Σύνολο ψηφοφόρων: 80
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τουλάχιστον θα περάσεις τη χρονιά με την αισιοδοξία ότι του χρόνου θα πας αναπληρώτρια.
Μακάρι!εγώ πάλι δεν περνάω αφού έχω σειρά ασεπ 2552 και καθαρά μόρια 18,67.όμως όσες περισσότερες,τόσο το καλύτερο.
Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν από 1900 έως 2400 αναπληρωτές.
Παράθεση από: Demetroula στις Ιουλίου 02, 2009, 05:02:19 amΤουλάχιστον θα περάσεις τη χρονιά με την αισιοδοξία ότι του χρόνου θα πας αναπληρώτρια. Αχ,ιδέα δεν έχω.του χρόνου αν πάρουν φέτος 1700 πχ άτομα δεν θα ξαναανανεώσουν αυτών των ατόμων την σύμβαση;άρα χλωμό να πάρουν εμένα αφου επί τις ουσίας θα ξαναπάρουν 1700 άτομα,άντε και λίγα ακόμα.....έτσι δεν γίνεται;Δεν ξέρω,πρώτη φόρα έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ρώτη φορά έδωσα ασεπ....
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Ιουλίου 02, 2009, 12:27:37 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Ιουλίου 02, 2009, 05:02:19 amΤουλάχιστον θα περάσεις τη χρονιά με την αισιοδοξία ότι του χρόνου θα πας αναπληρώτρια. Αχ,ιδέα δεν έχω.του χρόνου αν πάρουν φέτος 1700 πχ άτομα δεν θα ξαναανανεώσουν αυτών των ατόμων την σύμβαση;άρα χλωμό να πάρουν εμένα αφου επί τις ουσίας θα ξαναπάρουν 1700 άτομα,άντε και λίγα ακόμα.....έτσι δεν γίνεται;Δεν ξέρω,πρώτη φόρα έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ρώτη φορά έδωσα ασεπ.... Ναι όμως τη δεύτερη χρονιά θα διοριστούν 750 περίπου άτομα που ήταν αναπληρωτές τον πρώτο χρόνο. Οπότε θα πάρουν τουλάχιστον750-800 άτομα περισσότερα. Έλα... μην απελπίζεσαι. Στο λέω εγώ... (ο παντογνώστης )... θα πας τη δεύτερη χρονιά γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο.
Ναι όμως τη δεύτερη χρονιά θα διοριστούν 750 περίπου άτομα που ήταν αναπληρωτές τον πρώτο χρόνο. Οπότε θα πάρουν τουλάχιστον750-800 άτομα περισσότερα. Έλα... μην απελπίζεσαι. Στο λέω εγώ... (ο παντογνώστης Tongue)... θα πας τη δεύτερη χρονιά γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο.