0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια στους νεοδιοριζόμενουςΕυχομαι να μην έχουν την τύχη τη δική μου αρκετοίΜΟ 65.7ΑΘεματικη: 49,61
Ελα βρε εσύ είσαι το 49,99 που μου λεγε για να με παρηγορήσει ο φίλος μου...!!!!!!!Τι να πω Μπίνγκο!!!εγω όταν το είδα το 49,61 με επιασε νευρικό γέλιο για 15 λεπτά
Μην απελπίζεστε....εγώ μετά το 2 ΑΣΕΠ που συμμετείχα κλήθηκα ωρομίσθιος και την επομένη αναπληρωτής. Ξανάδωσα για 3η φορά και είμαι στους διοριστέους της 1ης χρονιάς. Ο στόχος μου ήταν να είμαι επιτυχων, ώστε να ξαναπάω αναπληρωτής και μετά σιγά-σιγά να διοριστώ. Θέλω να πω πως επειδή οι θέσεις ΑΣΕΠ είναι εξοργιστικά λίγες αυτό που ενδιαφέρει είναι η συλλογή μορίων. Οπότε μην παίρνετε αψήφιστα την επιτυχία σας. Σας τα λέω εγώ που έχω τραβήξει μεγάλο λούκι, λόγω και οικογενειακών προβλημάτων που με αποσπούσαν από το διάβασμα. Είχα και πολλά προβλήματα στο σχολείο λόγω συμπεριφοράς παιδιών(ΕΠΑΛ) και αφού απέφυγα εφέτος τον τρελογιατρό.....τυχερός είμαι!
παιδια θελω να ρωτησω κατι.βλεπω οτι καποια ατομα δεν ειναι στους επιτυχοντες για πολυ λιγοαλλα τι νοημα εχει να στενοχωριουνται;δηλαδη ετσι και αλλιως το να εισαι στους επιτυχοντες δεν σου εξεσφαλιζει τιποτα εαν δεν εχεις υψηλα μοριαγια αναπληρωση η ωρομισθια.Εμενε με τσεκουρωσανε στα αρχαια.πηρα 39 και τρελαθηκα.περιμενα παραπανωΕν τελει ειμαι στους επιτυχοντες με σειρα γυρω στα 2600 και βαλε..αλλα τι να το κανω..εμεις οι επιτυχοντες θα μεινουμε με την επιτυχια στο χερι.