0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: amalfi στις Ιουλίου 01, 2009, 02:06:17 pmΠαράθεσηΓια εμένα πιο πρόστυχο ήταν το ότι του πούλησε έρωτα και αγάπεςκι αν ηταν αληθινο? (ενδιαφερον θεμα!!)Ε δεν πιστεύω ότι ήταν αληθίνο!Παραμύθι ήταν για να καταφέρει να το ρίξει το πιτσιρίκι.Αυτό γλυκάθηκε γιατί ξεπετάχτηκε νωρίτερα από τις συμμαθήτριές του και ίσως και να το καμάρωνε κιόλας.Αλκιόνη,έχω δει πολλές μαμάδες που στέλνουν τα κοριτσάκια στο σχολείο με στριγκ.Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 01, 2009, 02:10:29 pm
ΠαράθεσηΓια εμένα πιο πρόστυχο ήταν το ότι του πούλησε έρωτα και αγάπεςκι αν ηταν αληθινο? (ενδιαφερον θεμα!!)
Για εμένα πιο πρόστυχο ήταν το ότι του πούλησε έρωτα και αγάπες
Κι αν ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ δεν είναι σε θέση να το διακρίνει,να εξεταστούν όλοι οι διοριστέοι από επιτροποί ψυχολόγων που θα πιστοποιεί την καταλληλότητά τους.
συγνωμη επειδη οι ενηλικοι εχουν κλεισει τα 18,28,38,48... σημαινει οτι εχουν ολοκληρωθει νοητικα με υγιεις διαδικασιες;
Δεν ειπα για το παιδακι. Ειπα για τους ενηλικους που μπαινουν στην ταξη, διορισμενοι και μη.
Υπάρχουν ορισμένες πράξεις που απορώ πως τις ανεχόμαστε σαν κοινωνία.......
ΠαράθεσηΥπάρχουν ορισμένες πράξεις που απορώ πως τις ανεχόμαστε σαν κοινωνία....... υπαρχει μια "κοινωνια" που απορω πώς την ανεχομαστε σαν "ανθρωποι"