*

Αποστολέας Θέμα: Κατάφωρη αδικία σε βάρος των αναπληρωτριών-τών εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 4500 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009
Προς τον κ Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
λοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!

Συμφωνω να μην αδικουνται οι αντρες συναδελφοι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και να προσθεσω οτι αν αλλαξει η ρυθμιση θα αδικηθουν και γυναικες συναδελφισσες χωρις παιδια οποτε οι αναπληρωτριες εκπ/τικοι να μην ευεργετηθουν ποτε στο ζητημα της μητροτητας και συνεχιζοντας τον καταλογο αυτων που αδικουνται να αναφερω και ολους/ες που επονται των τριτεκνων αναπληρωτων εκπ/τικων.
Το θεμα δεν ειναι ποιοι αδικουνται αλλα το να απολαμβανουν οσο γινεται περισσοτεροι/ες  εργαζομενοι/ες τις ρυθμισεις που απορρεουν απο αυτο που λεμε κρατος προνοιας.
Για μενα αιναι αδικια το ισχυον καθεστως και θα πρεπει να υπαρχει στο διεκδικητικο πλαισιο της ΠΕΑ.
Επιμενω οτι η ρυθμιση πρεπει να αλλαξει και να πριμοδοτηθουν οι γυναικες-μητερες-εκπαιδευτικοι, κι ας ειναι εις βαρος των αντρων,εξαλλου τραβανε αρκετο βαρος για να τα καταφερουν με ολα αυτα που επωμιζονται στις μερες μας,και μακαρι οι αδικημενοι συναδελφοι(αντρες) να ειναι (εφοσον αλλαξει η ρυθμιση)οι τελευταιοι αδικημενοι εργαζομενοι.
Υ.Γ.
Δεν ειμαι μητερα και δεν εχω προβλημα με τους αντρες συναδελφους.
Μπραβο στην bikini που φροντιζει να ενημερωνει για τετοια και αλλα πολλα θεματα. 

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
Ακόμη και στην τράπεζα ή σε μια υπηρεσία όταν περιμένεις στο ταμείο και αφού έρθει η σειρά σου σε στείλει ο ταμίας στον διευθυντή για υπογραφή και επιστρέψεις στο ταμείο δεν περιμένεις ξανά στην σειρά από την αρχή! Αν μια γυναίκα αφού έχει περιμένει χρόνια και έχει καλύψει ώρες ωρομισθίας ή έχει βαρεθεί να περιμένει ΠΟΤΕ επιτέλους θα βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για να συνεχίσει την ζωή της, και μείνει έγκυος και συνεχίσει να εργάζεται στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όταν με το καλό φέρει στον κόσμο το μωρό της είναι υποχρεωμένη να κάνει στην άκρη για να περάσουν αυτοί που ακολουθούν στο πίνακα μόνο και μόνο επειδή αυτοί λόγω περιστάσεων μπορούν να κινηθούν πιο ευέλικτα; Αν της ζητηθέι να κάνει αναπλήρωση στην άλλη άκρη της Ελλάδας το πιθανότερο ειναι να αναγκαστεί να αρνηθεί και αυτό σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα να πάρει άλλο διορισμό στην διάρκεια της χρονιας άρα χάνει πιθανό μόνιμο διορισμό την επόμενη χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Εκπλησσομαι να διαβαζω τετοιες αποψεις απο μια γυναικα...

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ή πολεμάμε όλοι μαζί για το σωστό ή ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του!τα παράθυρα πρέπει να κλείσουν από παντού,όπως είπε και κάποιος΄συνάδελφος και όχι να ανοίξουμε και άλλα!

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
ή πολεμάμε όλοι μαζί για το σωστό ή ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του!τα παράθυρα πρέπει να κλείσουν από παντού,όπως είπε και κάποιος΄συνάδελφος και όχι να ανοίξουμε και άλλα!
συμφωνώ
και είμαι και εγώ γυναίκα

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Με τρομάξατε!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2009, 01:43:38 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά, μιλάει και για άντρες όσον αφορά την ανατροφή.....

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
αδικία γιατί οι άντρες δεν παίρνουν άδεια ....προστασίας μητρότητας !!!!
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω ..καλά.Τι εννοείτε ακριβώς sybe ,k.d.pe03? ? ? ? ?

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
αδικία γιατί οι άντρες δεν παίρνουν άδεια ....προστασίας μητρότητας !!!!
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω ..καλά.Τι εννοείτε ακριβώς sybe ,k.d.pe03? ? ? ? ?
Εχω την εντυπωση(δεν ειμαι σιγουρη) οτι την αδεια ανατροφης(για το δημοσιο τομεα) μπορει να την παρει ο ενας απο τους 2 γονεις και αυτο ισως να ισχυει στα πλαισια της θεσμοθετημενης ισοτητας ,αλλα για την αδεια προστασιας της μητροτητας( αφορα τον ιδιωτικο τομεα)  που νομοθετηθηκε τελευταιως δεν μπορω να πω κατι.Παντως το γεγονος οτι αναφερεται στη μητροτητα πιθανο να δηλωνει οτι αφορα μονο τις γυναικες.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποια/ος πιο ενημερωμενη/ος.
Αν οι αδειες αυτες ισχυουν για τους αντρες εχω να πω μονο: "οσοι πιστοι προσελθετε"!!!

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ

Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?
Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?
Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Entaksei σας πιστεψαμε.Δε χρειαζεται να χησιμοποιησετε για επιχειρηματα παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλα

Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?
Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?
Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί κάτι που είναι win - win καταφέρνουμε να χωριστούμε και να  προτείνουμε lose-lose?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182746
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 738
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)