0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 17, 2009, 04:53:15 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:49:44 pmμπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???Επιτυχούσα είσαι ή διοριστέα ;διοριστέα kai είμαι κοντά στους τελευταίους της πρώτης χρονιάς και λέω μήπως καταφέρω να γλυτώσω τα δυσπροσιτα
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:49:44 pmμπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???Επιτυχούσα είσαι ή διοριστέα ;
μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση. Όταν κάποιος είναι διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ, μπορεί να κάνει και αίτηση διορισμού με τον πίνακα των αναπληρωτών την ίδια χρονιά; Κάνει μόνο μία απ΄ τις δυο αιτήσεις ή και τις δύο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:56:08 pmΠαράθεση από: Sun στις Ιουλίου 17, 2009, 04:53:15 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:49:44 pmμπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???Επιτυχούσα είσαι ή διοριστέα ;διοριστέα kai είμαι κοντά στους τελευταίους της πρώτης χρονιάς και λέω μήπως καταφέρω να γλυτώσω τα δυσπροσιτακαι με εμένα το ίδιο συνέβη και αναρωτιέμαι, αλλά υποθέτω πως σε κάποιους αφαιρέθηκαν βαθμοί από προσαυξήσεις όπως π.χ. από προυπηρεσία, σε άλλους προστέθηκαν βαθμοί κλπ. και γιαυτό άλλαξαν τα αποτελέσματα.Πάντως πέρα από εμάς που βελτιώθηκε η σειρά μας παρατήρησα ότι σε κάποια άτομα παρουσιάστηκαν μεγάλες αλλαγές (π.χ 100 θέσεις πιο κάτω στον πίνακα διοριστέων) και πραγματικά απορώ τι έγινε
Παράθεση από: Demetroula στις Ιουλίου 17, 2009, 06:24:40 pmΘα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση. Όταν κάποιος είναι διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ, μπορεί να κάνει και αίτηση διορισμού με τον πίνακα των αναπληρωτών την ίδια χρονιά; Κάνει μόνο μία απ΄ τις δυο αιτήσεις ή και τις δύο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. μπορεις και τις δυο
Παράθεση από: arianoula27 στις Ιουλίου 17, 2009, 06:30:38 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:56:08 pmΠαράθεση από: Sun στις Ιουλίου 17, 2009, 04:53:15 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:49:44 pmμπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???Επιτυχούσα είσαι ή διοριστέα ;διοριστέα kai είμαι κοντά στους τελευταίους της πρώτης χρονιάς και λέω μήπως καταφέρω να γλυτώσω τα δυσπροσιτακαι με εμένα το ίδιο συνέβη και αναρωτιέμαι, αλλά υποθέτω πως σε κάποιους αφαιρέθηκαν βαθμοί από προσαυξήσεις όπως π.χ. από προυπηρεσία, σε άλλους προστέθηκαν βαθμοί κλπ. και γιαυτό άλλαξαν τα αποτελέσματα.Πάντως πέρα από εμάς που βελτιώθηκε η σειρά μας παρατήρησα ότι σε κάποια άτομα παρουσιάστηκαν μεγάλες αλλαγές (π.χ 100 θέσεις πιο κάτω στον πίνακα διοριστέων) και πραγματικά απορώ τι έγινεΠαιδιά κοιτάξτε αν είχαν προσαύξηση από μεταπτυχιακά και τους αφαιρέθηκε,γιατί συχνά το μεταπτυχιακό δεν είναι πάνω στο γνωστικό αντικείμενο.