0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν διαφωνω με τα οσα λεει η μητερα....μα ΔΕΝ πιστευω οτι η λυση ειναι τα ιδιωτικα....και ξερεις γιατι? σε τελικη αναλυση οι γονεις εχουν αγνοια του τι πραγματικα συμβαινει στα ιδιωτικα.....εμεις σαν ανθρωποι του αντικειμενου οχι. και το οτι δλδ λ.χ στα ιδιωτικα δεν χανονται μαθηματα ειναι ο λογος και το κριτηριο επιλογης ενος ιδιωτικου? η αυτο το καθιστα ανωτερο απο εκπαιδευτικης πλευρας....
ok...με αυτη τη λογικη λυσαμε το προβλημα...απλα αν γινεται μαθημα...και αδιαφορουμε για το τι ειδους και ποιοτητας μαθημα γινεται..........................ε αυτο ειναι παραλογισμος...και δηθεν λυση....βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος..................
Ταξίδευα με μια γνωστή μου,όχι φίλη μου,γνωστή μου.Αυτή είναι νηπιαγωγός και δούλευε τότε σε ένα από τα παραδοσιακά γνωστά ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Θεσ/κης.Η κοπέλα,με την οποία λέγαμε απλώς μια καλημέρα,και κάποιες φορέςούτε κι αυτή,μου άνοιξε την καρδιά της.Δεν έχω δει τόσο αγανακτισμένο νηπιαγωγό στη ζωή μου!Οι νεόπλουτες μαμάδες με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά δεν έκαναν καν τον κόπο να πλύνουν τα ρουχαλάκια που φορούσαν τα κορίτσια για το μπαλέτο και τα ρούχα όπως και οι τσάντες βρωμούσαν,αφού είχαν να πλυθούν 6 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!Κάθε μέρα συμπλήρωναν ένα έντυπο,όπου υπήρχε πλαίσιο που αφορούσε στη διάθεση του παιδιού στο σχολείο και είχε διάφορες φατσούλες.Ήταν υποχρεωμένες να βάζουν πάντα τη χαρούμενη φατσούλα.,λες και το παιδί ήταν πάντα χαρούμενο......Μου έκανε πάρα πολλά παράπονα κυρίως σε σχέση με τους γονείς.
Και ναι είναι σημαντικό,πρέπει να κάνουν μάθημα τα παιδιά στο σχολείο.Αλλιώς να μην τα στέλνουμε ντιπ.
Στη ξαδέρφη μου,στη γ γυμνασίου έκανε βιολογία γυμνάστρια,επειδή ήταν γκόμενα μετόχου.Ξέρεις τι είπα?Αφού οι γονείς σου της είναι και οι 2 γιατροί,υποτίθεται άνθρωποι έξυπνοι και μορφωμένοι και τους πληρώνουν για να σου κάνει βιολογία γυμνάστρια,καλά σας κάνουν.