*

Αποστολέας Θέμα: πόσοι πε06 αναπληρωτές θα πάνε φέτος?  (Αναγνώστηκε 27241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: πόσοι πε06 αναπληρωτές θα πάνε φέτος?
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 27, 2009, 12:03:32 pm »
Αλήθεια βγήκε στη δημοσιότητα κάτι τέτοιο; Δρομολογείται δλδ η περίπτωσή μου!! Yippee!! Hooray!!
Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ!

Επόμενη απορία: υπάρχει κανείς από εμάς που δηλώνει για ωρομισθία Κεντρ. Μακεδονία και να έχει κληθεί σε σχολεία μέσα στη Θεσσαλονίκη;

Και πάλι άσχετο: γιατί, GiannisV, η αλαφιασμένη παρουσιάστρια πρέπει να είναι κα ξανθιά; Με πληγώνεις!

Εγώ ήξερα μια που ήταν μέσα στη Θεσσαλονίκη. Το γεγονός οτι τηρούσε σιγήν ιχθύος για τα μόριά της και γενικότερα για τη θέση με οδήγησε στην υποψία οτι υπήρχε foulplay  ;)

Για τη ξανθιά παρουσιάστρια...
Είχα κατά νου ένα συγκεκριμένο κανάλι που παίζει κάτι τέτοια θέματα με το εξάμηνο, και η παρουσιάστρια εκεί είναι ξανθιά. Δεν εννοούσα καμία προσβολή για ξανθιές, καστανόξανθες, μελί, πλατινέ και λοιπές αποχρώσεις, φυσικές ή βαμμένες.  ;D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος pegipapad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 27, 2009, 08:36:58 pm »
Oύτε σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ :-\ Για να δούμε αύριο θα βγουν; για να παίρνει σειρά και η ανακοίνωση του πίνακα αναπληρωτών να δούμε τους ΟΑΕδίτες και τις τεράστειες προϋπηρεσίες τους ::) ::)
Ευχαριστώ το Υπουργείο Παιδείας που με έκανε πειραματόζωο, εμένα και την οικογένεια μου, αναγνωρίζοντας την Προϋπηρεσία των Οαεδιτών. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω αυτό που μας έκανε!
15/08/09

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 27, 2009, 09:16:45 pm »
Υπάρχουν ακόμα ειδικότητες που τα προσωρινά τους αποτελέσματα είχαν βγει πριν τα δικά μας και τα οριστικά τους ακόμα δεν βγήκαν. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξη ούτε για αύριο
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος vt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 27, 2009, 09:52:09 pm »
Καλησπέρα σε όλους!Έχω 26 μορια και το ξέρω πως αποκλείεται να με πάρουν αναπληρώτρια. Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ωρομίσθια στην Αθήνα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρω φέτος ώρες ως ωρομίσθια και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια?Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:36:10 am »
Καλησπέρα σε όλους!Έχω 26 μορια και το ξέρω πως αποκλείεται να με πάρουν αναπληρώτρια. Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ωρομίσθια στην Αθήνα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρω φέτος ώρες ως ωρομίσθια και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια?Ευχαριστώ πολύ!
Προπερσι είχα τα ιδια μορια με εσενα και με κάλεσαν και από τις δυο βαθμιδες. Πιστευω οτι το ιδιο θα γινει και με εσενα. Μενει να δεις το ποτε. Καλη επιτυχια
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος vt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:42:02 am »
Μακάρι Σταυρούλα! Εσένα σε κάλεσαν σχετικά νωρίς?Μέσα στην Αθήνα?Εγώ έχω δηλώσει όλη την Αττική αλλά πρώτα έβαλα Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 28, 2009, 01:31:11 pm »
"Πάντως η εγκύκλιος για τους διορισμούς αναμένεται προς το τέλος του μήνα,αφού καταρτιστεί ο Ενιαίος Πίνακας αναπληρωτών και ολοκληρωθεί η διαδικασία ενστάσεων στο ΑΣΕΠ.
Εως τις 15 Αυγούστου πάντως θα κοινοποιηθούν οι μόνιμοι διορισμοί και μετά θα ξεκινήσει ο κύκλος διορισμού των αναπληρωτών μετά τις 20 Αυγούστου. "
                                                                                            από το έθνος, σήμερα

και εγώ αναρωτιέμαι: 29 αυγούστου δεν είναι τέλος του μήνα????????????????????που είναι ο ενιαίος επιτέλους?

