0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Mixanikos_HY στις Αύγουστος 11, 2009, 10:34:16 μμΑνδρονίκη άφου όλοι ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα...όταν πας από θέση 178 στη θέση 2...έχουν γνώση οι φύλακες..μη μας δουλεύεις ότι κόπτεσαι να βγουν και πιο νωρίς τα αποτελέσματα..έλεος..μπορεί να μην έχουμε παιδαγωγική κατάρτιση αλλά παιδιά δεν είμαστε... Μην κρύβεσαι πίσω απ το δάκτυλο σου γιατί εκτός απο κατίνα γελοιοποιήσε...απάντησες ακριβώς μετά απο μένα και απάντησες ακριβώς σ αυτά που είπα...εγώ δεν έχω λόγο να ντρέπομαι ούτε να μυγιάζομαι για κάτι...στο άλλο topic που αφορά την τροπολογία έχω πει οτι ειμαι απόφοιτος του συγκεκριμένου τμήματος και δεν φοβάμαι να πω το ονομά μου...εσύ βλέπεις τρύπες και μύγες...αλλά όταν λες κάτι καλό θα ήταν να μη δειλιάζεις και να έχεις το θάρρος της γνώμης σου...Ούτε σκοπεύω να ασχοληθώ ξανά μαζί σου...είσαι ανάξιος προσοχής και σχολιασμού..."κυριε"...
Ανδρονίκη άφου όλοι ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα...όταν πας από θέση 178 στη θέση 2...έχουν γνώση οι φύλακες..μη μας δουλεύεις ότι κόπτεσαι να βγουν και πιο νωρίς τα αποτελέσματα..έλεος..μπορεί να μην έχουμε παιδαγωγική κατάρτιση αλλά παιδιά δεν είμαστε...
Έχω την εντύπωση (99%) ότι για το 24μηνο στον κλάδο μας απαιτείται και παιδαγωγική επάρκεια.Κι αυτό γιατί θεωρούμαστε τεχνικός κλάδος.Βασικά όλοι οι κλάδοι που στους πίνακές τους τα άτομα χωρίζονται σε 2 ομάδες (με και χωρίς παιδαγωγικά), στις εκάστοτε εγκυκλίους τους για 24μηνο (από πέρυσι δηλαδή που ξεκίνησε η φάση με το 24μηνο...) ζητείται σαφώς και παιδαγωγική επάρκεια.Από την άλλη εμείς θα έχουμε για πρώτη φορά 24μηνο, οπότε δεν ξέρεις... Μπορεί να μη ζητάνε παιδαγωγικά...Λογικά πάντως θα ζητούν 24 μόρια, επιτυχή ΑΣΕΠ και παιδαγωγικά οπότε θα έχουμε 1 άτομο μέ 24μηνο (σειρά κατάταξης 17 στους διοριστέους του ΑΣΕΠ, sorry από το παληκάρι αν κοινοποιώ στοιχεία τώρα αλλά δεν είναι και κρυφά)
Με αρκετό ψάξιμο που έκανα πάνω στο θέμα νομίζω ότι ΔΕΝ χρειάζεται παιδαγωγική επάρκεια και το συγκεκριμένο άρθρο (άρθρου 14 παρ.8 του Ν.1566/1985) αναφέρεται μόνο στους Μουσικούς.
Έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση διορισμού ...ΠΕ19 Πληροφορικής ΑΕΙi. όλοι όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2008 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών και έχουν παιδαγωγική επάρκειαii. όλοι όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2009 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, έχουν επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους, και έχουν παιδαγωγική επάρκεια, καιiii. από τους εγγεγραμμένους στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών όσοι μέχρι 30.6.2009 είχαν συμπληρώσει μέχρι και 10,000 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας και έχουν παιδαγωγική επάρκεια για την πλήρωση 24 θέσεων....το 10,000 μόρια είναι τυχαίοκαι κάτι αντίστοιχο για τους ΠΕ20 με 16 θέσεις στην περίπτωση iii.
Το έσβησα το μν που έλεγε χαρακτηρισμούς...παρόλο που ταίριαζαν γάντι στον συγκεκριμένο...επειδη κάποιοι πειράχτηκαν απ τους χαρακτηρισμούς και όχι απ την ειρωνία και την προσωπική επίθεση που έκανε το συγκεκριμένο άτομο...
Και να ενημερώσω ότι είμαι απόλυτα ψύχραιμη σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο που πορφανώς δεν είναι...