*

Αποστολέας Θέμα: Φιλόλογοι-Μόρια και Αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 31781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Φιλόλογοι-Μόρια και Αναπληρωτές
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 09, 2009, 05:38:55 pm »
Τα 23 μορια ειναι γυρω στην 650 σειρα. Περυσι με 680ν σειρα κληθηκα ανπληρωτρια στις 17/9 χωρις να παω ωρομισθια, πιστευω λοιπον οτι θα πας ανπληρωτρια σχετικα νωρις

Lara με 680 σειρά, πόσα μόρια είχες; Γιατί εγώ φέτος συγκεντρώνω 22,6 μόρια και θέλω να δω τι πιθανότητες έχω για αναπλήρωση. Για ωρομίσθιος έβαλα την Κρήτη πάντως.

δυστυχως δεν θα ειμαστε μαζι κρητη αφου δεν θα πας ωρομισθιος αλλα αναπληρωτης  :D
χαιρομαι για σενα! πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Το ίδιο και σε σένα. Επειδή δε βλέπω να με καλούν από την αρχή του χρόνου αναπληρωτή, δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί να βρεθούμε ωρομίσθιοι στο ίδιο σχολείο. :D  :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:22:45 »

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 09, 2009, 07:03:52 pm »
αχχχ στρατο μου χιλια συγγνωμη αλλα μπερδευτηκα μαλλον λογω του μαρκου δεν ξερω πως...αληθεια!απο κρητη εισαι???πατριωτης????τελεια!συγχαρητηρια και παλι!στανταρ θα πας αναπληρωτης!!!παντως αυτο που ειπα παραπανω ισχυει...αρκετα ατομα ειδικα απο αττικη εχουν δηλωσει κρητη για ωρομιθια...ελπιζω να μην αποβει μοιραιο για  ολους μας... :-\

Αποσυνδεδεμένος nikos6767

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 09, 2009, 07:42:14 pm »
geia sas-mpori na mou pei kapoios an me 28.2 mines tha me paroun anapliroti?eyxaristo

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 09, 2009, 07:44:18 pm »
να ετοιμάσεις βαλίτσες και να περιμένεις το Σεπτέμβριο μήνυμα απο το ΥΠΕΠΘ για το που θα πας.....

καλή τοποθέτηση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:22:45 »

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 09, 2009, 11:10:11 pm »
nikos6767, συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω..με 28 μόρια δεν είσαι σίγουρος για διορισμό με 40%;Γιατί ανησυχείς για αναπληρωτής; ???

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 10, 2009, 01:55:26 pm »
Και κάτι άσχετο.

Εχθές βράδυ, σε δυο κανάλια extra και BS, άκουσα το εξής: επειδή, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της νέας γρίπης των χοίρων βρισκόμαστε σε κατάσταση 6, ο υπουργός υγείας κος Αβραμόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά το Σεπτέμβριο και μέχρι να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλεψη πως τα επόμενα 2 έτη θα νοσήσουν περί τα 4.000.000 Έλληνες, καθώς και ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για πιθανή μετάλλαξη του ιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 10, 2009, 04:15:52 pm »
Είμαι καινούριος στο Forum και ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι με 19 μόρια μπορώ να ελπίζω για ωρομίσθιος στην Αττική. Φιλόλογος είμαι.  :)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 10, 2009, 04:51:54 pm »
Είναι σίγουρο ότι θα πας ωρομίσθιος και σχετικά νωρίς

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 10, 2009, 04:57:56 pm »

Σ΄ευχαριστώ MANNI και εύχομαι να γίνει όπως το λες, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ τον τελευταίο καιρό για το πόσο θ' ανέβει η βάση για τους αναπληρωτές άρχισα να φοβάμαι και για την ωρομισθία.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 10, 2009, 05:19:32 pm »

Σ΄ευχαριστώ MANNI και εύχομαι να γίνει όπως το λες, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ τον τελευταίο καιρό για το πόσο θ' ανέβει η βάση για τους αναπληρωτές άρχισα να φοβάμαι και για την ωρομισθία.
Με 19 μόρια έχεις πιθανότητες ακόμη και για Αναπληρωτής κατά το Φεβρουάριο... Ωρομίσθιος θα είσαι σίγουρα με βάση τα περσινά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία στις περισσότερες περιφέρειες ο τελευταίος ωρομίσθιος είχε περίπου 15 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 10, 2009, 08:14:26 pm »

Με 19 μόρια έχεις πιθανότητες ακόμη και για Αναπληρωτής κατά το Φεβρουάριο... Ωρομίσθιος θα είσαι σίγουρα με βάση τα περσινά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία στις περισσότερες περιφέρειες ο τελευταίος ωρομίσθιος είχε περίπου 15 μόρια.

Αυτό το σενάριο μου αρέσει πάρα πολύ... αλλά είδα τον πίνακα του gerakian και με τα 19 μόρια είμαι γύρω στο 1150 οπότε αν σκεφτείς το ποσοστό απόκλισης που σίγουρα θα υπάρχει, λογικά θα είμαι από 1200 και κάτω, άρα η αναπλήρωση είναι ανέφικτη. Πάντως θα ήταν τέλεια αν με καλούσαν για αναπλήρωση!

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 10, 2009, 08:29:53 pm »

Αυτό το σενάριο μου αρέσει πάρα πολύ... αλλά είδα τον πίνακα του gerakian και με τα 19 μόρια είμαι γύρω στο 1150 οπότε αν σκεφτείς το ποσοστό απόκλισης που σίγουρα θα υπάρχει, λογικά θα είμαι από 1200 και κάτω, άρα η αναπλήρωση είναι ανέφικτη. Πάντως θα ήταν τέλεια αν με καλούσαν για αναπλήρωση!
Κάνεις λάθος,νομίζω !!! Πέρυσι διορίστηκαν 960 περίπου αναπληρωτές,αλλά πρόπερσι περίπου 1260. Φέτος, με δεδομένο ότι και πάλι οι προσλήψεις μόνιμων είναι πολύ λιγότερες ,ο αριθμός των αναπληρωτών θα υξηθεί και πάλι πολύ και ίσως ξεπεράσει τους 1250.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 10, 2009, 08:43:27 pm »
Sun, αμήν και πότε!  ;) Να δούμε επιτέλους και λίγος φως στον ορίζοντα γιατί μέχρι τώρα με είχε πιάσει μια απαισιοδοξία...  ;)

Αποσυνδεδεμένος nina123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 10, 2009, 10:01:16 pm »
δηλαδη και εγω που εχω γυρω 18,4 μορια μπορω να ελπιζω σε αναπληρωση?γιατι αν παρουν 1250 και πανω θ ειμαι μεσα λογικα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)