0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
MairyLiscious εξαρτάται από τη διατύπωση και το αντικείμενο για το αν θα κάνεις μία δραστηριότητα ή project ή θεματική.Πρέπει να κοιτάξω τις σημειώσεις μου τώρα για να σου πω πότε γράφεις μόνο μία δραστηριότητα και τώρα δεν τις έχω μαζί μου. Νομίζω όταν σου ζητάει συγκεκριμένα μία δραστηριότητα γλώσσας ή μαθηματικών....όπως ήταν την προηγούμενη φορά το θέμα με τη Χιονάτη. Ελπίζω να θυμάμαι καλά...Στις φυσικές επιστήμες πάντως, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι απαραίτητο να είναι μία δραστηριότητα κι ας σου ζητάει μία.
ζητουσε ΜΙΑ δραστηριοτητα εκανες θεματικη(!!!) πηρες 79? κι εγω που εγραψα μια δραστηριοτητα με τα παντα ολα(που θα λεγε κι ο αλεφαντος) αφορμηση , στοχους , υλικα ....κτλ πηρα 55.5 και πηρες 79 ενω εγραψες ολοκληρη θεματικη προσεγγιση ?? αυτο ειλικρινα δν το καταλαβαινω και δν τα βαζω με σενα αλλα κανονικα εισαι εκτος θεματος ειλικρινα δν καταλαβαινω......Κορίτσι έχεις δίκιο. Χίλια συγνώμη αλλα δείξτε επιείκια σε μια μάνα που τρέχει όλη μέρα. Ναι και εγώ μία δραστηριότητα έκανα απλά με μορφή θεματικής προσέγγισης:Αιτιολόγηση της επιλογής του θέματος, διερεύνηση γνώσεων και εμπειριών των παιδιών (με κουκλοθέατρο), φάκελος παρουσίασης του θέματος, φάκελος ενημέρωσης της εκπαιδευτικού, δραστηριότητα (πείραμα- όλα τα στάδια του πειράματος σύμφωνα με τον οδηγό), δραστηριότητες ολοκλήρωσης του θέματος (μουσικοκινητική-με ομαδοσυνεργατική-μέθοδο της σκαλωσιάς), αξιολόγηση. Σε κάθε στάδιο επιχειρούσα επιστημονική τεκμηρίωση. Και πάλι συγνώμη για την ασάφια
Νομιζω οτι κατι που που θα επρεπε να αξιοποιησετε ειναι και η εμπλοκη των γονιων των αλλογλωσσων παιδιων π.χ. τις λεξεις που χρησιμοποιουν στη γλωσσα τους επι του θεματος για να τις γνωρισουν τα υπολοιπα παιδια αλλα και για να τονωθει η ταυτοτητα των αλλογλωσσων παιδιων και νααξιοποιηθει η προγενεστερη εμπρειρια κ γνωση τους.Επισης για εμπεδωση και αξιολογηση των οσων εχουν κατακτησει καταλληλη ειναι και η αναπαρασταση του φαινομενου με την υδρογειο αρχικα(σε επομενη φαση τη θεση της παιρνουν τα παιδια)και τον φακο.