0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν φαίνονται γιατι για την ειδικότητά μας έχει βγει μόνο ο πίνακας διορισμού στον οποιο φαίνεται μόνο η προϋπηρεσία. Στον πίνακα των αναπληρωτών θα φανούν και τα μόρια που έχεις απο ΑΣΕΠ
Κι εγώ στα 24 μόρια με υπολογίζω, αν και τα μισά μόρια που κανονικά έχω από το προηγούμενο χΑζΕΠ δε φαίνονται πουθενά (παρατήρησα οτι έτσι είναι σε όλους).Αυτό σημαίνει οτι πηγαίνουμε αναπληρωτές?Και πότε θα ξέρουμε?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουλίου 22, 2009, 02:25:06 pmΚι εγώ στα 24 μόρια με υπολογίζω, αν και τα μισά μόρια που κανονικά έχω από το προηγούμενο χΑζΕΠ δε φαίνονται πουθενά (παρατήρησα οτι έτσι είναι σε όλους).Αυτό σημαίνει οτι πηγαίνουμε αναπληρωτές?Και πότε θα ξέρουμε? Me likey!!GiannisV, σε ποιο σημείο της Ελλάδος βρίσκεσαι; Λες με 24 μόρια να πάρουν αναπληρωτές; [Το εύχομαι, αν με ρωτάς.] Πέρυσι δεν ήταν που ο τελευταίος έφυγε με 28,3.. ?? Plus, σκέφτομαι (ω, ναι!) ότι ίσως επειδή θα γίνει η πρώτη φουρνιά διορισμών να μην πάρουν πολλούς αναπληρωτές. Πέρυσι πήραν περισσότερους από πρόπερσι που ήταν η πρώτη χρονιά μετά από ΑΣΕΠ. Any ideas?