0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μην κολλάτε στον αριθμό των μορίων, αφού ο npanag μας έβγαλε περίπου τον πίνακα των αναπληρωτών πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις θέσεις που μας έχει με αυτές που πήραν τις προηγούμενες χρονιές. Ας πούμε εγώ είμαι περίπου στη θέση 1550 με 24,5 μόρια. Οπότε λογικά δεν θα έχω ελπίδες για τη φετινή χρονιά; Demetroula τι λες μιας και σε βλέπω φύσει αισιόδοξο άτομο;
Κοίτα... φέτος λίγο δύσκολο να πάμε. Αλλά από του χρόνου είναι βάσιμο ότι θα μας πάρουν.
Παράθεση από: Demetroula στις Ιουλίου 03, 2009, 10:49:43 amΚοίτα... φέτος λίγο δύσκολο να πάμε. Αλλά από του χρόνου είναι βάσιμο ότι θα μας πάρουν. καλησπέρα!είναι πολυ χρησιμη η επικοινωνια αυτη κι εγω προσωπικα ενημερωθηκα για πραγματα που ούτε καν φανταζομουν!όμως εχω μια απορια:πως ειναι σιγουρο οτι θα μας παρουν με 19 κ 20 μορια αφου η καταταξη στον πινακα του npanag για αυτα τα μορια ειναι μετα απο 2500;ηδη ο npanag εχει αφαιρεσει απο τη σειρα τους διοριστεους.θα ηθελα πολυ να ειμαι πιο αισιοδοξη αλλα...παρακαλω απαντηστε!
Καλησπέρα σε όλες, τώρα που βγήκαν οι πινακες μπορεί κάποια να μου πει πως να υπολογίσω την θέση μου; Έχω μόνο 18,38 μόρια απο αυτον τον ΑΣΕΠ, τίποτα άλλο. Σειρά κατάταξης έχω 1940 και στον τωρινό πίνακα έχω Α/Α 3.775. Αυτό είναι η θέση μου; Αν όχι, η κανονική μου θέση ποια είναι; Αν και πιστεύω οτι με τόσα μόρια δεν θα με πάρουν ούτε του χρόνου, θελώ να μάθω πως μπορώ να δω κάτι τέτοια και με πόσα μόρια θα είναι οι τελευταίοι αναπληρωτες