0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουλίου 06, 2009, 01:04:30 amΠαράθεση από: Lara στις Ιουλίου 05, 2009, 07:32:50 pm Τα 23 μορια ειναι γυρω στην 650 σειρα. Περυσι με 680ν σειρα κληθηκα ανπληρωτρια στις 17/9 χωρις να παω ωρομισθια, πιστευω λοιπον οτι θα πας ανπληρωτρια σχετικα νωριςLara με 680 σειρά, πόσα μόρια είχες; Γιατί εγώ φέτος συγκεντρώνω 22,6 μόρια και θέλω να δω τι πιθανότητες έχω για αναπλήρωση. Για ωρομίσθιος έβαλα την Κρήτη πάντως.δυστυχως δεν θα ειμαστε μαζι κρητη αφου δεν θα πας ωρομισθιος αλλα αναπληρωτης χαιρομαι για σενα! πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 05, 2009, 07:32:50 pm Τα 23 μορια ειναι γυρω στην 650 σειρα. Περυσι με 680ν σειρα κληθηκα ανπληρωτρια στις 17/9 χωρις να παω ωρομισθια, πιστευω λοιπον οτι θα πας ανπληρωτρια σχετικα νωριςLara με 680 σειρά, πόσα μόρια είχες; Γιατί εγώ φέτος συγκεντρώνω 22,6 μόρια και θέλω να δω τι πιθανότητες έχω για αναπλήρωση. Για ωρομίσθιος έβαλα την Κρήτη πάντως.
Τα 23 μορια ειναι γυρω στην 650 σειρα. Περυσι με 680ν σειρα κληθηκα ανπληρωτρια στις 17/9 χωρις να παω ωρομισθια, πιστευω λοιπον οτι θα πας ανπληρωτρια σχετικα νωρις
Είναι σίγουρο ότι θα πας ωρομίσθιος και σχετικά νωρίς
Παράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2009, 04:51:54 pmΕίναι σίγουρο ότι θα πας ωρομίσθιος και σχετικά νωρίς Σ΄ευχαριστώ MANNI και εύχομαι να γίνει όπως το λες, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ τον τελευταίο καιρό για το πόσο θ' ανέβει η βάση για τους αναπληρωτές άρχισα να φοβάμαι και για την ωρομισθία.
Παράθεση από: petros005 στις Ιουλίου 10, 2009, 04:57:56 pmΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2009, 04:51:54 pmΕίναι σίγουρο ότι θα πας ωρομίσθιος και σχετικά νωρίς Σ΄ευχαριστώ MANNI και εύχομαι να γίνει όπως το λες, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ τον τελευταίο καιρό για το πόσο θ' ανέβει η βάση για τους αναπληρωτές άρχισα να φοβάμαι και για την ωρομισθία. Με 19 μόρια έχεις πιθανότητες ακόμη και για Αναπληρωτής κατά το Φεβρουάριο... Ωρομίσθιος θα είσαι σίγουρα με βάση τα περσινά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία στις περισσότερες περιφέρειες ο τελευταίος ωρομίσθιος είχε περίπου 15 μόρια.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 10, 2009, 05:19:32 pmΠαράθεση από: petros005 στις Ιουλίου 10, 2009, 04:57:56 pmΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2009, 04:51:54 pmΕίναι σίγουρο ότι θα πας ωρομίσθιος και σχετικά νωρίς Σ΄ευχαριστώ MANNI και εύχομαι να γίνει όπως το λες, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ τον τελευταίο καιρό για το πόσο θ' ανέβει η βάση για τους αναπληρωτές άρχισα να φοβάμαι και για την ωρομισθία. Με 19 μόρια έχεις πιθανότητες ακόμη και για Αναπληρωτής κατά το Φεβρουάριο... Ωρομίσθιος θα είσαι σίγουρα με βάση τα περσινά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία στις περισσότερες περιφέρειες ο τελευταίος ωρομίσθιος είχε περίπου 15 μόρια.Αυτό το σενάριο μου αρέσει πάρα πολύ... αλλά είδα τον πίνακα του gerakian και με τα 19 μόρια είμαι γύρω στο 1150 οπότε αν σκεφτείς το ποσοστό απόκλισης που σίγουρα θα υπάρχει, λογικά θα είμαι από 1200 και κάτω, άρα η αναπλήρωση είναι ανέφικτη. Πάντως θα ήταν τέλεια αν με καλούσαν για αναπλήρωση!