0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 15, 2009, 03:16:55 pmΚαι όλα αυτά που ακούγονται του στιλ ' έγιναν πολλές αποσπάσεις, είναι πολλοί αυτοί που θα βγουν στην σύνταξη, έχει αδειάσει η επαρχία' ξέρετε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακούγονται; Προσωπικά τα ακούω από το 2006...Τώρα κατά πόσο αληθεύουν πάλι θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.Στο νησί που ήμουν πέρυσι αναπληρώτρια (μεγάλο νησί) υπήρχαν σχολεία που ΔΕΝ έκαναν αγγλικά γιατί έστειλαν 3 αναπληρωτές και τα κενά ήταν πολύ περισότερα... Ναι, υπάρχουν αποσπάσεις, ναι, βγαίνουν άτομα στην σύνταξη, αλλα...Ποιός σας είπε ότι οι προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών είναι ανάλογες των κενων; Δεν το βλέπετε ότι γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ ο θεσμός της απλήρωτης, μισο-ασφαλισμένης εργασιας (βλέπε ωρομισθία) γιγαντώνεται, ειδικά στην ειδικότητα μας...Πόσο δίκο έχεις!! Μόνο αυτό θα πω...Δεν έχω δουλέψει αναπληρώτρια αλλά την πρώτη μου χρονιά ως ωρομίσθια βρέθηκα κι εγώ σε σχολείο που στο πρωινό πρόγραμμα δεν έκαναν αγγλικά αλλά είχαν στο ολοήμερο (εμένα!). Και κάπως έτσι κύλησε όλη η χρονιά για να βάλει η δασκάλα της τάξης (!!!) ένα ενδεικτικό 9 ή 10 στο μάθημα αγγλικών στο τελευταίο τρίμηνο!!
Και όλα αυτά που ακούγονται του στιλ ' έγιναν πολλές αποσπάσεις, είναι πολλοί αυτοί που θα βγουν στην σύνταξη, έχει αδειάσει η επαρχία' ξέρετε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακούγονται; Προσωπικά τα ακούω από το 2006...Τώρα κατά πόσο αληθεύουν πάλι θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.Στο νησί που ήμουν πέρυσι αναπληρώτρια (μεγάλο νησί) υπήρχαν σχολεία που ΔΕΝ έκαναν αγγλικά γιατί έστειλαν 3 αναπληρωτές και τα κενά ήταν πολύ περισότερα... Ναι, υπάρχουν αποσπάσεις, ναι, βγαίνουν άτομα στην σύνταξη, αλλα...Ποιός σας είπε ότι οι προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών είναι ανάλογες των κενων; Δεν το βλέπετε ότι γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ ο θεσμός της απλήρωτης, μισο-ασφαλισμένης εργασιας (βλέπε ωρομισθία) γιγαντώνεται, ειδικά στην ειδικότητα μας...
Ανακεφαλαιώνοντας, οι ίδιοι οι ΟΑΕΔιτες δίνουν 37 άτομα ΠΕ06.Το 40% του 228 είναι 91. Θα αποροφηθούν σε δύο χρόνια. Για τα κενά που θα δημιουργηθούν επειδή κάποιοι διοριστεοι επιλέξουν 24μηνο ή 40%, θα καλυφθούν ολα από επιλαχόντες.(αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ οποιος ξέρει να διορθώσει).Τώρα για τη φίλη που είναι 200 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο, είναι σιγουρο ότι δεν θα προσληφθεί σαν επιλαχούσα, εκτός αν όλοι οι 199που προηγούνται αρνηθούν. Τώρα αν με την κοπέλα γίνεται και κάτι άλλο πχ έχει τρελά μόρια λόγω προυπηρεσίας, εκει είναι άλλη ιστορία.
παιδιά εγώ κάπου ε'ιχα διαβάσει στο φόρουμ οτι θα προσληφθούν 78 άτομα φέτος στον κλάδο μας με το 40%; δεν ισχύει αυτό;θα είναι μόνο 91 και φέτος και του χρόνου με το 40%; Επίσης σταυρούλα αυτοί οι 37 οαεδίτες που αναφέρεις συμπεριλαμβάνονται στους 91 η είναι ξεχωριστοί;εκτ'ος του 40%;
Αντιγράφω από τη Smarw σε άλλο θέμα:σύμφωνα με τον πίνακα του gerakian, διορίζονται:2 άτομα με 30μηνο145 άτομα με 24μηνο76 άτομα με 40%και αυτοι από ασεπ(1η χρονιά) Μακαριιι
δεν νονιζω να ειναι πολλοι οι 145 για 24μηνο. ειχα τσεκαρει καποια στιγμη τον ενιαιο πινακα διορισμων παραλληλα με το ποιοι φυγαν φετος αναπληρωτες κ βγαιναν αρκετοι με 24 μηνες και πανω. παντως, το 40% ειναι οντως 76 ατομα για καθε χρονια (και με την απλη μεθοδο των τριων παει ετσι - το 60 ειναι 228, το 40 χ? χ=152 και για τις δυο χρονιες, οποτε για την μια βγαινει 76)
Να επανέλθω λιγάκι και να ρωτήσω το εξής:Ας υποθέσουμε ότι γίνονται οι διορισμοί κάνονικά και βλέπουμε οτι πχ.10 άτομα που ήταν επιτυχόντες, επίλέγουν να διοριστούν με την προυπηρεσία τους γιατί τους συμφέρει καλύτερα.Αυτο σημαίνει οτι την 2η χρονιά οι συμπληρωματικοι διορισμοι θα είναι σίγουρα 10 ή θα μείνουν κενές οι θέσεις????υπαρχει καποια νομοθεσια για αυτο??/Χίλια Ευχαριστω!!!!!!!
Παράθεση από: Joia στις Ιουλίου 16, 2009, 10:49:26 pmΝα επανέλθω λιγάκι και να ρωτήσω το εξής:Ας υποθέσουμε ότι γίνονται οι διορισμοί κάνονικά και βλέπουμε οτι πχ.10 άτομα που ήταν επιτυχόντες, επίλέγουν να διοριστούν με την προυπηρεσία τους γιατί τους συμφέρει καλύτερα.Αυτο σημαίνει οτι την 2η χρονιά οι συμπληρωματικοι διορισμοι θα είναι σίγουρα 10 ή θα μείνουν κενές οι θέσεις????υπαρχει καποια νομοθεσια για αυτο??/Χίλια Ευχαριστω!!!!!!! Κάποιος να γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό??