0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
που μπορώ να τον δω και εγώ αυτό τον πίνακα?
Μόνο των αναπληρωτών είναι ακριβής η προϋπηρεσία. Των ωρομισθίων δεν είμαι σίγουρη πως βγαίνει. Άλλωστε οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων δεν ανακοινώνονται πουθενά. Νομίζω είναι ο μέσος όρος των προϋπηρεσιών που έχει κάποιος. Ο πίνακας είναι μεν ενδεικτικός αλλά δίνει πάνω κάτω τη θέση που θα έχουμε στον κανονικό πίνακα.
Παιδιά πώς ανοίγουν αυτά το αρχεία που λεέι ότι είναι ζιπαρισμένα? Τι ακριβώς κάνω?
Παράθεση από: msa στις Ιουλίου 13, 2009, 11:21:34 pmΜόνο των αναπληρωτών είναι ακριβής η προϋπηρεσία. Των ωρομισθίων δεν είμαι σίγουρη πως βγαίνει. Άλλωστε οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων δεν ανακοινώνονται πουθενά. Νομίζω είναι ο μέσος όρος των προϋπηρεσιών που έχει κάποιος. Ο πίνακας είναι μεν ενδεικτικός αλλά δίνει πάνω κάτω τη θέση που θα έχουμε στον κανονικό πίνακα. Άλλα ντ΄άλλων είναι αυτός ο πίνακας!!! Τί θα πει ¨ενδεικτικός πίνακας¨? Μισό μόριο λιγότερο να σου βάλει πας 50 - 60 θέσεις κάτω!Ας περιμένουμε τους πίνακες απο το ΥΠΕΠΘ.Υ.Γ. Σε μένα έχει -2,3 μόρια!
Παράθεση από: efi.. στις Ιουλίου 13, 2009, 11:44:36 pmΠαράθεση από: msa στις Ιουλίου 13, 2009, 11:21:34 pmΜόνο των αναπληρωτών είναι ακριβής η προϋπηρεσία. Των ωρομισθίων δεν είμαι σίγουρη πως βγαίνει. Άλλωστε οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων δεν ανακοινώνονται πουθενά. Νομίζω είναι ο μέσος όρος των προϋπηρεσιών που έχει κάποιος. Ο πίνακας είναι μεν ενδεικτικός αλλά δίνει πάνω κάτω τη θέση που θα έχουμε στον κανονικό πίνακα. Άλλα ντ΄άλλων είναι αυτός ο πίνακας!!! Τί θα πει ¨ενδεικτικός πίνακας¨? Μισό μόριο λιγότερο να σου βάλει πας 50 - 60 θέσεις κάτω!Ας περιμένουμε τους πίνακες απο το ΥΠΕΠΘ.Υ.Γ. Σε μένα έχει -2,3 μόρια!μην λεμε και οτι θελουμε!!!!η δουλεια που εκανε ο gerakian ειναι φοβερη. πραγματι για τους ωρομισθιους μπορει αν υπαΡχει μια μικρη αποκλιση αλλα για τους αναπληρωτες, που το εχω ελεγξει για πολλους ειναι πολυ κοντα!!!εξαλλου οι ωρομισιθοι δεν επηρεαζουν τους πινακες διορισμου και αναπληρωτων....
Εκτός κι αν χτύπησαν βαθμούς στον ασεπ.
Αν ο ωρομίσθιος που είχε 3 μόρια πχ,ασήμαντα για αναπλήρωση,πόσο μάλλον για διορισμό,πήρε μόρια από ασεπ που τον στέλνουν αναπληρωτή......