 κάτι και στη Διδακτική κοντά 90. Γίνονται κι αυτά. Οπότε μην απογοητεύεστε. Δεν είναι όλα θέμα γνώσεων και διαβάσματος αλλά είναι και θέμα τύχης!