0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια βγήκε στη δημοσιότητα κάτι τέτοιο; Δρομολογείται δλδ η περίπτωσή μου!! Yippee!! Hooray!!Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ!Επόμενη απορία: υπάρχει κανείς από εμάς που δηλώνει για ωρομισθία Κεντρ. Μακεδονία και να έχει κληθεί σε σχολεία μέσα στη Θεσσαλονίκη;Και πάλι άσχετο: γιατί, GiannisV, η αλαφιασμένη παρουσιάστρια πρέπει να είναι κα ξανθιά; Με πληγώνεις!
Καλησπέρα σε όλους!Έχω 26 μορια και το ξέρω πως αποκλείεται να με πάρουν αναπληρώτρια. Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ωρομίσθια στην Αθήνα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρω φέτος ώρες ως ωρομίσθια και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια?Ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι Σταυρούλα! Εσένα σε κάλεσαν σχετικά νωρίς?Μέσα στην Αθήνα?Εγώ έχω δηλώσει όλη την Αττική αλλά πρώτα έβαλα Αθήνα.
Το ποσους επιλαχοντες παιρνουν εξαρταται από τον αριθμό των διοριστεων μέσω ασεπ. Δλδ, αν μεγαλος αριθμός του ΑΣΕΠ, μεγαλος και ο αριθμός του 40%, αρα περισοτεροι μπορει να ειναι και στους 2 πινακες, επιλεγουν 40%, αρα περισοτερες θεσεις επιλαχόντων. Με τα 'περσινα' ισχνα νουμερα του ΑΣΕΠ , οι επιλαχοντες ηταν καμια 35αρια. Πανω κατω εκει θα ειναι και φετος
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 29, 2009, 09:23:49 pmΤο ποσους επιλαχοντες παιρνουν εξαρταται από τον αριθμό των διοριστεων μέσω ασεπ. Δλδ, αν μεγαλος αριθμός του ΑΣΕΠ, μεγαλος και ο αριθμός του 40%, αρα περισοτεροι μπορει να ειναι και στους 2 πινακες, επιλεγουν 40%, αρα περισοτερες θεσεις επιλαχόντων. Με τα 'περσινα' ισχνα νουμερα του ΑΣΕΠ , οι επιλαχοντες ηταν καμια 35αρια. Πανω κατω εκει θα ειναι και φετοςνα ρωτησω κατι, υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να παρουν και την επομενη χρονια αλλους τοσους επιλαχοντες;;;