*

Αποστολέας Θέμα: Ηλικία και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 30229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katerina ioanna

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ηλικία και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:03:21 pm »
Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί. Κλείνω το Νοέμβριο τα 34 και το μόνο που κατάφερα ήταν πέρσι να ξεσπιτωθώ και να πάω Κρήτη για λίγες ώρες Πρόσθετη. Είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα και μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μαζέψω κοντά 6.5 μόρια. Κάνω και μεταπτυχιακό.Τι με συμβουλεύετε; Αξίζει να ξαναδώσω;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:40 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:13:58 pm »
Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί. Κλείνω το Νοέμβριο τα 34 και το μόνο που κατάφερα ήταν πέρσι να ξεσπιτωθώ και να πάω Κρήτη για λίγες ώρες Πρόσθετη. Είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα και μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μαζέψω κοντά 6.5 μόρια. Κάνω και μεταπτυχιακό.Τι με συμβουλεύετε; Αξίζει να ξαναδώσω;
Θα σε συμβούλευα να δώσεις! Έχω δώσει 5-6 φορές (έχω χάσει το λογαριασμό πια),  εκ των οποίων 3 επιτυχούσα. ακόμη το παλεύω.. ο αγώνας δίνει ουσία στη ζωή...... :-*

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:18:18 pm »
Θα σε συμβούλευα να δώσεις! Έχω δώσει 5-6 φορές (έχω χάσει το λογαριασμό πια),  εκ των οποίων 3 επιτυχούσα. ακόμη το παλεύω.. ο αγώνας δίνει ουσία στη ζωή...... :-*

Εννοείται ότι αξίζει. Κι εγώ θα κληθώ να δώσω τρίτη φορά, είμαι δις επιτυχούσα στους 2 τελευταίους Ασέπ, και δεν το βάζω κάτω. Αλίμονο!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 03:11:11 pm »
Δυστυχώς ο διαγωνισμός είναι μονόδρομος....μην τα παρατάς.....χρωστάς στον εαυτό σου περισσότερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:40 »

Αποσυνδεδεμένος patoulitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 05:56:55 pm »
έχω δώσει 2 φορές ασεπ και ειμαι και τις 2 φορες αποτυχούσα......και τις 2 φορές ο μεσος όρος των 2 θεματικών αρκούσε να διοριστω(!!) αλλά και τις  2 φορές ενώ κοβόμουν σε παιδαγωγικά-ειδική με 49,5 τη μια φορα και 49,96 την άλλη....γράφω καθε φορά πάνω απο 85 γνωστικό, γυρω στο 80 παιδαγωγικά και 25 ειδική.....και να σημειώσω ότι κάνω πολύ καλό μάθημα αφού όλα μου τα παιδιά προοδεύουν και αυτοί που έχουν δώσει πανελλήνιες έσκισαν...αλλά σύμφωνα με τον ασεπ δεν μπορώ να διοριστώ!!!!...και η πάλη με τον ασεπ συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 07:23:46 pm »
έχω δώσει 2 φορές ασεπ και ειμαι και τις 2 φορες αποτυχούσα......και τις 2 φορές ο μεσος όρος των 2 θεματικών αρκούσε να διοριστω(!!) αλλά και τις  2 φορές ενώ κοβόμουν σε παιδαγωγικά-ειδική με 49,5 τη μια φορα και 49,96 την άλλη....γράφω καθε φορά πάνω απο 85 γνωστικό, γυρω στο 80 παιδαγωγικά και 25 ειδική.....και να σημειώσω ότι κάνω πολύ καλό μάθημα αφού όλα μου τα παιδιά προοδεύουν και αυτοί που έχουν δώσει πανελλήνιες έσκισαν...αλλά σύμφωνα με τον ασεπ δεν μπορώ να διοριστώ!!!!...και η πάλη με τον ασεπ συνεχίζεται...

Πωπωωω!! Τι λες ρε συ? Αυτό και αν είναι... Σε καταλαβαίνω έως ένα σημείο... Έδωσα φέτος πρώτη φορά και έγραψα 49,99 στη μια θεματική και 85 στην άλλη... Απογοητεύτηκα πολύ!!  :(

Αλλά φυσικά και δεν το βάζουμε κάτω...  :D :D

Αν όμως μου ξανασυμβεί το ίδιο δεν υπάρχει περίπτωση να ξανα-ασχοληθώ!!
dum vita est, spes est ... ;)

Αποσυνδεδεμένος patoulitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 07:40:13 pm »
η πρώτη φορά τρωγόταν αλλά η δεύτερη...τουλάχιστον τώρα  έχω πεισμώσει....εεε που θα μου πάει θα περασω!!!

