0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Entaksei σας πιστεψαμε.Δε χρειαζεται να χησιμοποιησετε για επιχειρηματα παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλαΜε παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλα μεγαλωσες κι εσυ!μην τα υποτιμας!
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί κάτι που είναι win - win καταφέρνουμε να χωριστούμε και να προτείνουμε lose-lose?
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 09, 2009, 03:13:00 pmλοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........
λοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!
αν κοπελιά ήσουν μάνα και είχες βρέφος ας μην δήλωνες τους Φούρνους Ικαρίας για αναπλήρωση,γιατί τότε αγάπη μου γλυκειά αυτό θα σήμαινε ότι εκμεταλευόσουν το βρέφος σου για να πάρεις τα μόρια της αναπλήρωσης!με αυτή την λογική βάλε μπρος!4 εγκυμοσύνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα διορισμό!σκέψου ότι θα σε διορίσουν και στην πόρτα σου μπροστά και θα κάνεις καμιά τρία χρόνια να πας σχολείο λόγω άδειας ανατροφής!μ΄αρέσει που μετά θιγόμαστε όταν οι άντρες μας την λένε!
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 11, 2009, 02:21:39 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 09, 2009, 03:13:00 pmλοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........αν κοπελιά ήσουν μάνα και είχες βρέφος ας μην δήλωνες τους Φούρνους Ικαρίας για αναπλήρωση,γιατί τότε αγάπη μου γλυκειά αυτό θα σήμαινε ότι εκμεταλευόσουν το βρέφος σου για να πάρεις τα μόρια της αναπλήρωσης!με αυτή την λογική βάλε μπρος!4 εγκυμοσύνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα διορισμό!σκέψου ότι θα σε διορίσουν και στην πόρτα σου μπροστά και θα κάνεις καμιά τρία χρόνια να πας σχολείο λόγω άδειας ανατροφής!μ΄αρέσει που μετά θιγόμαστε όταν οι άντρες μας την λένε!
Entaksei σας πιστεψαμε.Δε χρειαζεται να χησιμοποιησετε για επιχειρηματα παμπερς γιογιο μπιμπερο γαλαΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 11, 2009, 02:21:39 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 09, 2009, 03:13:00 pmλοιπόν ,μισό λεπτό τώρα γιατί το παρακάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν είναι δυνατόν μια αναπληρώτρια να πάρει 9 μήνες άδεια ανατροφής για το παιδί αφού συνήθως ένας αναπληρωτής θα γράψει το πολύ γύρω στους 8-8,5 μήνες προυπηρεσία!άλλωστε μην ξεχνάμε ότι :αν σε πάρουν μια χρονιά αναπληρώτρια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν και του χρόνου,οπότε θα συνεχίσεις να γράφεις προυπηρεσία!συγνώμη αλλά αν και γυναίκα δεν το θεωρώ σωστό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος των ανδρών συναδέλφων μας!Tι λες κοπέλα μου........την αναπληρώτρια στους Φούρνους Ικαρίας τη ρώτησες?Που θα το πάει το βρεφάκι άμα χρειαστεί γιατρό?Ούτε γάλα δε θα βρίσκει εκεί.........
Όλοι μαζί είμαστε....θυμάστε το ανέκδοτο του Χριστόδουλου ....Θεέ μου να ψοφήσουν και του γείτονα οι κατσίκες ,αντί ...Θεέ μου να αναστηθούν οι κατσίκες μου!Εδώ νομίζω το παραφράσαμε λίγο....Θεέ μου επειδή του γείτονα πέθαναν ....ας πεθάνουν και οι δικές μου για να υπάρχει δικαιοσύνη !!!Αν και επαναλαμβάνω ...δεν είναι έτσι. Και ο Άντρας παίρνει άδεια ανατροφής ....και από τους Φούρνους !Συμφωνω και επαυξανω με το οτι δεν χρωσταμε καλο.Εχει παρει αντρας αδεια ανατροφης; γιατι αδεια ανατροφης για μενα συνεπαγεται οτι αναλαμβανω την φροντιδα του παιδιου.
Σαν να μπερδευτήκαμε λίγο εδω μέσα Μαro........Τι εννοεις;