0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: boson στις Ιουλίου 21, 2009, 05:39:08 pmΑυτό που πρέπει να διερευνηθεί με τους ΟΑΕΔίτες είναι ότι φυσικοί ή μαθηματικοί προσλαμβάνονταν ως πληροφορικάριοι και τώρα τους δίνουν τα μόρια στους κλάδους μας. μα καλά, αυτό δεν είναι παράνομο; η προϋπηρεσία μετρά στην ειδικότητα που έχει προσφερθεί! ας μπουν στους πληροφορικάριους τότε!
Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί με τους ΟΑΕΔίτες είναι ότι φυσικοί ή μαθηματικοί προσλαμβάνονταν ως πληροφορικάριοι και τώρα τους δίνουν τα μόρια στους κλάδους μας.
στο νο 127 της καταταξης αναπληρωτων για 2009-2010 υπαρχει το ονομα ΠΟΥΤΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κτλμε προυπηρεσια τις σχολικες χρονιες 2007-2008 και2008-2009ομως στους διορισμους αναπληρωτων Δβαθμιας μεσα στη σχολικη χρονια 2008-2009 δεν τον βρισκωμπορει να παρει καποιος 19.733 μορια σε μια σχολικη χρονια χωρις να ειναι διορισμενος αναπληρωτης ?ή κανω εγω καπου λαθος ?
Παράθεση από: mardz στις Ιουλίου 20, 2009, 11:45:18 pmστο νο 127 της καταταξης αναπληρωτων για 2009-2010 υπαρχει το ονομα ΠΟΥΤΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κτλμε προυπηρεσια τις σχολικες χρονιες 2007-2008 και2008-2009ομως στους διορισμους αναπληρωτων Δβαθμιας μεσα στη σχολικη χρονια 2008-2009 δεν τον βρισκωμπορει να παρει καποιος 19.733 μορια σε μια σχολικη χρονια χωρις να ειναι διορισμενος αναπληρωτης ?ή κανω εγω καπου λαθος ? Επειδή τυχαίνει να έχω υπόψη μου τη συγκεκριμένη περίπτωση, λέω πληροφοριακα ότι ο συγκεκριμένος φυσικός διδάσκει τα δύο τελευταία χρόνια στο σχολείο που υπάρχει στο Άγιο Όρος. Δε ξέρω βέβαια τι μορια παίρνουν εκεί ή πώς επιλέγονται (αν είναι δηλαδή από πίνακες ή από "ανάθεση").
Η τροπολογία έλεγε οτι για τους ωρομίσθιους το μέγιστο των ωρών που θα υπολογιζόταν θα ήταν το 11ωρο. Για τους αναπληρωτές δεν έλεγε τίποτα και προφανώς η προυπηρεσία τους μετρήθηκε ολόκληρη. Φυσικά οι περισσότεροι απο μας δεν ξέραμε οτι υπήρχαν αναπληρωτές στον οαεδ και όσοι το ήξεραν πιστεύαμε οτι θα γίνει το ίδιο με τους ωρομίσθιους.Δεν ξεραμε ακόμα και ούτε ξέρουμε σίγουρα αν αθροίστηκαν οι παράλληλες προυπηρεσίες τους στον οαεδ και στο παιδείας. Ολα εν κρυπτώ!!! Αλλά γι αυτα φταίει το υπουργείο και αυτό πρέπει να κατηγορούμε..
Παράθεση από: Tarzan στις Ιουλίου 21, 2009, 05:45:51 pmΗ τροπολογία έλεγε οτι για τους ωρομίσθιους το μέγιστο των ωρών που θα υπολογιζόταν θα ήταν το 11ωρο. Για τους αναπληρωτές δεν έλεγε τίποτα και προφανώς η προυπηρεσία τους μετρήθηκε ολόκληρη. Φυσικά οι περισσότεροι απο μας δεν ξέραμε οτι υπήρχαν αναπληρωτές στον οαεδ και όσοι το ήξεραν πιστεύαμε οτι θα γίνει το ίδιο με τους ωρομίσθιους.Δεν ξεραμε ακόμα και ούτε ξέρουμε σίγουρα αν αθροίστηκαν οι παράλληλες προυπηρεσίες τους στον οαεδ και στο παιδείας. Ολα εν κρυπτώ!!! Αλλά γι αυτα φταίει το υπουργείο και αυτό πρέπει να κατηγορούμε..μα αφού λέει πως θα προσμετρώταν στο μισό!!! γιατί δεν έγινε; δεν έλεγε για ωρομίσθιους αλλά για εκαπιδευτικούς στον οαεδ...άρα;