0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΙΟΛΛΑΣ.
Γεια χαρα σε ολους! Κατεχω μονιμη θεση δημοσιου υπαλληλου. Το ερωτημα μου δεν ειναι αν μπορω να παω αναπληρωτης (που γινεται), αλλα τι υποχρεωσεις θα εχω για να κανω κατι τετοιο.Ξερω οτι πρεπει να παραιτηθω απο την προηγουμενη μου θεση για να μην ειμαι διπλο-θεσητης.Οταν θα παρουσιαστω για αναπληρωτης θα πρεπει να εχω βεβαιωση παραιτησης απο την προηγουμενη μου θεση?Το ρωταω αυτο γιατι με τις θεσεις αναπληρωτων σε καλουν και π.χ. σε 5 ημερες πρεπει να παρουσιαστεις σε καποιο σχολειο. Δεν προλαβαινει δηλαδη σε τοσο συντομο χ35ρονικο διαστημα να γινει δεκτη η παραιτηση σου απο την προηγουμενη σου θεση ακομα και αν το θελεις (ελεω Ελληνικης γραφειοκρατιας...)Ακουω απο πολλους οτι απλα κανεις υπευθυνη δηλωση οτι εχεις παραιτηθει. Δηλαδη αρκει απλα να εχεις κανει αιτηση παραιτησης??? (χωρις αυτη να εχει γινει αυτη δεκτη ακομα?)Οι αποψεις διιστανται παντως....Θα ημουν ευγνωμων με την αποψη καποιου που γνωριζει ή εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημαΟσο για τις πρωτοβαθμιες δεν το συζηταω...Δεν γνωριζουν Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α για το συγκεκριμενο
Συγνώμη ρε παιδιά, αυτό για τους νεοπροσλαμβανόμενους ψηφίστηκε? Ισχύει? Ή το πιστεύουμε επειδή το έγραψε το alfavita? Sorry που αλλάζω θέμα αλλά το είδα πριν λίγο και απόρησα...
Ή το πιστεύουμε επειδή το έγραψε το alfavita?