*

Αποστολέας Θέμα: Υπολογισμός μορίων για αναπληρώτρια..έστω για τη 2η χρονιά;.έστω για μήνες;ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 8216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dpapagr

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Γεια σας,

ονομάζομαι Δέσποινα και εδώ και πολύ ώρα διαβάζω τα θέματα και έχω πάθει σοκ!! Δεν είχα ιδέα  για πολλά και όποιον ρωτούσα δεν ήξερε να μου απαντήσει!!  Έμαθα τόσα πολλά πράγματα!! Μάλιστα αποτέλεσαν την αιτία για να γίνω μέλος και να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.. Άν μπορει κάποιος ας μου απαντήσει, σας παρακαλώ.. Έχω δώσει 2 φορές Ασεπ (πάντα επιτυχών και ποτέ διοριστέα με βαθμό πτυχίου 8,6) - η παρένθεση είναι ο μεγάλος μου καημός- :-[

Λαμβάνοντας υπόψη τα μόρια του τωρινού Ασεπ [(Α θεματική+
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2009, 08:50:55 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Φυσικά και θα σε πάρουν! Εννοώ ότι έχεις πάρα πολλές ελπίδες για του χρόνου. Με βάση τα στοιχεία του 2008-2009 το πιθανότερο είναι να είσαι μέσα περίπου Οκτώβριο-Νοέμβριο. Πάντως μέχρι τον Ιανουάριο θα σε πάρουν.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Μαρία_25

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Γεια σας,

ονομάζομαι Δέσποινα και εδώ και πολύ ώρα διαβάζω τα θέματα και έχω πάθει σοκ!! Δεν είχα ιδέα  για πολλά και όποιον ρωτούσα δεν ήξερε να μου απαντήσει!!  Έμαθα τόσα πολλά πράγματα!! Μάλιστα αποτέλεσαν την αιτία για να γίνω μέλος και να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.. Άν μπορει κάποιος ας μου απαντήσει, σας παρακαλώ.. Έχω δώσει 2 φορές Ασεπ (πάντα επιτυχών και ποτέ διοριστέα με βαθμό πτυχίου 8,6) - η παρένθεση είναι ο μεγάλος μου καημός- :-[

Λαμβάνοντας υπόψη τα μόρια του τωρινού Ασεπ [(Α θεματική+
Μην στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και για πράγματα που μπορείς να αλλάξεις!

Αποσυνδεδεμένος dpapagr

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Demetroula, σ'ευχαριστώ!!

Η απάντηση σου μού έδωσε το έναυσμα να ελπίζω.. διότι είχα απογοητευτεί πάρα πολύ!!

Μαρία 25,με μπέρδεψες με αυτό που μου είπες για να μην πω ότι με άνχωσες γιατί ίσως να μην έχω βρει τα σωστά μου μόρια.. ίσως όμως να μην έγινε κατανοητός ο τρόπος που έγραψα τον τύπο.. οπότε θα γράψω ένα παράδειγμα..

π.χ.  Άν έχουμε Αθεματική 75μόρια και

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά...με 13,17 περίπου μόρια για περιφέρεια Ν.Αιγαίου έχω πιθανότητες για ωρομισθία;; Νομίζω πως καλούν με λίγα μόρια εκεί!  Ξέρει κανείς;;
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος antrianna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΛΩΡΑ δεν ξερω τι κλαδο εισαι παντως εισαι στο forum των νηπιαγωγων αυτη τη στιγμη και ωρομισθιες νηπιαγωγοι δεν υπαρχουν....

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ουπς....δεν το πήρα χαμπάρι,δικιο έχεις...φιλόλογος είμαι! Πάω στα δικά μας,ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως! ΥΓ:Η ταραχή της μέρας...δεν έμεινε μυαλό!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Demetroula, σ'ευχαριστώ!!

Η απάντηση σου μού έδωσε το έναυσμα να ελπίζω.. διότι είχα απογοητευτεί πάρα πολύ!!