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 28, 2009, 01:31:58 pm »
29 ιουλιου ηθελα να πω sorry

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 29, 2009, 10:44:25 am »
Μακάρι Σταυρούλα! Εσένα σε κάλεσαν σχετικά νωρίς?Μέσα στην Αθήνα?Εγώ έχω δηλώσει όλη την Αττική αλλά πρώτα έβαλα Αθήνα.
Από την πρωτοβαθμια με ειχαν καλεσει τελη Οκτωβρη και από την δευτεροβαθμια τελη Γεναρη (θα μπορούσα να ειχα παει νωριτερα αλλα δεν ειχα δηλωσει ολες τις περιοχες).
Ναι, εννοειται Αθηνα...
Μελαγχολώ λιγο γιατι αγωνιούμε και περιμενουμε ψιχουλα και ξεροκομματα...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος vt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 29, 2009, 12:43:27 pm »
Έχεις δίκιο Σταυρούλα!Τουλάχιστον να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια και το άγχος! Μήπως ξέρεις πόσους επιλαχόντες απο ασεπ μπορεί να πάρουν?Έχουν πάρει ποτέ αρκετά μεγάλο αριθμό?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 29, 2009, 09:23:49 pm »
Το ποσους επιλαχοντες παιρνουν εξαρταται από τον αριθμό των διοριστεων μέσω ασεπ. Δλδ, αν μεγαλος αριθμός του ΑΣΕΠ, μεγαλος και ο αριθμός του 40%, αρα περισοτεροι μπορει να ειναι και στους 2 πινακες, επιλεγουν 40%, αρα περισοτερες θεσεις επιλαχόντων.
Με τα 'περσινα' ισχνα νουμερα του ΑΣΕΠ , οι επιλαχοντες ηταν καμια 35αρια. Πανω κατω εκει θα ειναι και φετος

Αποσυνδεδεμένος pegipapad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 30, 2009, 11:32:17 am »
Kαλημέρα! Υπάρχει νεώτερο με τα οριστικά αποτελέσματα; 'Οσο περνούν οι μέρες, εντείνεται το άγχος μου :'(
Ευχαριστώ το Υπουργείο Παιδείας που με έκανε πειραματόζωο, εμένα και την οικογένεια μου, αναγνωρίζοντας την Προϋπηρεσία των Οαεδιτών. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω αυτό που μας έκανε!
15/08/09

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 30, 2009, 12:58:41 pm »
Το ποσους επιλαχοντες παιρνουν εξαρταται από τον αριθμό των διοριστεων μέσω ασεπ. Δλδ, αν μεγαλος αριθμός του ΑΣΕΠ, μεγαλος και ο αριθμός του 40%, αρα περισοτεροι μπορει να ειναι και στους 2 πινακες, επιλεγουν 40%, αρα περισοτερες θεσεις επιλαχόντων.
Με τα 'περσινα' ισχνα νουμερα του ΑΣΕΠ , οι επιλαχοντες ηταν καμια 35αρια. Πανω κατω εκει θα ειναι και φετος

να ρωτησω κατι, υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να παρουν και την επομενη χρονια αλλους τοσους επιλαχοντες;;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:56:14 am »

να ρωτησω κατι, υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να παρουν και την επομενη χρονια αλλους τοσους επιλαχοντες;;;
μια χρονια μονο παιρνουν επιλαχοντες. τη δευτερη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182796
  • Σύνολο θεμάτων: 19474
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)