*

Αποστολέας Θέμα: Υπολογισμός μορίων για αναπληρώτρια..έστω για τη 2η χρονιά;.έστω για μήνες;ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 8220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Κοίτα... φέτος λίγο δύσκολο να πάμε. Αλλά από του χρόνου είναι βάσιμο ότι θα μας πάρουν.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά, μην κολλάτε  στον αριθμό των μορίων, αφού ο npanag μας έβγαλε περίπου τον πίνακα των αναπληρωτών πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις θέσεις που μας έχει με αυτές που πήραν τις προηγούμενες χρονιές. Ας πούμε εγώ είμαι περίπου στη θέση 1550 με 24,5 μόρια. Οπότε λογικά δεν θα έχω ελπίδες για τη φετινή χρονιά; Demetroula τι λες μιας και σε βλέπω φύσει αισιόδοξο άτομο;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2009, 06:09:40 pm από TESY »

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
Παιδιά, μην κολλάτε  στον αριθμό των μορίων, αφού ο npanag μας έβγαλε περίπου τον πίνακα των αναπληρωτών πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις θέσεις που μας έχει με αυτές που πήραν τις προηγούμενες χρονιές. Ας πούμε εγώ είμαι περίπου στη θέση 1550 με 24,5 μόρια. Οπότε λογικά δεν θα έχω ελπίδες για τη φετινή χρονιά; Demetroula τι λες μιας και σε βλέπω φύσει αισιόδοξο άτομο;
Κ'εγώ τους πίνακες με τις προπέρσινες και τις περσινές φάσεις κοιτάζω γιατί σύμφωνα με τους προβλεπόμενους πίνακες ούτε το...2015 με 21,3 μόρια...με βάση τις προηγούμενες φάσεις όμως και με τα λεγόμενα για αύξηση των αναπληρωτών ελπίζω για τη δεύτερη χρονιά! ;D
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dpapagr

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
 Από όσα έχω διαβάσει και έχω ακούσει, έχω την εντύπωση πως δεν παίζουν τόσο ρόλο τα μόρια όσο η σειρά κατάταξης με βάση τα μόρια διότι μπορεί να έχεις 22 μόρια αλλά στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών να έχεις σειρά πολύ πίσω απ'ότι τα 22 μόρια που είχε κάποιος με βάση τον προηγούμενο Ασεπ και τον προηγούμενο ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών. Είναι αυτό που λέμε ανεβαίνουν ή πέφτουν οι βάσεις... Θα δώσουν 2000 για παράδειγμα θέσεις φέτος στους αναπληρωτές; Άν τα 22 μόρια έχουν γενική σειρά 2500 θέση τότε δε μπαίνουν, άν όμως το σύνολο των υποψηφίων έχει χαμηλά μόρια τότε μπορεί τα 22 μόρια να έχουν θέση 1000!!! Δεν είναι τίποτα απόλυτο μέχρι να βγει ο ενιαίος και πόσες θέσεις θα δωθούν φέτος και ανάλογα να υπολογίσουμε και τη 2η χρονιά!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος katerink

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Κοίτα... φέτος λίγο δύσκολο να πάμε. Αλλά από του χρόνου είναι βάσιμο ότι θα μας πάρουν.
καλησπέρα!είναι πολυ χρησιμη η επικοινωνια αυτη κι εγω προσωπικα ενημερωθηκα για πραγματα που ούτε καν φανταζομουν!όμως εχω μια απορια:πως ειναι σιγουρο οτι θα μας παρουν με 19 κ 20 μορια αφου η καταταξη στον πινακα του npanag για αυτα τα μορια ειναι μετα απο 2500;ηδη ο npanag εχει αφαιρεσει απο τη σειρα τους διοριστεους.θα ηθελα πολυ να ειμαι πιο αισιοδοξη αλλα...παρακαλω απαντηστε!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
καλησπέρα!είναι πολυ χρησιμη η επικοινωνια αυτη κι εγω προσωπικα ενημερωθηκα για πραγματα που ούτε καν φανταζομουν!όμως εχω μια απορια:πως ειναι σιγουρο οτι θα μας παρουν με 19 κ 20 μορια αφου η καταταξη στον πινακα του npanag για αυτα τα μορια ειναι μετα απο 2500;ηδη ο npanag εχει αφαιρεσει απο τη σειρα τους διοριστεους.θα ηθελα πολυ να ειμαι πιο αισιοδοξη αλλα...παρακαλω απαντηστε!

