0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καθε φορα στις ειδησεις τα ιδια. βλεπουν οτι ενα θεμα πουλαει κ αρχιζουν τις κινδυνολογιες...οι ιδιοι οι επιστημονες αποφανθηκαν. το ποσοστο θνησιμοτητας της εποχιακης γριπης ειναι μεγαλυτερο απο το ποσοστο της νεας γριπης. γιατι γινεται τοσος χαμος δε μπορω να το καταλαβω. ατομα που ζουν στην αμερικη, την εστια της γριπης, μου λενε οτι δε γινεται τοσος ντορος οσο εδω. οι ανθρωποι κυκλοφορουν κανονικοτατα. οι εικονες που δειχνουν στις τηλεορασεις απο το εξωτερικο με τους ανθρωπους να κυκλοφορουν με μασκες δεν ισχυουν. ισως μονο στη μεγαλη βρετανια. αν προφυλαχτουμε δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας. αν δεις οτι εισαι αρρωστος με 38 κ πανω πυρετο κ δεν πας εγκαιρα στο νοσοκομειο δε σου φταιει κανεις. αν παρεις την καταλληλη αγωγη εγκαιρα δεν εχεις κανενα προβλημα. τωρα αν σε ενα σχολειο παρουσιαστει κρουσμα, το σχολειο αυτο θα κλεισει. το ιδιο ακριβως γινεται κ σε περιπτωσεις μηνιγγιτιδας. γιατι να κλεισουν προληπτικα τα σχολεια? ειναι αυτο μετρο? προσωπικα αν ειχα παιδια δεν θα τους εκανα ενα εμβολιο που δεν εχει τεσταριστει
και ρε παιδα μην ξεχναμε το πιο σημαντικο. οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν τεραστια κερδη. θεωρω οτι στηνεται ενα παιχνιδι με συμφεροντα φαρμακοβιομηχανων με τις ευλογιες των κυβερνησεων κ δημοσιογραφων για να πουληθουν φαρμακα. σε ολο αυτο το παιχνιδι πρωταγωνιστες ειμαστε εμεις. εχουν εξαντληθει ολα τα εμβολια για την παθηση των πνευμονων (δεν θυμαμαι πώς λεγεται η παθηση). τα παιρνουμε προληπτικα κ ανθρωποι που τα εχουν πραγματικα αναγκη δεν τα εχουν. ολος αυτος ο ντορος δε γινεται τυχαια. καπου αποσκοπει...ας μην μπουμε κ εμεις σε αυτο το τρυπακι
Εμένα άλλο με καίει.Πες ότι κλείνουν.Τα μόρια θα τα πάρουμε?Λογικά ναι,αφού δεν έκλεισαν με δική μας υπαιτιότητα.Εκτός κι αν κάποιο κλείσει γιατί ένας καθηγητής ήταν άρρωστος,οπότε τότε κλείνει με δική του υπαιτιότητα,οπότε δεν τις αυτός.Οι υπόλοιποι όμως τις παίρνουν?
Αχ, και να ημουν μαθητης σου LK !!!!( μου αρεσει να μιλαω με τις αγγλιδουλες!!! χαχχαχαχα)και ομως, το ειπαν. μεχρι Ιουλιο η σχολικη χρονια, αν....βεβαια,πολλα λενε,λιγα κανουν. θα βρεθει λυση με περικοπες των ημερων αργιας Χριστουγεννων-Πασχα κλπ οπως, εκδομων.....
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 29, 2009, 02:54:01 pmΑχ, και να ημουν μαθητης σου LK !!!!( μου αρεσει να μιλαω με τις αγγλιδουλες!!! χαχχαχαχα)και ομως, το ειπαν. μεχρι Ιουλιο η σχολικη χρονια, αν....βεβαια,πολλα λενε,λιγα κανουν. θα βρεθει λυση με περικοπες των ημερων αργιας Χριστουγεννων-Πασχα κλπ οπως, εκδομων.....Θα στείλω μήνυμα μέχρι τότε και θα σε ειδοποιήσω σε ποια παραλία θα βρισκόμαστε. Μην αρχίσετε όμως να τραγουδάτε με τους μαθητές άσματα της