0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη και εγω που εχω γυρω 18,4 μορια μπορω να ελπιζω σε αναπληρωση?γιατι αν παρουν 1250 και πανω θ ειμαι μεσα λογικα
απο το μα σου και στου θεου το αυτι sun....
Και κάτι άσχετο. Εχθές βράδυ, σε δυο κανάλια extra και BS, άκουσα το εξής: επειδή, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της νέας γρίπης των χοίρων βρισκόμαστε σε κατάσταση 6, ο υπουργός υγείας κος Αβραμόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά το Σεπτέμβριο και μέχρι να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλεψη πως τα επόμενα 2 έτη θα νοσήσουν περί τα 4.000.000 Έλληνες, καθώς και ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για πιθανή μετάλλαξη του ιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Παράθεση από: nina123 στις Ιουλίου 13, 2009, 02:20:18 pmαπο το μα σου και στου θεου το αυτι sun....Αν μπορούσα να μιλώ κατευθείαν στου Θεού το αυτί και με άκουγε ,θα μπορούσα να είχα κάνει κι άλλα πράγματα εκτός από το να διορίσω ως μόνιμους όλους τους καθηγητές και δασκάλους... Πλάκα θα είχε !
Aν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.Προηγούμενο ασέπ 67 μαζί με προσαυξήσεις, τώρα 71 μαζί με προσαυξήσεις και καθαρή προυπηρεσία 8 μήνες περίπου. Πόσα μόρια θα έχω συνολικά στον πίνακατων αναπληρωτών;;; ευχαριστώ