0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να προσθέσω έναν προβληματισμό. Ο αριθμός 3 στον πινακα Δ των βιολόγων ΠΕ04.04 έχει μόρια από προυπηρεσία 16.585που σημαίνει ότι δεν έχει κλείσει πλήρη εξαετία. Για ποιον λόγο δικαιούται να βρίσκεται στους υποψηφιους προς διορισμό? Αν γνωρίζει κάποιος κατι ας το αναφέρει. Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά!
Παράθεση από: naki στις Αυγούστου 13, 2011, 02:42:32 pmΚαλησπέρα...Καταρχάς , να σας πω ότι μίλησα σήμερα στις 12.00 με το υπουργείο. Είναι εκεί και τσεκάρουν τους πίνακες!!!!!!!!!! Όσον αφορά τις προϋπηρεσίες :Α) Υπολογίζεται στη μοριοδότηση και η φετινή......(2010-2011)
Καλησπέρα...Καταρχάς , να σας πω ότι μίλησα σήμερα στις 12.00 με το υπουργείο. Είναι εκεί και τσεκάρουν τους πίνακες!!!!!!!!!! Όσον αφορά τις προϋπηρεσίες :Α) Υπολογίζεται στη μοριοδότηση και η φετινή......(2010-2011)
παιδιά γεια σας και καλή αναμονή με καλά αποτελέσματα.Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να απαντήσει σε κάτι.Στον πίνακα ειδικών κατηγοριών της δευτεροβάθμιας (πίνακας
Θέλω να προσθέσω έναν προβληματισμό. Ο αριθμός 3 στον πινακα Δ των βιολόγων ΠΕ04.04 έχει μόρια από προυπηρεσία 16.585που σημαίνει ότι δεν έχει κλείσει πλήρη εξαετία.Για ποιον λόγο δικαιούται να βρίσκεται στους υποψηφιους προς διορισμό? Αν γνωρίζει κάποιος κατι ας το αναφέρει. Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά!
Παράθεση από: dimi89 στις Αυγούστου 13, 2011, 01:52:43 pmπαιδιά γεια σας και καλή αναμονή με καλά αποτελέσματα.Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να απαντήσει σε κάτι.Στον πίνακα ειδικών κατηγοριών της δευτεροβάθμιας (πίνακας
Χρόνια σας πολλά. Πρώτη φορά γράφω, δείξτε ανοχή σας παρακαλώ. Έχω δυο ερωτηματικά για τις ειδικές κατηγορίες. Δείτε αν μπορείτε το 34 του πίνακα Α που δεν αναφέρεται ως ειδική κατηγορία στον πίνακα αναπληρωτών και το 5 του Δ για τα μόρια.
Παράθεση από: fasvil στις Αυγούστου 15, 2011, 10:03:25 pmΧρόνια σας πολλά. Πρώτη φορά γράφω, δείξτε ανοχή σας παρακαλώ. Έχω δυο ερωτηματικά για τις ειδικές κατηγορίες. Δείτε αν μπορείτε το 34 του πίνακα Α που δεν αναφέρεται ως ειδική κατηγορία στον πίνακα αναπληρωτών και το 5 του Δ για τα μόρια.Σε ποιον κλάδο αναφέρεσαι?
recoba, πού ακριβώς στο άρθρο 3, ο 3848 μιλάει και για ιδιωτική προϋπηρεσία που θα προσμετράται;Εγώ διαβάζω στον 3848/2010Άρθρο 6ΠροϋπηρεσίαΣτην υποπαράγραφο α΄ της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152 Α΄), όπως η παράγραφος αυτή αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 του ν.3687/ 2008 (ΦΕΚ 159 Α΄), προστίθενται περιπτώσεις ιε΄και ιστ΄ ως εξής:«ιε) στις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(Ο.Τ.Ε.Κ.), ιστ) στις σχολικές μονάδες του Εθνικού Ιδρύματος Απροσάρμοστων Παίδων Κρήτης, μετά την υπαγωγή τους στο Υπουργείο Παιδείας, Δια
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 15, 2011, 11:35:43 pmrecoba, πού ακριβώς στο άρθρο 3, ο 3848 μιλάει και για ιδιωτική προϋπηρεσία που θα προσμετράται;Εγώ διαβάζω στον 3848/2010Άρθρο 6ΠροϋπηρεσίαΣτην υποπαράγραφο α΄ της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002 (ΦΕΚ 152 Α΄), όπως η παράγραφος αυτή αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 του ν.3687/ 2008 (ΦΕΚ 159 Α΄), προστίθενται περιπτώσεις ιε΄και ιστ΄ ως εξής:«ιε) στις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης Τ.Ε.Ε. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(Ο.Τ.Ε.Κ.), ιστ) στις σχολικές μονάδες του Εθνικού Ιδρύματος Απροσάρμοστων Παίδων Κρήτης, μετά την υπαγωγή τους στο Υπουργείο Παιδείας, Δια
Παράθεση από: Recoba στις Αυγούστου 15, 2011, 11:26:28 pmΠαράθεση από: fasvil στις Αυγούστου 15, 2011, 10:03:25 pmΧρόνια σας πολλά. Πρώτη φορά γράφω, δείξτε ανοχή σας παρακαλώ. Έχω δυο ερωτηματικά για τις ειδικές κατηγορίες. Δείτε αν μπορείτε το 34 του πίνακα Α που δεν αναφέρεται ως ειδική κατηγορία στον πίνακα αναπληρωτών και το 5 του Δ για τα μόρια.Σε ποιον κλάδο αναφέρεσαι?Φιλολόγους. Συγγνώμη που δεν το έγραψα.