*

Αποστολέας Θέμα: Κατάφωρη αδικία σε βάρος των αναπληρωτριών-τών εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 4511 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Entaksei σας πιστεψαμε.Δε χρειαζεται να χησιμοποιησετε για επιχειρηματα παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλα
Με παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλα μεγαλωσες κι εσυ!μην τα υποτιμας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί κάτι που είναι win - win καταφέρνουμε να χωριστούμε και να  προτείνουμε lose-lose?
Ισως γιατι μας λειπει η αλληλεγγυη!

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
λοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!

Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?
Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?
Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........
αν κοπελιά  ήσουν μάνα και είχες βρέφος ας μην δήλωνες τους Φούρνους Ικαρίας για αναπλήρωση,γιατί τότε αγάπη μου γλυκειά αυτό θα σήμαινε ότι εκμεταλευόσουν το βρέφος σου για να πάρεις τα μόρια της αναπλήρωσης!
με αυτή την λογική βάλε μπρος!4 εγκυμοσύνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα διορισμό!σκέψου ότι θα σε διορίσουν και στην πόρτα σου μπροστά και θα κάνεις καμιά τρία χρόνια να πας σχολείο λόγω άδειας ανατροφής!μ΄αρέσει που μετά θιγόμαστε όταν οι άντρες μας την λένε!

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παράθεση
αν κοπελιά  ήσουν μάνα και είχες βρέφος ας μην δήλωνες τους Φούρνους Ικαρίας για αναπλήρωση,γιατί τότε αγάπη μου γλυκειά αυτό θα σήμαινε ότι εκμεταλευόσουν το βρέφος σου για να πάρεις τα μόρια της αναπλήρωσης!
με αυτή την λογική βάλε μπρος!4 εγκυμοσύνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα διορισμό!σκέψου ότι θα σε διορίσουν και στην πόρτα σου μπροστά και θα κάνεις καμιά τρία χρόνια να πας σχολείο λόγω άδειας ανατροφής!μ΄αρέσει που μετά θιγόμαστε όταν οι άντρες μας την λένε!

Και γιατί δεν μπορεί να το κάνει ο άντρας αυτό?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!

Πάλεψε για να πάει στους Φούρνους,δεν της κάνουν χάρη.

Entaksei σας πιστεψαμε.Δε χρειαζεται να χησιμοποιησετε για επιχειρηματα παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλα

Ναι ρε,με πάμπερσ κια με μπιμπερόν,όπως όλα τα μωρά του κόσμου,έτσι και το δικό σου και το δικό μου.
Ξέρεις τι θα πει να μη βρίσκεις γάλα για μωρό με δυσανεξεία?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Να καταργηθεί και από τους μόνιμους γιατί παίρνουν μόρια μετάθεσης ? ? ? ? ? ? ? ?

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
θα συμφωνήσω με το να χαλαρώσουμε και να κάνουμε πέντε βήματα πίσω...ίσως δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1588.0 (θυμωμένος-ήρεμη.doc)

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Όλοι μαζί είμαστε....θυμάστε το ανέκδοτο του Χριστόδουλου ....
Θεέ μου να ψοφήσουν και του γείτονα οι κατσίκες ,αντί ...Θεέ μου να αναστηθούν οι κατσίκες μου!
Εδώ νομίζω το παραφράσαμε λίγο....Θεέ μου επειδή του γείτονα πέθαναν ....ας πεθάνουν και οι δικές μου για να υπάρχει δικαιοσύνη !!!
Αν και επαναλαμβάνω ...δεν είναι έτσι. Και ο Άντρας παίρνει άδεια ανατροφής ....και από τους Φούρνους !

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Μην τους βάζετε ιδέες θα μας καταργήσουν όλα τα δικαιώματα κ μετά θα τα ξαναζητάμε  :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

[/quote]αν κοπελιά  ήσουν μάνα και είχες βρέφος ας μην δήλωνες τους Φούρνους Ικαρίας για αναπλήρωση,γιατί τότε αγάπη μου γλυκειά αυτό θα σήμαινε ότι εκμεταλευόσουν το βρέφος σου για να πάρεις τα μόρια της αναπλήρωσης!

Την περιπτωση να βρεθει καποια σε απομονωμενο μερος,υστερα απο το τσεκαρισμα του περιφημου κουτιου(ναι παντου) δεν την υπολογιζεις;
Εγω δεν ανησυχω για τους αντρες στο συνολο τους παρα μονο γι αυτους που πατανε με το ενα ποδι στον 20ο αιωνα και με το αλλο ποδι στον 21ο αιωνα.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Και οι δύο γονείς πρέπει να παίρνουν άδεια για όλα τα παιδά.
Εναλλάξ.
Να βοηθάει ο ένας τον άλλον.
Όχι έκανα δύο θα πάρω άδεια μόνο για το ένα.
Ειδικά στην περίπτωση που είναι μακρυά από τον τόπο τους,είτε διορισμένοι,είτε αναπληρωτές.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Όλοι μαζί είμαστε....θυμάστε το ανέκδοτο του Χριστόδουλου ....
Θεέ μου να ψοφήσουν και του γείτονα οι κατσίκες ,αντί ...Θεέ μου να αναστηθούν οι κατσίκες μου!
Εδώ νομίζω το παραφράσαμε λίγο....Θεέ μου επειδή του γείτονα πέθαναν ....ας πεθάνουν και οι δικές μου για να υπάρχει δικαιοσύνη !!!
Αν και επαναλαμβάνω ...δεν είναι έτσι. Και ο Άντρας παίρνει άδεια ανατροφής ....και από τους Φούρνους !

Συμφωνω και επαυξανω με το οτι δεν χρωσταμε καλο.
Εχει παρει αντρας αδεια ανατροφης; γιατι αδεια ανατροφης για μενα συνεπαγεται οτι αναλαμβανω την φροντιδα του παιδιου.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σαν να μπερδευτήκαμε λίγο εδω μέσα Μαro........

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Σαν να μπερδευτήκαμε λίγο εδω μέσα Μαro........
Τι εννοεις;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182754
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144