Μαρία 25,με μπέρδεψες με αυτό που μου είπες για να μην πω ότι με άνχωσες γιατί ίσως να μην έχω βρει τα σωστά μου μόρια.. ίσως όμως να μην έγινε κατανοητός ο τρόπος που έγραψα τον τύπο.. οπότε θα γράψω ένα παράδειγμα..

π.χ.  Άν έχουμε Αθεματική 75μόρια και
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dpapagr

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οι αριθμοί που έδωσα δεν ήταν οι αληθινοί, απλά για παράδειγμα τους έδωσα. Τα δικά μου μόρια είναι σωστά μετρημένα τελικά 19,34.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μην απογοητεύεσαι! Με 19,34 μόρια θα είσαι μέσα τη δεύτερη χρονιά. Μην απογοητεύεσαι!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος VOYLA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλημέρα σας!!παιδιά,όλο λέω να τα αφήσω και να μην ψάχνω, αλλά δεν !!.....ποπο,τί αγχος είναι και αυτό!!έγραψα στον φετινό ασεπ 80 + 73 , 21,5 μόρια δηλαδή , και ήμουν αποτυχούσα στον πρώτο μου προηγούμενο ασεπ...έχω καμιά πιθανότητα για του χρόνου??? γιατί σκέφτομαι να δουλέψω σε ιδιωτικό , μήπως μαζέψω και εγώ κανένα μόριο για την επόμενη φορά...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Κι εγώ έχω 21,63 μόρια και είμαι πολύ αισιόδοξη για του χρόνου, σχεδόν σίγουρη δηλαδή! Μη σου πω και για φέτος προς το τέλος της χρονιάς με λίγη τύχη! Στο ιδιωτικό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια συνεχόμενα (χωρίς να σου διακόψουν τη σύμβαση δηλαδή) για να σου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια. Κάπου το διάβασα στο forum. Και πρέπει, επίσης, να σε προσλάβουν μόνο ως νηπιαγωγό και να γραφτείς στον πίνακα ιδιωτικών εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, δεν μπορούν να σε καλέσουν αναπληρώτρια τη χρονιά που δουλεύεις στο ιδιωτικό (επειδή μέσα στο σύστημα φαίνεται ότι δουλεύεις ήδη). Ρώτα, βέβαια, σε καμιά πρωτοβάθμια για όλ' αυτά για να είσαι σίγουρη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Κι εγώ έχω 21,63 μόρια και είμαι πολύ αισιόδοξη για του χρόνου, σχεδόν σίγουρη δηλαδή! Μη σου πω και για φέτος προς το τέλος της χρονιάς με λίγη τύχη! Στο ιδιωτικό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια συνεχόμενα (χωρίς να σου διακόψουν τη σύμβαση δηλαδή) για να σου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια. Κάπου το διάβασα στο forum. Και πρέπει, επίσης, να σε προσλάβουν μόνο ως νηπιαγωγό και να γραφτείς στον πίνακα ιδιωτικών εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, δεν μπορούν να σε καλέσουν αναπληρώτρια τη χρονιά που δουλεύεις στο ιδιωτικό (επειδή μέσα στο σύστημα φαίνεται ότι δουλεύεις ήδη). Ρώτα, βέβαια, σε καμιά πρωτοβάθμια για όλ' αυτά για να είσαι σίγουρη.
Όλα αναφέρονται στην εγκύκλιο αναπληρωτών.

Αποσυνδεδεμένος VOYLA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

καλά κάνεις!!!μη την χάσεις την αισιοδοξία σου, αισιόδοξη ήμουν και εγώ, αλλά ακούω διάφορα τώρα τελευταία , ότι αυτά τα μόρια που έχουμε μάλλον δέν μας είναι αρκετά , έχουν αυξηθεί για να μας καλέσουν , δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες φορές ...αχ , δεν ξέρω!!στον ιδιωτικό τομέα θέλει πολύ ψάξιμο , σίγουρα θέλει καλή ενημέρωση απο αρμόδια άτομα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)