0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δέσποινα, όπως αποδεικνύεται, έκανες την καλύτερη επιλογή. Το γεγονός ότι η καθηγήτρια ήταν και διορθώτρια έπαιξε καθοριστικό ρόλο, πιστεύω. Αυτό προτείνω και σέ όσους θα δώσουν την άλλη φορά. Ναι, σε φροντιστήριο ειδικής διδακτικής, αρκεί να σας έχουν συστήσει τον καθηγητή και όσοι πήγαν να έχουν γράψει πολύ καλά. Αλλιώς, όλα τα άλλα είναι διαφήμιση και μόνο για να τραβάνε κόσμο.
Παράθεση από: erietta στις Ιουλίου 06, 2009, 01:22:08 pmΔέσποινα, όπως αποδεικνύεται, έκανες την καλύτερη επιλογή. Το γεγονός ότι η καθηγήτρια ήταν και διορθώτρια έπαιξε καθοριστικό ρόλο, πιστεύω. Αυτό προτείνω και σέ όσους θα δώσουν την άλλη φορά. Ναι, σε φροντιστήριο ειδικής διδακτικής, αρκεί να σας έχουν συστήσει τον καθηγητή και όσοι πήγαν να έχουν γράψει πολύ καλά. Αλλιώς, όλα τα άλλα είναι διαφήμιση και μόνο για να τραβάνε κόσμο.++++++++++++++++εγω σκεπτομαι να μη παω καθολου σε φροντιστηριο.το εκανα στην ειδικη διδκτικη, με βοηθησε γαιτι ειχα καλη καθηγητρια,αλλα εχασα και χρονο στο πηγαινε-ελα. ετσι, για την επομενη φορα προσανατολιζομαι αφου ψαξω καλα και βρω τον "καλο"καθηγητη να κανω ιδιαιτερα, εστω 5 2ωρα και να μου πει ορισμενα πραγματα πανω σε αυτα που εγω θελω να ρωτησω, να δει με προσοχη τα δικα μου σχεδια διδασκαλιας και να εχω οσο χρονο χρειαζομαι για την προετοιμασια μου.οσο για το οικονομικο, θα μου κοστισει το ιδιο με το να επελεγα καποιο φροντιστηριο γιατι αν για παραδειγμα η ειδ.διδ.των αρχαιων εχει 350 ευρω, και το ιδιαιτερο 40 ευρω η ωρα (ενδεικτικα λεω μια τιμη) τοτε θα κανω 8 ωρες ιδιαιτερο.τις μερες που θελω και τις μερες που μπορω.δεν ξερω αν συμφωνειτε με αυτη μου τη σκεψη.