0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ισχύει για όλους.Απ'ότι θυμάμαι όμως δεν μου είχαν ζητήσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης.Επίσης σχετικά με το πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής, σε κάθε υγειονομική επιτροπή δεν ζητούν τις ίδιες εξετάσεις. Αλλά μπορείς να τις κάνεις και στον τόπο διορισμού, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεστε γι'αυτό.Επίσης, τα παραπάνω δικαιολογητικά τα προσκομίζεις στην διεύθυνση που διορίζεσαι, και όχι εκεί που κάνεις την αίτηση για διορισμό.
Καλημερα σε ολους!Διαβασα τον οδηγο νεοδιοριστου απο το alfavita πραγματικα πολύ χρησιμος! Εχω ομως και εγω καποιες αποριες!!Καπου λεει οτι μας συμφερει να τοποθετηθουμε σε μια περιοχη με πολλα μορια τη πρωτη χρονια (απομακρισμενη προφανως!) για καλυτερη τοποθετηση την επομενη! Που μπορω να βρω τις περιοχες τα σχολεια και τα μορια που δινει καθε σχολειο?? Επίσης, η μια χρονια ως αναπληρωτρια σου δινει μορια για καλυτερη τοποθετηση στο διορισμο? (ειμαι στο 300+ στο πινακα του ΑΣΕΠ οποτε μπορει να παω και ως αναπληρωτρια φετος)Και τελευταια απορια (!!!!) Δουλευα σε παιδικο σταθμο με συμβαση ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου , ειχα ικα, μετραει αυτη η προυπηρεσια για καλυτερη τοποθετηση ή μετραει σε κατι...οτιδηποτε!!! Πολλες αποριες ...Ευχαριστω προκαταβολικα!!!