0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί. Κλείνω το Νοέμβριο τα 34 και το μόνο που κατάφερα ήταν πέρσι να ξεσπιτωθώ και να πάω Κρήτη για λίγες ώρες Πρόσθετη. Είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα και μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μαζέψω κοντά 6.5 μόρια. Κάνω και μεταπτυχιακό.Τι με συμβουλεύετε; Αξίζει να ξαναδώσω;
Παράθεση από: katerina ioanna στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:03:21 pmΕγώ πάντως έχω απογοητευτεί. Κλείνω το Νοέμβριο τα 34 και το μόνο που κατάφερα ήταν πέρσι να ξεσπιτωθώ και να πάω Κρήτη για λίγες ώρες Πρόσθετη. Είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα και μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μαζέψω κοντά 6.5 μόρια. Κάνω και μεταπτυχιακό.Τι με συμβουλεύετε; Αξίζει να ξαναδώσω;Θα σε συμβούλευα να δώσεις! Έχω δώσει 5-6 φορές (έχω χάσει το λογαριασμό πια), εκ των οποίων 3 επιτυχούσα. ακόμη το παλεύω.. ο αγώνας δίνει ουσία στη ζωή......
έχω δώσει 2 φορές ασεπ και ειμαι και τις 2 φορες αποτυχούσα......και τις 2 φορές ο μεσος όρος των 2 θεματικών αρκούσε να διοριστω(!!) αλλά και τις 2 φορές ενώ κοβόμουν σε παιδαγωγικά-ειδική με 49,5 τη μια φορα και 49,96 την άλλη....γράφω καθε φορά πάνω απο 85 γνωστικό, γυρω στο 80 παιδαγωγικά και 25 ειδική.....και να σημειώσω ότι κάνω πολύ καλό μάθημα αφού όλα μου τα παιδιά προοδεύουν και αυτοί που έχουν δώσει πανελλήνιες έσκισαν...αλλά σύμφωνα με τον ασεπ δεν μπορώ να διοριστώ!!!!...και η πάλη με τον ασεπ συνεχίζεται...
η πρώτη φορά τρωγόταν αλλά η δεύτερη...τουλάχιστον τώρα έχω πεισμώσει....εεε που θα μου πάει θα περασω!!!
είμαι 32 μία φορά αποτυχούσα με διάβασμα, άλλη μια φορά αποτυχούσα χωρίς διάβασμα, μία αποχή, και φέτος επιτυχούσα με διάβασμα. στη καλύτερη περίπτωση θα είμαι ωρομίσθια κάπου στο νότιο αιγαίο. παιδιά νομίζω ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον ασέπ με τον γάμο. καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό των διοριστέων αλλά έχω δει και την απογοήτευση των διορισμένων από φίλους και συγγενείς. εγώ θα συνέχιζα φέτος με ιδιαίτερα και θα έμπαινα και στο τεβε. δουλειά είναι και αυτή! αλλά με πίεσαν να ξαναδώσω και είπα να τους κάνω το χατήρι... δε ξέρω που θα με βγάλει. σίγουρα θα ξαναδώσω. μάλιστα μου έχει έρθει το κέφι για διάβασμα και ετοιμάζομαι και για άλλη σχολή.αλλά... ο γάμος ( όταν δε γίνεται βέβαια από οικονομικό υπολογισμό, πχ. είμαι του δημοσίου, θα βρω έναν του δημοσίου και θα τα περάσουμε καλά)είναι Η επένδυση της ζωής μας. ένας επιτυχημένος γάμος έιναι το μείζον για τη ζωή μας. ένας αποτυχημένος ασέπ, είναι ένα χαμένο λαχείο. (η αξία του διαβάσματος μένει εξάλλου.) δε πιστεύω να κερδίζουμε κάθε μέρα λαχεία! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ...
άς σκεφτόμαστε και λίγο τα άρρωστα παιδάκια και τους πάμφτωχους ανθρώπους στην ινδία και την αφρική!με τον ασεπ θα σώσουμε το κόσμο! εκτός αν μας νοιάζει μόνο το τομάρι μας... μόνο που τότε καταντάμε τομάρια...και καλή επιτυχία και στον ασεπ
άντε με το καλό...να το γλεντήσεις!άς σκεφτόμαστε και λίγο τα άρρωστα παιδάκια και τους πάμφτωχους ανθρώπους στην ινδία και την αφρική!με τον ασεπ θα σώσουμε το κόσμο! εκτός αν μας νοιάζει μόνο το τομάρι μας... μόνο που τότε καταντάμε τομάρια...και καλή επιτυχία και στον ασεπ