0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Ετσι λένε εδω οι συνάδελφοι και έτσι φαίνεται και από το παρελθόν.Σε καταλαβαίνω γιατί και εγω 24 μόρια έχω και δε νιώθω και πολύ ασφαλής παρά τις διαβεβαιώσεις.Οι συνάδελφοι μάλιστα εκτιμούν πως η βάση αναπλήρωσης θα είναι στο 19-20.Μακάρι για να δουλέψει αρκετός κόσμος!Όσο γι αυτούς του οαεδ ,μπορείς να πάρεις και συ μέρος στην ένσταση αντι να τους φοβάσαι
Καλησπέρα! βρε παιδιά έχω γύρω στα 24 μόρια.Πώς το βλέπετε; Να είμαι σίγουρη;; : ¨οχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω να ενημερώσω τα ιδιαίτερα γιατι είναι γ λυκείου............ Δεν πιστεύω να κάνουν καμία ανατροπή οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ και νσ μείνουμε με τη χαρά Ακούω γνώμες........
Παράθεση από: possessed στις Ιουλίου 03, 2009, 11:52:05 pm'Ετσι λένε εδω οι συνάδελφοι και έτσι φαίνεται και από το παρελθόν.Σε καταλαβαίνω γιατί και εγω 24 μόρια έχω και δε νιώθω και πολύ ασφαλής παρά τις διαβεβαιώσεις.Οι συνάδελφοι μάλιστα εκτιμούν πως η βάση αναπλήρωσης θα είναι στο 19-20.Μακάρι για να δουλέψει αρκετός κόσμος!Όσο γι αυτούς του οαεδ ,μπορείς να πάρεις και συ μέρος στην ένσταση αντι να τους φοβάσαι Συμφωνω με αυτό που λες, αλλά εχω απογοητευτεί τόσο με αυτά που βλέπω.......... στο Ελλαδιστάν (συγνώμη για την έκφραση, αγαπώ την πατρίδα μου αλλά όχι όπως την έχουν καταντήσει με τα βίσματα.....)
Α, έκανα λάθος ένα μόριο. Η μνήμη μου τελικά με τον ΑΣΕΠ έπαθε μεγάλη ζημιά! Και πάλι εξακολουθεί να είναι η χειρότερη περιφέρεια σε βάση ωρομισθίας.Aristo, αν έχεις δίκιο για τη βάση αναπλήρωσης, ίσως συναντηθούμε σε κάποιο σχολείο στη Δυτική Ελλάδα Έχω 20,3 μόρια.
Συνάδελφοι, καλημέρα!Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής ερωτήματα-πότε θα ανανεωθούν οι πίνακες των αναπληρωτών;-πόσοι θα διοριστούν φέτος από τον πίνακα του 40%;-ο πίνακας των οριστικών αποτελεσμάτων σε σχέση με αυτόν των προσωρινών παρουσιαζει συνήθως σημαντικές διαφορές;