*

Αποστολέας Θέμα: Επιλαχοντες ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 11653 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Επιλαχοντες ΠΕ 06
« στις: Ιουλίου 10, 2009, 03:07:01 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!!
ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟ!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ???ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ 33 ΜΟΡΙΑ!!!!ΦΕΥΓΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Η' ΤΖΙΦΟΣ???
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Επιλαχοντες ΠΕ 06
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:41 »

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 10, 2009, 03:33:34 pm »
Κι εγώ βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη θέση μού αλλά δεν είμαι διοριστέα για 30 θέσεις. Κι εγώ θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα για να με πάρουν σαν επιλαχούσα. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν οι πίνακες μετάτον έλεγχο των δικαιολογητικών(οι οριστικοί).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 10, 2009, 03:38:41 pm »
κι εγω με 33 και κάτι μόρια πολύ χαρούμενη. Πιστεύω πως θα φύγουμε αναπληρώτριες και μάλιστα σχστικά νωρίς.

στον ασεπ του 2004 εκτός από εκείνους που διορίζονταν τη 2η χρονιά, διορίστηκαν περίπου 250 άτομα επιπλέον από τους πινακες των επιτυχόντων, μη διοριστέων. Είχα και γνωστη που διορίστηκε χωρίς να το περιμένει τότε

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 10, 2009, 05:54:51 pm »
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:41 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 10, 2009, 06:01:53 pm »
κι εγω με 33 και κάτι μόρια πολύ χαρούμενη. Πιστεύω πως θα φύγουμε αναπληρώτριες και μάλιστα σχστικά νωρίς.

στον ασεπ του 2004 εκτός από εκείνους που διορίζονταν τη 2η χρονιά, διορίστηκαν περίπου 250 άτομα επιπλέον από τους πινακες των επιτυχόντων, μη διοριστέων. Είχα και γνωστη που διορίστηκε χωρίς να το περιμένει τότε

τόσοι πολλοι ήταν!!! το θυμάσαι καλά? :o έχω φίλη κάπου 150 θέσεις κάτω απο τον τελευταίο διοριστέο, να την ειδοποιήσω ;D

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 10, 2009, 07:10:22 pm »
δε νομιζω οτι ηταν τοσοι πολλοι, καμμια 50ρια μπορει.Αν ηταν τοσο το νουμερο θα καταστρατηγουνταν η αναλογια 60/40 παρα πολυ. Ναι υπαρχουν πιθανοτητες αποτι εχω καταλαβει καποιοι διοριζονταν κ με προυπηρεσια οποτε επιλεγουν να πανε με τον πινακα προυπηρεσιας γιατι προηγουνται αποτι εχω ακουσει.Οποτε εχετε πιθανοτητες

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 12, 2009, 01:00:08 pm »

τόσοι πολλοι ήταν!!! το θυμάσαι καλά? :o έχω φίλη κάπου 150 θέσεις κάτω απο τον τελευταίο διοριστέο, να την ειδοποιήσω ;D
Ρε παιδιά, κοιτάτε πρώτα και τους αριθμούς πριν αρχίσετε να σπέρνετε ανέμους... αισιοδοξίας... Το 2004 οι θέσεις του ΑΣΕΠ ήταν 960!!! Φυσικό και επόμενο να είναι μεγάλος και ο αριθμός του 40% και των επιλαχόντων. Τώρα με 228 'που πας ρε Καραμήτρο;'
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 12, 2009, 01:03:30 pm »
Τώρα, όσοι είστε 30 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο, έχετε βασιμες ελπίδες να ελπίζετε ότι θα είστε επιλαχόντες. Προσοχή: όχι φέτος, φέτος δεν θα πάρουν επιλαχόντες. Τη δευτερη χρονιά παίρνουν
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 13, 2009, 05:57:34 pm »
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ Η'  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜ

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 13, 2009, 06:25:20 pm »
Ston prohgoumeno asep hmoun kai egw stous epilaxontes gurw stis 50 theseis pio katw kai den dioristika. Apo oso gnwrizw phran gurw stous 38 epilaxontes meta tous 312 dioristeous. Ara proswpikh mou apopsh einai pws dustuxws me mono 228 dioristeous mallon to polu mexri 30 epilaxontes na paroun. Giati den thlefwneite sto upourgeio sto tmhma diorismou tou kladou mas? Xwris bebaia oi upallhloi na mporoun na gnwrizoun me bebaiothta giati einai polu nwris kati parapanw gnwrizoun apo emas. Pantws akomh kai an den eiste mesa kouragio kai ola tha pane kala thn epomenh fora. Egw auth thn fora eimai stous dioristeous. To idio euxomai kai esas giati mporw na katalabw poso psuxwfthoro einai na ftanei kaneis sthn phgh kai na mhn pinei nero.

