0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορείς να τα αγοράσεις ακριβώς. Για την ακρίβεια πρέπει να κάνεις νέα πρόσληψη πχ την εβδομάδα 7-11 Ιουλίου και με την απόλυση να πας τη Δευτέρα στις 14/7 στον ΟΑΕΔ για αίτηση.
Σε ευχαριστώ πολύ.Διάβασα όμως λίγα σχόλια πιο πάνω ότι ακόμη και αν δεν έχεις 125 καταθέτεις τα χαρτιά στον ΟΑΕΔ και παίρνεις ότι μήνες επιδότησης περίσεψαν από την τελευταία. Και εγώ χρειάζομαι άλλα 7 ένσημα για να επιδοτηθώ το καλοκαίρι δεδομένου ότι προσελήφθη αρχές Δεκεμβρίου και επιδοτήθηκα το καλοκαίρι του 2013
;στον ΟΑΕΔ μετα θα παω τοσο την απολυση απο το σχολειο οσο και την δευτερη απολυση η μονο τη δευτερη απολυση?
Καλημέρα gpapage,μετακίνησα το μήνυμά σου στο παρόν τόπικ επειδή εδώ συζητάμε την περίοδο προσμέτρησης ενσήμων.Όντως έχει απαντηθεί ότι δεν μετράμε τα ένσημα του διμήνου που αφαιρείται όταν έχουμε πάρει κανονική νέα επιδότηση το προηγούμενο καλοκαίρι. Ξεκινάς να μετράς μετά την πρόσληψη στις 22 Νοεμβρίου 2013 και έχεις 5 μήνες μέχρι 21 Απριλίου του 2014 για να συμπληρώσεις τα 125 ένσημα που απαιτούνται για την νέα επιδότηση.
Δεν παιζει να ισχυει αυτο...Εγω πηγα πριν ενα μηνα να τους ρωτησω και μου τα υπολογισε και για ενα εξαμηνο δικαιουμαι.Φετος με πηραν 16 Δεκεμβρη.