0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαιρετικά επικίνδυνο για τον εκάστοτε Υπουργό Παιδείας
Μόνο σε αυτό διαφωνώ :ΠαράθεσηΕξαιρετικά επικίνδυνο για τον εκάστοτε Υπουργό Παιδείας
Παράθεση από: ovidius στις Ιουλίου 02, 2009, 05:25:55 pm Μόνο σε αυτό διαφωνώ :ΠαράθεσηΕξαιρετικά επικίνδυνο για τον εκάστοτε Υπουργό ΠαιδείαςΓιατί ;
Ίσως το "εξαιρετικά ευάλωτο στις ορέξεις του εκάστοτε Υπουργού Παιδείας " να ταίριαζε καλύτερα...
Συμπαθές θηλαστικό τετράποδο που ζει και αναπαράγεται (κάθε 2 χρόνια) αποκλειστικά και μόνο στον ελλαδικό χώροΣκληρόπετσο (αλλά ουχί παχύδερμο)Εξωτερικά χαρακτηρηστικά : μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια (από το διάβασμα), αξύριστο (το αρσενικό), με κυρτωμένη ωμοπλάτη και μόνιμη δισκοκοίλη (από το καθησιό μπροστά στο γραφείο όπου διαβάζει) και με φαγωμένα (από την αγωνία) νυχιαΕξαιρετικά επικίνδυνο για τον εκάστοτε Υπουργό ΠαιδείαςΛατρεύει τους Παπαγάλους (διότι τους θεωρεί συγγενές είδος)Τρέφεται με βιβλία (θεωρείται ο μεγαλύτερος βιβλιοφάγος ) και με ...όνειρα άμεσου διορισμού στο δημόσιοΠίνει (μόνο) Φραπέ (για να κρατηθεί ξύπνιος)Ιδιαίτερα ανθεκτικό (στην καρπαζιά) και υπομονετικό (στον πόλεμο νεύρων)Κινείται σε ορθία στάση (ενίοτε δε και στα ...τέσσερα)Ονειρεύεται ότι θα διδάξει σε ιδανικό σχολείοΕπειδή η έρευνα συνεχίζεται, παρακαλείσθε να προσκομίσετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία γνωρίζετε . Η συνεισφορά σας στην περιγραφή αυτού του ιθαγενούς είδους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα...
Δεν προετοιμάστηκα για τον διαγωνισμό, αλλά πιστεύεις πως έτσι όπως έχουν τα πράγματα έχουν άδικο όσοι το κάνουν αυτό?Σε ομάδες διορίζονται οι εκπαιδευτικοί, ή ανά άτομο?Τα ίδια με ενοχλούν κι εμένα, αλλά έχοντας ήδη δώσει μία φορά ΑΣΕΠ, κι έχοντας σκοπό να προετοιμαστώ για τον επόμενο, έχω αρχίσει να κατανοώ την παραπάνω συμπεριφορά.Τουλάχιστον είχα την προσωπική μου ζωή και τη δουλειά μου, και παρά τρίχα να πιάσω τη βάση.Είναι δυνατόν κάποια συνάδελφος που είχε παρατήσει τα πάντα για να διαβάσει για τον ΑΣΕΠ να βοηθούσε εμένα?Κι αν εγώ έπιανα περισσότερο από εκείνη, δεν θα τραβούσε τελικά τα μαλλιά της?Δεν θα κρατήσω κακία σε κανέναν για τη βοήθεια που δεν πήρα, αλλά ναι, από ΄δώ και μπρος θα κοιτάξω το τομάρι μου, όσον αφορά στα άτομα που έδειξαν αυτή τη συμπεριφορά μέχρι τώρα.
.Είναι δυνατόν κάποια συνάδελφος που είχε παρατήσει τα πάντα για να διαβάσει για τον ΑΣΕΠ να βοηθούσε εμένα?Κι αν εγώ έπιανα περισσότερο από εκείνη, δεν θα τραβούσε τελικά τα μαλλιά της?Δεν θα κρατήσω κακία σε κανέναν για τη βοήθεια που δεν πήρα, αλλά ναι, από ΄δώ και μπρος θα κοιτάξω το τομάρι μου, όσον αφορά στα άτομα που έδειξαν αυτή τη συμπεριφορά μέχρι τώρα.
Μα είναι δυνατόν; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!!! Έγραψα το σχόλιο γιατί άσχετα με το τί λέμε για να φαινόμαστε αβροί κ΄υπεράνω, είμαστε έτοιμοι να αλληλοσπαραχθούμε, γιατί το σύστημα μας έχει κάνει να φερόμαστε έτσι!!!!!