Αποσυνδεδεμένος eleni t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 14, 2009, 09:33:07 am »
Σχεδόν σε κάθε ΑΣΕΠ τη δεύτερη χρονιά καλούν λίγο περισσότερα άτομα αλλά δυστυχώς μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να σε ενημερώσει με σιγουριά. Έτσι την έπαθα στον προηγούμενο διορισμό. Ήμουν και γω περίπου 50 θέσεις κάτω και όλοι μου έλεγαν ότι θα διοριστώ.(Λόγω των υποτιθέμενων μαζικών συνταξιοδοτήσεων κτλ.) Τελικά πήρε 35 άτομα περίπου.... Συμβουλή μου να μην περιμένετε πολλά γιατί μετά αν δεν τα καταφέρετε είναι σχετικά μεγάλη η απογοήτευση. Πάντως, αφού μάλλον θα δουλέψετε αναπληρωτές, είναι θέμα χρόνου και ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 14, 2009, 10:45:18 am »
παιδια, ειμαι κι εγω επιτυχουσα, 50 κατι θεσεις κατω απο τον τελευταιο! μιλησα με το δασκαλο μου, βαθμολογητη του ασεπ, και μου ειπε οτι καθε χρονο παιρνουν επιπλεον ατομα απο τους επιτυχοντες, τη δευτερη χρονια οπως ηδη αναφερθηκε και μου ειπε οτι ελπιζει να με παρουν αναπληρωτρια φετος κατα 90% γιατι εχουν γινει λεει παρα πολλες αποσπασεις κι εχει αδειασει η επαρχια... στην αιτηση μου εγω δεν το τικαρα το κουτακι, γιατι για αναπληρωτρια δεν το ρισκαρω να παω οπουδηποτε, αλλα εβαλα αρκετη επαρχια... και μου ειπε οτι παρολο που εχω 19 μορια περιπου για αναπληρωση, πιστευει οτι θα με παρουν λογω αποσπασεων .... οποτε μακαρι ολα να πανε καλα και να διοριστουμε κι εμεις σιγα σιγα. ολα αυτα τα μεταφερω με καθε επιφυλαξη, γιατι κι αυτος δεν ξερει ο ανθρωπος κατι συγκεκριμενο, αλλα ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και δασκαλος και με βοηθησε πολυ... οποτε ελπιζω με βαση τα λογια του και την πειρα του τοσα χρονια να ξερει κατι παραπανω... ευχομαι καλη τυχη σε ολους μας, γιατι αν δεν πηγαινα καλα θα το ειχα χωνεψει, αλλα αυτο το παρατσακ με διαλυει... :(

αληθεια, λετε να μας βοηθησει καθολου το γεγονος οτι ερχονται μεσα στην χρονια εκλογες;;; δεν θα θελει λετε να φανει αρεστος και να παρει κοσμο, γιατι δεν θα ξαναβγει με τιποτα;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2009, 10:55:18 am από planety »
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 14, 2009, 12:33:00 pm »
Planety, τα συνολικά σου μόρια είναι 19 ή αυτά που παίρνεις από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ;

Εύχομαι κι εγώ να άδειασαν θέσεις λόγω των αποσπάσεων ή ακόμη καλύτερα να ισχύσει η κάλυψη των κενών από μόνιμους και αναπληρωτές μόνο!!

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 14, 2009, 02:15:59 pm »
δηλαδή εγώ με 33+ μόρια που φοβάμαι μη δεν πάρουν πολλούς αναπληρωτές φέτος και μείνω στην απεξω, να μη φοβάμαι.  ;D Ο,τι έχουν πάρει πολλοί αποσπάσεις σε διευθύνσεις και σε τέτοια του κλάδου μας, το ξέρω κι εγω...
Μακάρι Παναγία μου........να φύγουμε για αναπλήρωση μια ώρα αρχίτερα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182759
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)