0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μην ξεχνάτε ότι ενώ αυτή την εποχή όλοι όσοι είστε στα σχολεία κάθεστε εμείς στο υπουργείο δουλεύουμε σκληρά μέσα στη ζέστη.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.1. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η απόσταση υπουργείο-MALL . Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε ξεχωριστή είσοδος κατευθείαν στο εμπορικό κεντρο από το υπουργείο. Όχι να βγαίνουμε απέξω και να κάνουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέσα στον ήλιο για να πιούμε έναν καφέ!!!2. Επίσης σχετικά με τα μόρια. Στην αρχή είχα οργανική κάπου στη
Από τη μια λέω μου αρέσει η τάξη,μου αρέσει η συναστροφή με τα παιδιά οκ!Από την άλλη όμως όταν βλέπω υπαλλήλους γραφείου να μην ξέρουν τι τους γίνεται,λέω "άμα δούλευα εγώ εκεί θα έκανα πραγματικά σωστή δουλειά".Κάποιοι πρέπει να πάνε στα γραφεία,κάποιοι πρέπει να πάνε στις τάξεις.Το θέμα είναι και οι μεν και οι δε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Και μη μου πείτε ότι όλοι όσοι είναι στα σχολεία αλλάζουν φανελάκια από τον ιδρώτα!Έτσι είναι και στα γραφεία.Κάποιοι δουλεύουν συνειδητά,κάποιοι πάλι όχι.
Να πω την αλήθεια μου,έτσι που το διάβασα εγώ,όπως το εισέπραξα εγώ,το βρήκα χαριτωμένο!Μου άρεσε,περισσότερο το είδα σαν να ειρωνεύεται μία κατάσταση,την ερώτηση που έγινε νωρίτερα και αφορούσε στο ωράριο.Μετά σκέφτηκα ότι με τα σχόλιά μας,ίσως και τη σοβαροφάνειά μας,δώσαμε στο Bernoulli, την ευκαιρία να μας σκανιάξει,συνεχίζοντας την πλάκα του.Ίσως να κάνω και λάθος,δε ξέρω.Έτσι ερμήνεψα εγώ τα μηνύματα.