0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι!!!Να μη δηλώσεις από μόνη σου δυσπρόσιτα...Αν σε τοποθετήσει το ΠΥΣΔΕ χωρίς να τα έχεις δήλώσει δεν έχεις υποχρέωση να υπηρετήσεις δύο χρόνια .
Τα δυσπρόσιτα σχολεία δίνονταο ονομαστικά και με κεφαλαία γράμματα π.χ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ. Αυτά δεν πρέπει να δηλώσετε για να αποφύγετε τη δέσμευση της διετίας.Δείτε τίς εγκυκλίους διορισμών προηγούμενων ετών για να μπείτε στο νόημα
παιδια, να ρωτησω κατι .ειμαι στους διοριστεους πε 02 της 2ης φουρνιας. εχω 24,6 μορια και απο οσα διαβαζω εχω πιθανοτητες για αναπληρωτρια. να παω αναπληρωτρια ή να κανω χαρτια διορισμου; τι ειναι καλυτερο;;τη 2η χρονια δεν θα ειμαι σε καλυτερη μοιρα ως προς τις περιοχες που θα δηλωσω;;;
Καλησπέρα, είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς. Επειδή δεν έχω μόρια από αλλον ΑΣΕΠ ή ωρομισθίες, ήθελα να ρωτήσω: με 17,29 μόρια (από τη βαθμολογία του φετινού ΑΣΕΠ) υπάρχει πιθανότητα να με καλέσουν φέτος ωρομίσθια σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Αν αρνηθώ, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό μου ή αυτό ισχύει μόνο όταν κάποιος απορρίπτει αναπλήρωση; Ο μόνος λόγος που δε δήλωσα Θεσ/νίκη, όπου μένω, αλλά προτίμησα να δηλώσω Ανατολική Μακεδονία για ωρομισθία, ήταν οι μεγαλύτερες πιθανότητες για ωρομισθία, σε περίπτωση που δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: despoina25 στις Ιουλίου 04, 2009, 05:31:38 pmΚαλησπέρα, είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς. Επειδή δεν έχω μόρια από αλλον ΑΣΕΠ ή ωρομισθίες, ήθελα να ρωτήσω: με 17,29 μόρια (από τη βαθμολογία του φετινού ΑΣΕΠ) υπάρχει πιθανότητα να με καλέσουν φέτος ωρομίσθια σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Αν αρνηθώ, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό μου ή αυτό ισχύει μόνο όταν κάποιος απορρίπτει αναπλήρωση; Για πιθανότητες δεν ξέρω, φαντάζομαι πολλές, αλλά, αν αρνηθείς, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα υπάρχει.
Καλησπέρα, είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς. Επειδή δεν έχω μόρια από αλλον ΑΣΕΠ ή ωρομισθίες, ήθελα να ρωτήσω: με 17,29 μόρια (από τη βαθμολογία του φετινού ΑΣΕΠ) υπάρχει πιθανότητα να με καλέσουν φέτος ωρομίσθια σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Αν αρνηθώ, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό μου ή αυτό ισχύει μόνο όταν κάποιος απορρίπτει αναπλήρωση;
Καλησπέρα! Σε ποιες περιπτώσεις κάποιος μπορεί να ζητήσει παράταση για να αποδεχτεί τον διορισμό του; Π.χ. ένας διοριστέος της α΄φουρνιάς μπορεί να φύγει το 2010 ή υπάρχει πρόβλημα; Και πού απευθυνόμαστε γι΄ αυτό, αν ξέρετε; Στο ΥΠΕΠΘ ἠ στις δευτεροβάθμιες;