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 10:24:40 pm »
η πρώτη φορά τρωγόταν αλλά η δεύτερη...τουλάχιστον τώρα  έχω πεισμώσει....εεε που θα μου πάει θα περασω!!!

Έτσι, έτσι...!! εννοείται, μαζί σου είμαι!! και όχι μόνο θα περάσεις, αλλά θα είσαι και στους διοριστέους!!  ;) ;)
dum vita est, spes est ... ;)

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 07:05:59 pm »
είμαι 32
μία φορά αποτυχούσα με διάβασμα, άλλη μια φορά αποτυχούσα χωρίς διάβασμα, μία αποχή, και φέτος επιτυχούσα με διάβασμα.
στη καλύτερη περίπτωση θα είμαι ωρομίσθια κάπου στο νότιο αιγαίο. παιδιά νομίζω ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον ασέπ με τον γάμο. καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό των διοριστέων αλλά έχω δει και την απογοήτευση των διορισμένων από φίλους και συγγενείς. εγώ θα συνέχιζα φέτος με ιδιαίτερα και θα έμπαινα και στο τεβε. δουλειά είναι και αυτή! αλλά με πίεσαν να ξαναδώσω και είπα να τους κάνω το χατήρι... δε ξέρω που θα με βγάλει. σίγουρα θα ξαναδώσω. μάλιστα μου έχει έρθει το κέφι για διάβασμα και ετοιμάζομαι και για άλλη σχολή.
αλλά...
ο γάμος ( όταν δε γίνεται βέβαια από οικονομικό υπολογισμό, πχ. είμαι του δημοσίου, θα βρω έναν του δημοσίου και θα τα περάσουμε καλά)
είναι Η επένδυση της ζωής μας. ένας επιτυχημένος γάμος έιναι το μείζον για τη ζωή μας. ένας αποτυχημένος ασέπ, είναι ένα χαμένο λαχείο. (η αξία του διαβάσματος μένει εξάλλου.) δε πιστεύω να κερδίζουμε κάθε μέρα λαχεία! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ...

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 07:26:34 pm »
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να αγωνίζεσαι για να το κερδίσεις.
Κι εγώ το λέω: και θα διοριστώ (κάποτε) και θα παντρευτώ (πιο σύντομα απ τον διορισμό)!!!

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 09:30:27 pm »
άντε με το καλό...
να το γλεντήσεις!
άς σκεφτόμαστε  και λίγο τα άρρωστα παιδάκια και τους πάμφτωχους ανθρώπους στην ινδία και την αφρική!
με τον ασεπ θα σώσουμε το κόσμο! εκτός αν μας νοιάζει μόνο το τομάρι μας... μόνο που τότε καταντάμε τομάρια...
και καλή επιτυχία και στον ασεπ  ;)

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 09:45:08 pm »
είμαι 32
μία φορά αποτυχούσα με διάβασμα, άλλη μια φορά αποτυχούσα χωρίς διάβασμα, μία αποχή, και φέτος επιτυχούσα με διάβασμα.
στη καλύτερη περίπτωση θα είμαι ωρομίσθια κάπου στο νότιο αιγαίο. παιδιά νομίζω ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον ασέπ με τον γάμο. καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό των διοριστέων αλλά έχω δει και την απογοήτευση των διορισμένων από φίλους και συγγενείς. εγώ θα συνέχιζα φέτος με ιδιαίτερα και θα έμπαινα και στο τεβε. δουλειά είναι και αυτή! αλλά με πίεσαν να ξαναδώσω και είπα να τους κάνω το χατήρι... δε ξέρω που θα με βγάλει. σίγουρα θα ξαναδώσω. μάλιστα μου έχει έρθει το κέφι για διάβασμα και ετοιμάζομαι και για άλλη σχολή.
αλλά...
ο γάμος ( όταν δε γίνεται βέβαια από οικονομικό υπολογισμό, πχ. είμαι του δημοσίου, θα βρω έναν του δημοσίου και θα τα περάσουμε καλά)
είναι Η επένδυση της ζωής μας. ένας επιτυχημένος γάμος έιναι το μείζον για τη ζωή μας. ένας αποτυχημένος ασέπ, είναι ένα χαμένο λαχείο. (η αξία του διαβάσματος μένει εξάλλου.) δε πιστεύω να κερδίζουμε κάθε μέρα λαχεία! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ...
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σου..Αλλά η άποψή μου είναι τελείως διαφορετική στο θέμα του γάμου.Και όχι από την άποψη του οικονομικού συμφέροντος αλλά από την άποψη της αξιοπρέπειας.
Και εξηγώ...Οταν δουλεύω σε μια μικρή επαρχιακή περιοχή και με τα βίας συντηρώ τον εαυτό μου στο έλεος του κάθε γονιού...εργοδότη κτλ πώς θα δημιουργήσω οικογένεια?Θα μου πεις ότι μπορεί να καλύπτει ο σύζυγος τα περισσότερα..και εδώ έρχεται το θέμα της αξιοπρέπειας...μποώ να ανεχτώ να με ταίζει ένας άντρας?
Θα μου πεις βρες μια άσχετη δουλειά...αλλά γιατί να μην παλέψω γι'αυτό που αγαπάω και θέλω να κάνω?Θυμάμαι έναν καθηγητή που μας έλεγε ότι δύο είναι οι σημαντικότερες επιλογές στη ζωή ενός ανθρώπου...Η επιλογή συζύγου και επαγγέλματος.
Οπότε φυσικά και θα συνδεσω με το διορισμό έναν ενδεχόμενο γάμο γιατί πλέον θα μπορώ να προσφέρω ώστε να δημιουργήσω την οικογένεια που ονειρεύομαι...