Να ξέρεις ότι του χρόνου θα αφερεθούν 750 άτομα απ΄ αυτόν τον πίνακα. Δηλαδή θα ανέβεις 750 θέσεις.

Εσύ έχεις ελπίδες για φέτος με 24,5 μόρια! Πέρισυ τη σειρά 1550 την είχαν πάρει μέσα στον Οκτώβριο! Μην απογοητεύεστε!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλησπέρα σε όλες, τώρα που βγήκαν οι πινακες μπορεί κάποια να μου πει πως να υπολογίσω την θέση μου; Έχω μόνο 18,38 μόρια απο αυτον τον ΑΣΕΠ, τίποτα άλλο. Σειρά κατάταξης έχω 1940 και στον τωρινό πίνακα έχω Α/Α 3.775. Αυτό είναι η θέση μου; Αν όχι, η κανονική μου θέση ποια είναι; Αν και πιστεύω οτι με τόσα μόρια δεν θα με πάρουν ούτε του χρόνου, θελώ να μάθω πως μπορώ να δω κάτι τέτοια και με πόσα μόρια θα είναι οι τελευταίοι αναπληρωτες :)

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλησπέρα σε όλες, τώρα που βγήκαν οι πινακες μπορεί κάποια να μου πει πως να υπολογίσω την θέση μου; Έχω μόνο 18,38 μόρια απο αυτον τον ΑΣΕΠ, τίποτα άλλο. Σειρά κατάταξης έχω 1940 και στον τωρινό πίνακα έχω Α/Α 3.775. Αυτό είναι η θέση μου; Αν όχι, η κανονική μου θέση ποια είναι; Αν και πιστεύω οτι με τόσα μόρια δεν θα με πάρουν ούτε του χρόνου, θελώ να μάθω πως μπορώ να δω κάτι τέτοια και με πόσα μόρια θα είναι οι τελευταίοι αναπληρωτες :)
η κανονική σου θέση θα είναι κοντά στο 3000.. γιατί θα αφαιρεθούν οι διοριστέοι για αυτή την χρονιά είτε μέσω ασεπ ή 30 και 24 μηνο. και αυτές οι θέσεις πρέπει να είναι γύρω στις 800 αν θυμάμαι καλά

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μαρία!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία αν και έσβησε κάθε ελπίδα για αναπλήρωση...την προηγούμενη φορά άτομα με λιγότερα μόρια απο μένα τα είχανε πάρει αλλα μάλλον θα ανέβουν πολύ οι βάσεις φέτος ;)

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
μια φιλη μου νηπιαγωγος το ειχε δει σε επισημη ανακοινωση, δε θυμαμαι που, οτι συνολο οι διοριστεοι φετος θα ειναι 796. θα τη ρωτησω που το ειδε και θα σας πω.

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
να κάνω μια ερώτηση?? πόσους αναπληρωτές θα πάρουν περίπου φέτος και πόσους του χρόνου??? με τον ασεπ του 2007 πόσους είχαν πάρει συνολικά και για τις δύο χρονιές???

Αποσυνδεδεμένος june 23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
παιδια να ρωτησω και εγω κατι εχω σειρα 3040 αν αφαιρεσω γυρω στα 700 ατομα εχω σειρα 2300.πωσ το βλεπετε για αναπληρωση;δε μιλαω για φετοσ για του χρονου.ποτε περιπου;SOS

Αποσυνδεδεμένος june 23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
συγνωμη αν γινομαι φορτικη αλλα μπορει να μου καποιος

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Νομίζω για φέτος είναι δύσκολο. >:(Την επόμενη χρονιά όμως η θέση σου θα είναι περίπου 1500 και θα σε πάρουν ΣΙΓΟΥΡΑ, αρκεί να δηλώσεις όλες τις περιοχές  :) ;)
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)