0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,ονομάζομαι Δέσποινα και εδώ και πολύ ώρα διαβάζω τα θέματα και έχω πάθει σοκ!! Δεν είχα ιδέα για πολλά και όποιον ρωτούσα δεν ήξερε να μου απαντήσει!! Έμαθα τόσα πολλά πράγματα!! Μάλιστα αποτέλεσαν την αιτία για να γίνω μέλος και να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.. Άν μπορει κάποιος ας μου απαντήσει, σας παρακαλώ.. Έχω δώσει 2 φορές Ασεπ (πάντα επιτυχών και ποτέ διοριστέα με βαθμό πτυχίου 8,6) - η παρένθεση είναι ο μεγάλος μου καημός- Λαμβάνοντας υπόψη τα μόρια του τωρινού Ασεπ [(Α θεματική+
Demetroula, σ'ευχαριστώ!! Η απάντηση σου μού έδωσε το έναυσμα να ελπίζω.. διότι είχα απογοητευτεί πάρα πολύ!!Μαρία 25,με μπέρδεψες με αυτό που μου είπες για να μην πω ότι με άνχωσες γιατί ίσως να μην έχω βρει τα σωστά μου μόρια.. ίσως όμως να μην έγινε κατανοητός ο τρόπος που έγραψα τον τύπο.. οπότε θα γράψω ένα παράδειγμα..π.χ. Άν έχουμε Αθεματική 75μόρια και
Κι εγώ έχω 21,63 μόρια και είμαι πολύ αισιόδοξη για του χρόνου, σχεδόν σίγουρη δηλαδή! Μη σου πω και για φέτος προς το τέλος της χρονιάς με λίγη τύχη! Στο ιδιωτικό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια συνεχόμενα (χωρίς να σου διακόψουν τη σύμβαση δηλαδή) για να σου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια. Κάπου το διάβασα στο forum. Και πρέπει, επίσης, να σε προσλάβουν μόνο ως νηπιαγωγό και να γραφτείς στον πίνακα ιδιωτικών εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, δεν μπορούν να σε καλέσουν αναπληρώτρια τη χρονιά που δουλεύεις στο ιδιωτικό (επειδή μέσα στο σύστημα φαίνεται ότι δουλεύεις ήδη). Ρώτα, βέβαια, σε καμιά πρωτοβάθμια για όλ' αυτά για να είσαι σίγουρη.
Κι εγώ έχω 21,63 μόρια και είμαι πολύ αισιόδοξη για του χρόνου, σχεδόν σίγουρη δηλαδή! Μη σου πω και για φέτος προς το τέλος της χρονιάς με λίγη τύχη! Στο ιδιωτικό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια συνεχόμενα (χωρίς να σου διακόψουν τη σύμβαση δηλαδή) για να σου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια. Κάπου το διάβασα στο forum. Και πρέπει, επίσης, να σε προσλάβουν μόνο ως νηπιαγωγό και να γραφτείς στον πίνακα ιδιωτικών εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, δεν μπορούν να σε καλέσουν αναπληρώτρια τη χρονιά που δουλεύεις στο ιδιωτικό (επειδή μέσα στο σύστημα φαίνεται ότι δουλεύεις ήδη). Ρώτα, βέβαια, σε καμιά πρωτοβάθμια για όλ' αυτά για να είσαι σίγουρη. καλά κάνεις!!!μη την χάσεις την αισιοδοξία σου, αισιόδοξη ήμουν και εγώ, αλλά ακούω διάφορα τώρα τελευταία , ότι αυτά τα μόρια που έχουμε μάλλον δέν μας είναι αρκετά , έχουν αυξηθεί για να μας καλέσουν , δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες φορές ...αχ , δεν ξέρω!!στον ιδιωτικό τομέα θέλει πολύ ψάξιμο , σίγουρα θέλει καλή ενημέρωση απο αρμόδια άτομα....