0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σας!Χρειαζομαι την βοηθεια σας!Έχω σειρα καταταξης γυρω στο 3090!Απο αυτο τον ΑΣΕΠ παιρνω 16,71 μορια!Αλλα εχω και τα μισα μορια απο τον προηγουμενο ΑΣΕΠ που ειναι 10,5 και εχω και 9,5 μορια απο προυπηρεσια γιατι δουλεψα φετος ως αναπληρωτρια ολη την χρονια!Αρα εχω 16,71+10,5+9,5=36,71 μορια!Την προηγουμενη χρονια με καλεσανε αναπληρωτρια με 21 μορια!Φέτος θα με ξανακαλεσουν λετε?Εγω πιστευω πως ναι,απλα με προβληματιζει η σειρα καταταξης που εχω τωρα γιατι δεν εχει βγει ακομη ο ενιαιος πινακας αναπληρωτων στον οποιο θα προσθεθουν και τα μισα μορια το προηγουμενου ΑΣΕΠ και τα μορια της προυπηρεσιας για να δω την πραγματικη σειρα μου!Τι λετε απο το 3090 περιπου που ειμαι θα παω κατω απο το 1000 οταν θα μου προσθεσουν και τα αλλα 20 μορια μου?Είναι δυνατον να μην με καλεσουν με 36,71 μορια?Λογικα αγχωνομαι αδικα αλλα ξερετε πως ειναι να εισαι σε αναμονη...Περιμενω την αποψη σας...Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
Δηλαδη αν εγω συμπληρωσω 18 μορια πραγματικης προυπηρεσιας υπαρχει περιπτωση να με διορισουν με το 40% χωρις να χρειαζεται να συμπληρωσω το 24μηνο για να διοριστω?
αναλογως περυσι ήταν με δεκαξι μορια φετος αναβαινει μαλλον στο δεκαοχτω