0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό είναι και το λογικό. εκτός αν αρχίσουν να τα βγάζουν σε δόσεις....για τις ειδικότητες που έχουν λήξει οι ενστάσεις, να βγουν οι προσωρινοί πινακες κτλ...
αν έχουν μείνει κοινωνιολόγοι και οικονομολόγοι αλλάζει το πράγμα...σαφώς και είναι λογικό να τους περιμένουν....
Παράθεση από: mauri_agelada στις Ιουλίου 13, 2009, 10:47:47 amΣήμερα από το Υπουργείο μου είπαν ότι οι Πίνακες Αναπληρωτών και Ωρομισθίων θα ανακοινωθούν ή σήμερα μέχρι αργά το μεσημέρι ή αύριο.Άντε για να ηρεμίσουμε όσοι είχαμε κάνει κάποιους υπολογισμούς για τη θέση μας σε αυτούς άρα και την τύχη μας του χρόνου!!Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!! :-DΠώς θα γίνει αυτό χωρίς να έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα ; Μήπως τελικά η υποβολή των ενστάσεων είναι για τα μάτια του κόσμου ; Περίργο μου φαίνεται...
Σήμερα από το Υπουργείο μου είπαν ότι οι Πίνακες Αναπληρωτών και Ωρομισθίων θα ανακοινωθούν ή σήμερα μέχρι αργά το μεσημέρι ή αύριο.Άντε για να ηρεμίσουμε όσοι είχαμε κάνει κάποιους υπολογισμούς για τη θέση μας σε αυτούς άρα και την τύχη μας του χρόνου!!Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!! :-D