Σύνολο ψηφοφόρων: 59
Η ψηφοφορία έληξε: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:50:23 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stellinio στις Ιουλίου 13, 2009, 12:04:20 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 11, 2009, 05:02:20 pmαποτυχουσα λογω γνωστικου αν και την δευτερη μερα εγραψα παρα πολυ καλα. αλλα τι να το κανεις ουτε καμια μοριακια δεν παιρνω για ωρομισθια.ηταν η δευτερη φορα. θα δινω καθε φορα αλλα πλεον πολυ χαλαρα (με την λογικη "και αν σου κατσει?"). σχεδιαζω πλεον την ζωη μου χωρις τον παραγοντα ασεπ, προυπηρεσια κτλπ.συγχαρητηρια πολλα παντως σε οσους τα καταφεραν! Evi06 κι εγώ μια από τα ίδια!! Έδινα δεύτερη φορά φέτος.Την πρωτη ήμουν επιτυχούσα και τώρα με έκαψε το γνωστικό. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έχω μαζέψει μερικά μόρια από τα σχολεία ώστε να απότελούν σίγουρη την ωρομισθία. Αυτό όμως που με στενοχωρεί πιο πολύ από όλα ειναι η έκφραση του προσώπου όσων με ρωτάνε πώς τα πηγα και η έκπληξη τους τύπου ''μα καλά, πώς και δεν πέρασες?'' Φέτος είχα διαβάσει μάλιστα αλλά την επόμενη φορά θα πάω πραγματικά σαν τουρίστας..ααα καλα μην ασχολησε με ανθρωπους που δεν εχουν περασει απο την εμπειρια του ασεπ! δεν το καταλαβαινουν. και εν μερη τους καταλαβαινω... οσο ημουν φοιτητρια θεωρουσα οτι οκ μπορει να μην καταφερω να διοριστω μεσω ασεπ αλλα τουλαχιστον στους επιτυχοντες θα ημουν. αλλα η γραμμη των επιτυχοντων και αποτυχοντων ειναι τοσο λεπτη!! ειδικα σε αυτα τα κειμενα του γνωστικου!καλη συνεχεια!
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 11, 2009, 05:02:20 pmαποτυχουσα λογω γνωστικου αν και την δευτερη μερα εγραψα παρα πολυ καλα. αλλα τι να το κανεις ουτε καμια μοριακια δεν παιρνω για ωρομισθια.ηταν η δευτερη φορα. θα δινω καθε φορα αλλα πλεον πολυ χαλαρα (με την λογικη "και αν σου κατσει?"). σχεδιαζω πλεον την ζωη μου χωρις τον παραγοντα ασεπ, προυπηρεσια κτλπ.συγχαρητηρια πολλα παντως σε οσους τα καταφεραν! Evi06 κι εγώ μια από τα ίδια!! Έδινα δεύτερη φορά φέτος.Την πρωτη ήμουν επιτυχούσα και τώρα με έκαψε το γνωστικό. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έχω μαζέψει μερικά μόρια από τα σχολεία ώστε να απότελούν σίγουρη την ωρομισθία. Αυτό όμως που με στενοχωρεί πιο πολύ από όλα ειναι η έκφραση του προσώπου όσων με ρωτάνε πώς τα πηγα και η έκπληξη τους τύπου ''μα καλά, πώς και δεν πέρασες?'' Φέτος είχα διαβάσει μάλιστα αλλά την επόμενη φορά θα πάω πραγματικά σαν τουρίστας..
αποτυχουσα λογω γνωστικου αν και την δευτερη μερα εγραψα παρα πολυ καλα. αλλα τι να το κανεις ουτε καμια μοριακια δεν παιρνω για ωρομισθια.ηταν η δευτερη φορα. θα δινω καθε φορα αλλα πλεον πολυ χαλαρα (με την λογικη "και αν σου κατσει?"). σχεδιαζω πλεον την ζωη μου χωρις τον παραγοντα ασεπ, προυπηρεσια κτλπ.συγχαρητηρια πολλα παντως σε οσους τα καταφεραν!
Κι εγώ επιτυχών, συνολικά βγάζω 23-24 μόρια...
Η πέμπτη φορά ήταν η τυχερή για μένα. Επιτέλους είδα το όνομά μου στους διοριστέους!!!!!!!!!! Παιδιά μην απελπίζεστε και μην το βάζετε κάτω.
και γ ω ειμαι γυρω στο 18 αλλα με συναδελφους που μιλησα εδω μου ειπαν ότι ενω η βαση για διορισμο περυσι ηταν 18,057 φετος θα ανεβει πιο ψηλα... τι να πω ας περιμενουμε να δουμε...