άς σκεφτόμαστε  και λίγο τα άρρωστα παιδάκια και τους πάμφτωχους ανθρώπους στην ινδία και την αφρική!
με τον ασεπ θα σώσουμε το κόσμο! εκτός αν μας νοιάζει μόνο το τομάρι μας... μόνο που τότε καταντάμε τομάρια...
και καλή επιτυχία και στον ασεπ  ;)
Φυσικά και τους σκεφτόμαστε αλλά ξέρεις πόσες φορές έχω ντραπεί που δε μπορώ να προσφέρω?Πόσες φορές έχω πει μακάρι να είχα τη δουλειά και την οικονομική δυνατότητα να κάνω δωρεές σε όσους έχουν ανάγκη?
Το ότι θέλουμε να διοριστούμε και παλεύουμε με τον ασεπ δε σημαίνει ότι σκεφτόμαστε το τομάρι μας....
κάπως πρέπει να ζήσουμε και εμείς..
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:02:06 am »
άντε με το καλό...
να το γλεντήσεις!
άς σκεφτόμαστε  και λίγο τα άρρωστα παιδάκια και τους πάμφτωχους ανθρώπους στην ινδία και την αφρική!
και καλή επιτυχία και στον ασεπ  ;)
Συγγνώμη αλλά δεν το έπιασα... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Το ότι ο καθένας έχει κάποια σχέδια για τη ζωή του σημαίνει ότι σκέφτεται το τομάρι του μόνο;
Και το "άντε με το καλό να το γλεντήσεις" πήγαινε σε μένα????

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 01:21:21 am »
Θα ήθελα να ακούσετε μια συμβουλή ακόμα κι αν δεν συμφωνήσετε  από μία....παντρεμένη. Τα σχέδια γάμου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ΑΣΕΠ και τον ενδεχόμενο διορισμό. Όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου και σε βρίσκει και αυτός και υπάρχει πραγματική αγάπη, κανένας ΑΣΕΠ δε θα καθυστερήσει την επιλογή σας. Αυτό θα το διαπιστώσετε αργά ή γρήγορα και εσείς.

Επίσης, όταν παντρεύεσαι τον άνθρωπό σου δεν κάνεις σκέψεις του στυλ "να με ταϊζει εμένα ένας άντρας". Δεν είναι πλέον δύο άτομα τότε. Είναι μια οικογένεια και αν μπορεί να βοηθήσει εσένα θα το κάνει εφόσον σ΄αγαπά και εφόσον κερδίζει περισσότερα χρήματα. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η γυναίκα αν βρισκόταν σε πλεονεκτικότερη οικονομικά θέση. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας, δεν είναι χωριστά ταμεία και σπίτια, γιατί τότε απλά δεν υπάρχει γάμος!
Από την άλλη δε θα θεωρούσα το γάμο επένδυση ζωής, γιατί με τις σύγχρονες συνθήκες δεν είναι εύκολο αυτή να αποδίδει πάντα. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, είναι σα να δίνεις κάθε μέρα εξετάσεις και να πρέπει να είσαι επιτυχών για να μπορείς να τον διατηρείς ζωντανό!

Προχωρήστε μπροστά με όνειρα για διορισμό αλλά μην σκέφτεστε πως μόνο μέσα από το διορισμό θα εξασφαλίσετε τα όνειρα ζωής...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)